Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN 241 hits  

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN

Salam ukhwah fillah salam persahabatan kerana Allah .Satu berita yang agak mendukacitakan telah Pendekar terima pada sebelah pagi semalam bahawa Ustaz Kazim Elyas iaitu Seorang Ustaz yang amat disanjungi dari segi Ahklak serta Ilmu nya telah mula merasaka

Teruskan Membaca..



tak salah ramli ms alyah sorok nikah ustaz kazim elias

ustaz kazim elias jelaskan isu ramli ms dan alyah dan j..

wow gambar ustaz kazim elias zaman muda

tak salah ramli ms alyah sorok nikah ustaz kazim elias

ustaz kazim elias buka mulut isu ramli ms dan alyah dah..

tak salah ramli ms alyah sorok nikah ustaz kazim elias

ustaz kazim elias berhijrah ke alam kubur

sorok nikah perbuatan ramli ms alyah tak salah ustaz ka..

jemputan ke ceramah keibubapaan oleh ustaz kazim elias

ustaz kazim elias tak salah ramli ms alyah sorok nikah

ustaz kazim elias buka mulut isu ramli ms dan alyah dah..

kelebihan ustaz kazim mengundang kedengkian tahap melam..

ustaz kazim elias tak salah ramli ms alyah sorok nikah

ustaz kazim ulas isu sorok nikah ramli ms dan alyah

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

kahwin sembunyi ulasan ustaz kazim kes komposer dan pen..

ustaz kazim elias kalau dah jodoh ep 30

ustaz kazim ulas isu sorok nikah ramli ms dan alyah

ustaz kazim ulas isu sorok nikah ramli ms dan alyah

ustaz kazim ulas isu sorok nikah ramli ms dan alyah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 504
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,351

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)