Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO 228 hits  

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO

Rasanya berbulan bulan juga saya tidak menjenguk TKO nih.Pagi ni dari TKO ia memuatkan artikel Aspan Alias.Oh...! Ramai ramai pembaca nih saya tidaklah nak buat survey berapakah bilangannya yang favour baca berita baca hal hal politik dan sebagainya.Sekad

Teruskan Membaca..



kedai kopi di dalam bas

senarai sekolah terlibat untuk program gm1m dalam virtu..

hudud penjelasan yang senang difahami akhirnya pas seda..

akhirnya dap pun mahu dapatkan bantuan umno walaupun be..

siapa bangang dalam umno cuba raih publisiti murahan de..

najib siapa watak jahat dalam umno tu hehehehe

siapa yang tuduh nik abduh agen umno

senarai 2500 buah sekolah yang terlibat dengan program ..

siapa di kalangan umno dan pas yang akan tolak ruu hudu..

deepika padukone hampir termasuk dalam senarai 100 ribu..

ulama pas vs liberal pas siapa yang untung dalam perang..

senarai barangan dan perkhidmatan yang dikenakan gst

senarai penuh perpindahan pemain liga malaysia 2015 apr..

senarai penjaring gol terbanyak liga super 2015

senarai ubat kementerian kesihatan elak penipuan klinik..

semak senarai harga runcit ubat secara online

senarai 9 melayu yang dibenci dap

comment on senarai cpuv nuffnang yang masih berjalan fe..

senarai duit syiling malaysia tidak dikeluarkan atau ti..

orang terkaya tiga muka baharu masuk senarai

senarai barangan dan perkhidmatan yang bakal dikenakan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 432
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 7,169

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,358
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • jeslina hashim pasang badan lepas 3 tahun m..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • supermummy - miza harun
  • spisis kawan yang femes
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kangkung dan risikonya
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)