Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lukisan Gambar Haiwan Yang Kelihatan Hidup 824 hits  

Lukisan Gambar Haiwan Yang Kelihatan Hidup

Eric Wilson adalah salah seorang artis hidupan liar yang paling berbakat di dunia. Sepanjang 20 tahun yang lalu beliau telah melukis gambar haiwan terancam di habitat semula jadi mereka di seluruh dunia dengan menggunakan pelbagai media dari cat minyak un

Teruskan Membaca..



pelik gambar lukisan hidup

rumah ini kelihatan usang tetapi hakikatnya

video teletubbies versi baru ini kelihatan sangat menye..

6 foto izreen azminda fahrin ahmad kelihatan mesra bers..

6 foto izreen azminda fahrin ahmad kelihatan mesra bers..

gambar baby bump erin malek sudah kelihatan

7 gambar baby bump erin malek sudah kelihatan

cara memilih baju agar kelihatan kurus dan langsing

kucing berkening ini sentiasa kelihatan mempunyai masal..

sharnaaz ahmad luah perasaan dah puas hidup macam kera

wanita sesat minum susu kopek sendiri untuk terus hidup

ceramah kit siang kalaulah tgna masih hidup

lelaki meraung dibakar hidup hidup sebelum mati di kota..

kuliah lapangkan hidup

runsing dgn masalah kulit wajah berjerawat dan parut je..

wanita sesat minum susu kopek sendiri untuk terus hidup

video anjing ini dicukur agar kelihatan seperti singa

giler besarnya 3 foto terkini usia baby bump kembar eri..

makanan ini dilukis untuk kelihatan seperti makanan lai..

ngeri ritual pelik mandi darah babi agar kelihatan muda

seram kelihatan kaki hantu tanpa badan di belakang kana..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 384
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • jenis jenis jerawat
  • emak abah opah dan atuk
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)