Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN 253 hits  

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN

Salam ukhwah fillah salam persahabatan kerana Allah .Satu berita yang agak mendukacitakan telah Pendekar terima pada sebelah pagi semalam bahawa Ustaz Kazim Elyas iaitu Seorang Ustaz yang amat disanjungi dari segi Ahklak serta Ilmu nya telah mula merasaka

Teruskan Membaca..



awas lavender mummy sedang cari mangsa baru selepas kan..

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

ustaz kazim jangan selepas ini buat kempen babi

guna nama ustaz kazim untuk menipu laporan polis bakal ..

ambillah islam keseluruhannya oleh ustaz shamsuri hj ah..

ustaz kazim elias bakal buat laporan polis terhadap blo..

makjemah guna nama ustaz kazim untuk menipu laporan pol..

ustaz kazim elias penghayatan aidiladha siri 2

jangan selepas ni buat kempen sentuh babi pulak ustaz k..

cara pagar rumah baru cara islam ustaz abdullah khairi ..

respon ustaz kazim tentang kempen sentuh anjing

ustaz kazim jawab isu program pegang anjing mendapat 8 ..

jawapan ustaz kazim elias jawab isu acara pegang anjing

live 20 10 14 ceramah perdana islam vs yahudi ustaz aun..

respons ustaz kazim elias berkaitan kempen i want to to..

ustaz kazim kempen sentuh anjing agenda liberal

hot ustaz kazim kempen sentuh anjing agenda liberal

guna nama ustaz kazim untuk menipu laporan polis bakal ..

guna nama ustaz kazim untuk menipu laporan polis bakal ..

tak payah bagi br1m kalau kos hidup lain naik ust kazim..

wanita ini mengubah wajahnya seperti setan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 633
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,577

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • hati itu umpama gelas
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)