Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Baju selebriti jelita ini nyaris terlucut ketika lambai peminat 381 hits  

Gambar Baju selebriti jelita ini nyaris terlucut ketika lambai peminat

Geri Halliwell kelihatan tergesa gesa menarik baju yang hampir terlondeh sambil cuba melindungi payudaranya dari terus kelihatan Bekas ahli kumpulan Spice Girl ini menghadapi saat saat memalukan apabila baju strapless merah jambu yang dipakainya tiba tiba

Teruskan Membaca..



9 gambar pakaian selebriti jelita filipina di acara sta..

peminat kecam diana danielle muat naik gambar kontrover..

mufti pun main terjah tanpa usul periksa kejadian di lu..

selebriti baru berhijrah dikecam peminat kerana buka tu..

tapak kaki gergasi ini menjadi misteri sehingga kehari ..

peminat jdt berasak beli tiket pagar patah dan ada yang..

9 gambar pakaian h0t selebriti jelita filipina di acara..

caption gambar s eksi nora danish ini bukan saya jadi t..

caption gambar s eksi nora danish ini bukan saya jadi t..

5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di atas bumbung ..

hilang akal video fitnah ustaz azhar idrus merupakan se..

seorang penulis terkenal memuji cara pasangan ini berka..

kurangi risiko penyakit jantung wanita baiknya lakukan ..

jadual perlawanan epl liga perdana inggeris minggu ini

gara gara berwajah tua pengantin ini ditinggalkan

sila jangan tiru gaya makan ini

inilah jeruk yang tengah popular sekarang ini resepinya

tmj nikah pagi ini

minuman ini turunkan tekanan darah secara alami

pemungut sampah tua ini dah selamatkan 30 bayi yang dib..

roslin hashim perkara ini serius




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,646

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,755
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • romantik itu sunnah nabi
  • ban ipad seminggu
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tanda orang sayang dekat kita
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)