Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO 178 hits  

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO

Rasanya berbulan bulan juga saya tidak menjenguk TKO nih.Pagi ni dari TKO ia memuatkan artikel Aspan Alias.Oh...! Ramai ramai pembaca nih saya tidaklah nak buat survey berapakah bilangannya yang favour baca berita baca hal hal politik dan sebagainya.Sekad

Teruskan Membaca..



siapa yang bersalah

parah tapi tak pelik agen barat dalam umno

umno kelantan tak gopoh senarai calon n01

azmin ali dalam senarai jadi mb selangor

keadilan tidak kenal siapa adam adli didapati bersalah ..

senarai nama syarikat terlibat dengan penipuan pakej um..

senarai 10 kemalangan yang paling mahal dalam sejarah

senarai ahli jawatankuasa khas esok

mohmad salleh dahului senarai penerima darjah kepahlawa..

proton keluar senarai harga proton iriz

proton keluar senarai harga iriz

senarai kopi yang diharamkan oleh kementerian kesihatan..

am mohmad salleh dahului senarai penerima darjah kepahl..

senarai harga iriz

senarai lagu af 2014 konsert minggu 2

senarai pemain badminton malaysia ke sukan asia incheon..

terkini senarai kadar kompaun saman pdrm jpj dbkl info ..

senarai dan nama wilayah lembaga kemajuan tanah perseku..

senarai klinik gigi sungai buloh

senarai peserta segmen saya nak keychain ch

senarai terkini kadar kompaun saman pdrm jpj dan dbkl




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 245
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,446

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,010
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • kenyataan akhbar ketua pengarah pelajaran m..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • calon upsr perlu duduki semula kertas matem..
  • pencuci muka enfuselle skin care
  • cuti dah habissss
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • roti spaghetti
  • i m ceo mynic beri domain percuma sokong pe..
  • koleksi soalan percubaan spm 2014 sbp sekol..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)