Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO 172 hits  

Siapa yang bersalah dalam senarai kepemimpinan UMNO

Rasanya berbulan bulan juga saya tidak menjenguk TKO nih.Pagi ni dari TKO ia memuatkan artikel Aspan Alias.Oh...! Ramai ramai pembaca nih saya tidaklah nak buat survey berapakah bilangannya yang favour baca berita baca hal hal politik dan sebagainya.Sekad

Teruskan Membaca..



rsn rayer tak mengaku bersalah untuk semua pertuduhan d..

new politics anwarinas dalam umno

umno tiru pkr perwakilan baling kerusi dalam mesyuarat ..

rafizi mengaku tidak bersalah datangkan kemarahan ahli ..

rafizi mengaku tak bersalah aibkan ahli umno

dalam diam pas selangor hantar senarai calon mb mereka ..

pas calonkan azmin teka siapa paling gembira

rayer mengaku tidak bersalah di makhamah kes umno celak..

rayer celaka umno didakwa di bawah akta hasutan mengaku..

siri haji 1435 ladang unta tiada dalam senarai azeezput..

senarai peserta pink ladies 2

senarai pemain pilihan tenis terbuka as 2014

senarai pemain malaysia di kejohanan badminton dunia 20..

senarai nama anak kapal mh17 dan latar belakang mereka

senarai nama kumpulan pertama jenzah mangsa tragedi mh1..

sime darby lantik bank penasihat senarai segmen automot..

senarai nama mangsa tragedi mh17 yang dibawa balik esok

senarai 12 peserta akademi fantasia 2014

lebih 36 senarai tawar biasiswa tahun 2014

senarai nama jenazah mh17 kumpulan kedua 24 ogos 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 262
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,358

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,180
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • 3 gambar sungguh memalukan gadis bangga bua..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • soal jawab main bomoh
  • emak abah opah dan atuk
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)