Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Demokrasi Jalanan Morsi Di Jatuhkan Juga Adalah Hak Demokrasi 171 hits  

Demokrasi Jalanan Morsi Di Jatuhkan Juga Adalah Hak Demokrasi

Demokrasi Jalanan Morsi Di Jatuhkan Juga Adalah Hak Demokrasi

Teruskan Membaca..



dalam demokrasi yang menguasai keadaan ialah puak ekstr..

tian chuak sindir anwar tak amalkan demokrasi

benarkah demokrasi hanya satu idealisme anwar ibrahim

polis hong kong tahan 22 penunjuk perasaan pro demokras..

musnah sudah sistem demokrasi negara mesir

demokrasi jadi alat serang islam

azmin tegaskan pkr hormat sistem demokrasi dan raja ber..

akta hasutan 1948 diwujudkan oleh mereka yang faham kel..

benarkah demokrasi hanya satu idealisme anwar ibrahim

demokrasi berparlimen malaysia

comment on nuffnang juga membodek blogger kecil kecilan..

bila terbukti wan azizah memfitnah felda ia juga adalah..

bekas pemimpin hong kong mahu bantahan demokrasi dihent..

makjemah keputusan dap sarawak adalah hak mereka pemimp..

keputusan dap sarawak adalah hak mereka pemimpin dap

nurul tak layak bicara mengenai demokrasi jika tak amal..

demokrasi terkini khalid samad tidak suka pr keluar pas..

ni lah alasan paling kuat untuk jatuhkan morsi

demokrasi berparlimen boleh runtuh

demokrasi amalan syirik global

pembangkang perlu guna saluran demokrasi dengan cara ya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 466
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,637

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • wake up call poem
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • new shoes for the balqis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • skandal pejabat
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan
  • hati itu umpama gelas
  • kangkung dan risikonya
  • 26 fascinating films about food
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)