Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kisah Abang Askar 410 hits  

Kisah Abang Askar

Kisah Abang Askar

Teruskan Membaca..



kisah anak terdengar perbualan ibu sapulah air liur dik..

kisah anak terdengar perbualan ibu sapulah air liur di ..

gadis tidak menyedari bercinta dengan abang sendiri di ..

kisah benar jatuh cinta dengan abang kandung sendiri

kisah sebenar remaja bercinta dengan abang kandung send..

mama sporting abang angkat terangkat teman tidur

kisah benar jatuh cinta dengan abang kandung sendiri

abang ipar minta iphone 6 sebagai syarat nikah

buat incik abang

abang angkat temankan tidur mama pula sporting

mesti tengok mama sporting benarkan abang angkat temank..

abang ben follow me

sedih abang ajak main doktor doktor sebelum setubuh say..

azwan enggan ulas abang jadi mb

azwan ali enggan ulas abang jadi menteri besar

azwan ali enggan ulas kisah abang dilantik jadi menteri..

abang dilantik jadi mb selangor azwan ali enggan dikait..

abang kandung diva aa azwan ali akan dilantik sbg mente..

abang angkat temankan tidur mama pula sporting

wanita dibunuh gara gara jalin hubungan dengan abang ip..

dibelasah kakak kerana mengadu disetubuh abang ipar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 438
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • di tubir bibir mataku
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tips nak jadi hotstufff
  • supermummy - miza harun
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)