Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Baju selebriti jelita ini nyaris terlucut ketika lambai peminat 417 hits  

Gambar Baju selebriti jelita ini nyaris terlucut ketika lambai peminat

Geri Halliwell kelihatan tergesa gesa menarik baju yang hampir terlondeh sambil cuba melindungi payudaranya dari terus kelihatan Bekas ahli kumpulan Spice Girl ini menghadapi saat saat memalukan apabila baju strapless merah jambu yang dipakainya tiba tiba

Teruskan Membaca..



gadis gadis ini ditipu syarikat pemodelan gambar bogel ..

panass gambar kaka azraff dikritik teruk oleh peminat

6 gambar foto nora danish semakin mengg0da sejak akhir ..

pengajaran buat semua patut gambar guru wanita ini menj..

6 gambar foto nora danish semakin mengoda sejak akhir a..

pemain bolasepak bertuah kerana peminat wanita jelita m..

4 gambar selebriti jelita tolong mangsa banjir pun kena..

peminat wanita jelita minta sign di dadanya sambil dipe..

pemain bolasepak bertuah peminat wanita jelita minta si..

instagram membolehkan gambar dipertontonkan dalam bentu..

gambar gambar anda mesti terkejut melihat apa yang diju..

amboi makan hati tengok paha 4 selebriti terkenal ini

peminat tegur uqasha pakai baju ketat peluk pinggang sy..

peminat tegur uqasha pakai baju ketat peluk pinggang sy..

peminat tegur uqasha pakai baju ketat peluk pinggang sy..

amboi makan hati tengok paha selebriti terkenal ini

thedress apakah warna baju ini

gambar kaka azraf tindik di hidung seperti lembu kata p..

5 gambar gadis jelita hancur dibaham beruang hidup hidu..

baju kurung pahang terkini 2015 tsr

peminat wanita jelita minta sign di dadanya sambil dipe..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 185
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)