Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO 225 hits  

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO

Rasanya berbulan bulan juga saya tidak menjenguk TKO nih.Pagi ni dari TKO ia memuatkan artikel Aspan Alias.Oh...! Ramai ramai pembaca nih saya tidaklah nak buat survey berapakah bilangannya yang favour baca berita baca hal hal politik dan sebagainya.Sekad

Teruskan Membaca..



jawatan khairuddin dalam umno gugur selepas membuat adu..

apabila faizal saari dalam masalah siapa yang membantu ..

lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah amalan politi..

senarai pasar malam pekan sehari dan pasar tani daerah ..

senarai penuh pencalonan anugerah meletop era 2015

clash of clans senarai askar dan panduan coc

senarai 50 soalan yang timbul semasa menonton fifty sha..

senarai pemenang new year lucky draw blog ibu hamil

senarai pencalonan anugerah meletop era 2015

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

senarai penuh pencalonan anugerah meletop era 2015 ame ..

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

senarai top 5 anugerah bintang popular berita harian 20..

senarai program popular di oh k sepanjang mac 2015

senarai blog bloglist april jun 2013 2

tahniah senarai akhir 15 kategori anugerah bintang popu..

senarai penjaring liga juara juara

senarai penjaring liga juara juara

senarai 10 kereta terlaju di dunia 2014

senarai top 5 anugerah bintang popular 2014

senarai 10 kereta elektrik terbaik 2014 2015




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 260
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,139

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,020
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah pegawai dbkl ludah penunggang motosik..
  • penulis blog mati ditetak
  • shahrol shiro dan tauke dihentam peminat er..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • komen bomba mengenai gambar mangsa kemalang..
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • ini cara orang malaysia berhimpun ini bukan..
  • menarik foto lawak giler 585
  • hadi awang bikin pasma cai sentap
  • babies blink 5in1 version baru 2015 murah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • never date a person who
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)