Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Demokrasi Jalanan Morsi Di Jatuhkan Juga Adalah Hak Demokrasi 155 hits  

Demokrasi Jalanan Morsi Di Jatuhkan Juga Adalah Hak Demokrasi

Demokrasi Jalanan Morsi Di Jatuhkan Juga Adalah Hak Demokrasi

Teruskan Membaca..



memilih pemimpin adalah hak parti bukan rakyat

fakta umcedel alat perang saraf anwaribrahim untuk mati..

rafizi ramli sahkan pkr adalah hak milik mutlak anwar a..

membeli buku adalah bagus tetapi alangkah baiknya jika ..

israel tawar 80 juta us kpd bekas ketua tentera mesir a..

sekolah demokrasi

demokrasi pada pandangan anwar ibrahim

tak tahu amal demokrasi pkr libatkan dana awam dalam ma..

pengamat kubu jokowi manfaatkan kpk dan merusak demokra..

dap buka sekolah demokrasi rekrut remaja melayu jadi ko..

pks yakin koalisi permanen sehatkan demokrasi

kubu jokowi jk rusak demokrasi di indonesia

demokrasi atau democrazy adun pkr selangor diminta bers..

ni lah demokrasi yg di bawa oleh sahabat2 kita tak tahu..

terkejut apabila suami sendiri adalah adik kandung

tahap kefahaman seseorang tentang agama adalah berkadar..

air mani di foto wajah emma maembang adalah merujuk kep..

bukti wanita gaza adalah paling subur di dunia

misteri wangian yang hilang adalah kisah isteri nabi ib..

zikir adalah pangkal syukur tidak dikatakan bersyukur b..

panas rupanya salah seorang peserta pesta bogel di pena..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 374
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 6,268

Domain Dibenarkan: 10,290
Jumlah Artikel : 787,352
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kanak kanak ini melantak makan 14 kg nasi 8..
  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • biodata aimi najwa bt jul baharin 5 gambar ..
  • video terbang a malaysian story filem pende..
  • atm bedil kota bharu
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • masalah gigi kuning dan berkarat
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • pengalaman shopping online
  • gaza masih kalah
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • gogelabah.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1205)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)