Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kisah Abang Askar 404 hits  

Kisah Abang Askar

Kisah Abang Askar

Teruskan Membaca..



abang mangsa tebusan yang dipenggal jangan salahkan isl..

kisah gadis remaja terlampau abang angkat teman tidur m..

murid tahun enam maut abang cedera parah nahas di sri a..

mesti tengok mama sporting benarkan abang angkat temank..

ibu izinkan gadis tidur bersama abang angkat

workshop abang abu mekanik

cerita sebenar gadis bercinta secara tidak sengaja deng..

ibu izinkan gadis tidur bersama abang angkat

abang angkat temankan tidur mama sporting gilerrr

ibu sporting gilerr benarkan anak daranya tidur bersama..

abang angkat temankan tidur mama pula sporting

kisah benar jatuh cinta dengan abang kandung sendiri

kisah sebenar remaja bercinta dengan abang kandung send..

mama sporting abang angkat terangkat teman tidur

mesti tengok mama sporting benarkan abang angkat temank..

gadis tidak menyedari bercinta dengan abang sendiri di ..

kisah benar jatuh cinta dengan abang kandung sendiri

abang ben follow me

buat incik abang

abang ipar minta iphone 6 sebagai syarat nikah

apabila mama terlebih sporting sampaikan tidak halang a..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 417
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,542

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • update kemalangan superbike di karak
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • ciri ciri wanita solehah
  • super duper cute
  • blog spammers sudah bijak
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)