Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO 161 hits  

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO

Rasanya berbulan bulan juga saya tidak menjenguk TKO nih.Pagi ni dari TKO ia memuatkan artikel Aspan Alias.Oh...! Ramai ramai pembaca nih saya tidaklah nak buat survey berapakah bilangannya yang favour baca berita baca hal hal politik dan sebagainya.Sekad

Teruskan Membaca..



mh17 siapa sokong zionis pemuda umno kj demo di kedutaa..

senarai rasmi mangsa mh17 mengikut kewarganegaraan

senarai pesawat komersial yang ditembak jatuh dalam sej..

senarai penuh nama anak kapal dan penumpang mh17

mesti tengok senarai rasmi penuh penumpang dan krew pes..

mas dedahkan senarai penumpang mh17 semalam

mh17 senarai penuh nama mangsa nahas pesawat terhempas

senarai rasmi nama penumpang mh17 yang terhempas

senarai barangan kargo yang dibawa pesawat mh17

senarai penuh nama mangsa mh17

senarai saluran derma palestin

senarai nama penumpang dan anak kapal mh17

senarai penuh rasmi penumpang dan krew pesawat mh17 yan..

pendedahan senarai penuh penumpang dan anak kapal mh17

tragedi mh17 senarai nama krew pesawat mh17

senarai penuh penumpang mh17

senarai penuh penumpang krew pesawat mh17

senarai penuh rasmi penumpang dan krew pesawat mh17 yan..

mas umum senarai penumpang mh17

senarai penuh rasmi penumpang dan krew pesawat mh17 yan..

senarai penuh penumpang dan anak kapal malaysia airline..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 367
Widget Aktif : 3,874
Banner Aktif : 6,238

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,140
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • camat awi waye
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)