Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO 185 hits  

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO

Rasanya berbulan bulan juga saya tidak menjenguk TKO nih.Pagi ni dari TKO ia memuatkan artikel Aspan Alias.Oh...! Ramai ramai pembaca nih saya tidaklah nak buat survey berapakah bilangannya yang favour baca berita baca hal hal politik dan sebagainya.Sekad

Teruskan Membaca..



zulkifli ariffin dedahkan siapa wanita dalam gambar ter..

bangsat kini siapa ahli parlimen umno yang akan masuk p..

prksglimau siapa yang sesat abby abadi atau umno

dana awam disalah guna lantik peguam umno dalam kes liw..

10 senarai selebriti murahan dalam malaysia

senarai peserta contest blog comel by sheda ucu

senarai top 10 komponen kereta yang selalu rosak

senarai pemain kelantan 2015 bakal diumumkan sebelum ak..

senarai hadiah contest blog comel by sheda ucu

senarai syarikat gergasi pengeluar telefon pintar terba..

senarai 23 syarikat bumiputera dipilih untuk tender ked..

senarai politeknik kpm 2014 perling putih blog politekn..

senarai sponser giveaway jiwarosak

senarai perkhidmatan dikecualikan gst

senarai barang harga kawalan deepavali 2014

imigresen senarai hitam peminjam tegar ptptn

senarai akaun patuh syariah 2014

senarai lagu af 2014 konsert minggu 7

senarai pemain kelantan 2015 bakal diumumkan sebelum ak..

senarai barangan yang dikecualikan gst infogst

senarai barangan dan perkhidmatan yang dikecualikan gst




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 644
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,538

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,402
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • pantai bukit keluang besut terengganu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tupperware puasa
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)