Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kisah Abang Askar 365 hits  

Kisah Abang Askar

Kisah Abang Askar

Teruskan Membaca..



hati kena kental kalau nak berkasih sayang dengan abang..

sayu abang 9 adik mati dibelasah bapa gara gara mahu ke..

video parody exist kelakar habis bila abang askar lepas..

abang kandung jual adik perempuan

derita adik dijual abang kandung

abang gadis yang meninggal di konsert bukit jalil tampi..

abang ngah memang hebat budak 9 tahun dukung adik selam..

abang kandung jual adik perempuan 16 tahun

abang ngah memang hebat

tulusnya kasih abang

sanggup dukung adik 500 meter kasih sayang seorang aban..

abang kandung jual adik perempuan 16 tahun

abang kandung jual adik perempuan 16 tahun

abang ngah memang hebat budak 9 tahun dukung adik selam..

abang kandung jual adik perempuan

sinopsis dan download abang long fadil

76 pelacur damansara uptown dicekup abang polis

13 gambar arissa anak kedua abang nara daripada the pho..

lotfi tidak akan kembali ke malaysia kata abang

rumah pun pernah dia bakar abang tiri wanita oku




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 501
Widget Aktif : 3,907
Banner Aktif : 6,195

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,287
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • poems of the heart
  • malaysia ranking on day 2
  • ingatkan blog senyap
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • menang peraduan dari pixy malaysia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • spisis kawan yang femes
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)