Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Baju selebriti jelita ini nyaris terlucut ketika lambai peminat 379 hits  

Gambar Baju selebriti jelita ini nyaris terlucut ketika lambai peminat

Geri Halliwell kelihatan tergesa gesa menarik baju yang hampir terlondeh sambil cuba melindungi payudaranya dari terus kelihatan Bekas ahli kumpulan Spice Girl ini menghadapi saat saat memalukan apabila baju strapless merah jambu yang dipakainya tiba tiba

Teruskan Membaca..



jomcelikdslr meter ini bantu anda dapat gambar yang bet..

gambar pakcik ini garu kurap guna pisau kemudian sambun..

fesyen keterlaluan selebriti hollywood 12 gambar

bahagian dalam selebriti jelas kelihatan 10 gambar

9 gambar pakaian selebriti jelita filipina di acara sta..

9 gambar pakaian h0t selebriti jelita filipina di acara..

wow dengan bermodalkan make up lelaki ini berubah menja..

selebriti baru berhijrah dikecam peminat kerana buka tu..

anak gadis selebriti terkenal upload 3 gambar tanpa pak..

tempat sulit selebriti jelas kelihatan tanpa seluar dal..

artis cantik ini diraba peminat semasa menyanyi salah s..

kalau kenyataan ini diungkapkan oleh cina dap atau pkr ..

himpunan status lawak kelakar abad ini

najib dan bn kena lagi kali ini pesara letak selipar di..

lelaki mesti bersedia dalam sepuluh aspek ini sebelum b..

video per0g0l ini di bakar hidup hidup oleh penduduk ka..

579 belia berumur 25 tahun ke bawah diisytihar muflis e..

ini foto asli zairil khir johari dyana sofya

gadis ini kekasih anak rozita che wan ammar effendy

kerja mereka hari ini

buah anggur ini hanya berbuah di batang pokok




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 643
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,543

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,521
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • aaron aziz bersama anzalna di sebuah cafe d..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • lelaki terbangkan pesawat drone dalam stadi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa
  • kangkung dan risikonya
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)