Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN 236 hits  

SEMOGA USTAZ KAZIM PULIH SEPERTI SEDIA KALA BAGI MENYEMARAKKAN SYIAR ISLAM AMIN

Salam ukhwah fillah salam persahabatan kerana Allah .Satu berita yang agak mendukacitakan telah Pendekar terima pada sebelah pagi semalam bahawa Ustaz Kazim Elyas iaitu Seorang Ustaz yang amat disanjungi dari segi Ahklak serta Ilmu nya telah mula merasaka

Teruskan Membaca..



ustaz kazim elias cinta kepada allah

syarahan perdana ustaz kazim elias bedok stadium tunjuk..

live kenapa saya pilih islam ustaz fitri abdullah

santai bersama ustaz kazim elias youtube

ustaz abdullah khairi bin haji haroon adilnya islam

ustaz kazim beri teguran artis bertudung

baru cara bertaqwa yang sebenar ustaz kazim elias terba..

promo raya 2014 kalau dah jodoh ustaz kazim elias 16 sy..

penjelasan ustaz azhar idrus dengan seorang lelaki kris..

ustaz kazim elias kalau dah jodoh ep 30

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

apakah hukum bagi orang islam memelihara anjing

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

20 dajjal ustaz kazim elias

19 kiamat hampir tiba ustaz kazim elias

baru kisah laki lembut kembali normal ustaz kazim elias..

panas kenapa syiah jauh terpesong daripada islam sebena..

ceramah asas pembentukan keluarga bahagia ustaz kazim b..

wajib baca bagi semua umat islam

adat melayu asal raya je ziarah kubur ustaz kazim elias..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 584
Widget Aktif : 4,037
Banner Aktif : 6,202

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 786,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • amat mengejutkankan akhirnya dia mengaku an..
  • penembak mh17 didakwa
  • shahrul nasrun bersyukur doanya termakbul b..
  • inilah kekasih sebenar zul ariffin
  • ngeri 4 gambar jasad mangsa di hempap konkr..
  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • sup tulang meletop
  • thai junta chief tipped to become prime min..
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • 6 things you can do with your old smartphon..
  • 10 gambar gadis melayu meletop
  • baroque gothic inspired vermont wedding sty..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)