Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kisah Abang Askar 478 hits  

Kisah Abang Askar

Kisah Abang Askar

Teruskan Membaca..



abang kau ingat lagi tak kisah sedih ini pasti meruntun..

kekasih abang sado sedia peluk islam

awek cun ini hilang pekerjaan gara gara gambar dan vide..

rindunya pada abang walau baru sehari tgna pergi tuan s..

kekasih abang sado sedia peluk islam

abang rashid geram dengan bini orang

pelajar perempuan jadi hamba seks abang ipar ketika kak..

kekasih abang sado sedia peluk islam

kekasih abang sado sedia peluk islam

aksi abang beduk pencetus ummah cukup berahi

makjemah nikah awal di hospital supaya dapat jaga cik a..

najib ucap takziah kepada keluarga allahyarham abang tp..

abang timbalan perdana menteri meninggal

abang muhyiddin meninggal dunia kerana sakit tua

abang handsome jerat gadis muda sertai isis

terbaik nikah awal di hospital supaya dapat jaga cik ab..

isteri tomok selamat lahirkan bayi lelaki arrian shah k..

kenapa wanita terus cair lepas tengok abang bomba ni

isteri orang bergaun hitam dicekup bersama abang tenter..

isteri orang bergaun hitam dicekup bersama abang tenter..

saya terima apa saja keadaan abang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 7,179

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,203
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • 4 gambar awal ashaari terlibat dalam kemala..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)