Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN 289 hits  

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN

Salam ukhwah fillah salam persahabatan kerana Allah .Satu berita yang agak mendukacitakan telah Pendekar terima pada sebelah pagi semalam bahawa Ustaz Kazim Elyas iaitu Seorang Ustaz yang amat disanjungi dari segi Ahklak serta Ilmu nya telah mula merasaka

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

ustaz kazim akan umum pendirian samada teruskan bercera..

ustaz kazim bakal buat kejutan

ustaz kazim akan umum pendirian samada teruskan bercera..

ustaz kazim umum tarik diri ceramah di televisyen

ustaz kazim diminta teruskan ceramah

ustaz kazim akan umum pendirian samada teruskan bercera..

makjemah ustaz kazim akan umum pendirian samada teruska..

ustaz kazim merajuk mahu berhenti beri ceramah

terkini kot ustaz kazim akan umum bersara

ustaz kazim umum hasrat berhenti ceramah esok

ustaz kazim undur diri dari program tv

mengejutkan ustaz kazim elias undur diri dari program t..

kalau dah jodoh ustaz kazim elias rancangan tv terakhir..

ustaz kazim umum tarik diri berceramah di televisyen

ustaz kazim penglipur lara minta sedekah

ustaz kazim elias takkan muncul dalam program tv lagi

tuduhan liar jadi punca ustaz kazim undur diri

saya tidak akan muncul lagi dalam program television us..

ustaz kazim nekad tarik diri ceramah di televisyen kera..

ustaz kazim tidak perlu henti berdakwah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 381
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 7,142

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • jika memang engkau jodohku
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)