Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kisah Abang Askar 476 hits  

Kisah Abang Askar

Kisah Abang Askar

Teruskan Membaca..



video lamaran romantik abang polis

video lamaran sweet si abang polis

tipah koyak jangan berangan nak jadi abang besar pulak

artis janda beraksi hot dengan abang sado timbul curiga

abang 5 tahun membunuh adik yang berusia 9 bulan

makjemah lamaran sweet si abang polis video makjemah co..

luahan sayu zulfazil ibrahim abang zamani mengenai isu ..

payudara besar abang pun sayang rahsia zofea beauty sec..

abang 5 tahun membunuh adik yang berusia 9 bulan

lamaran sweet si abang polis video

2 abang kembar ryan griffiths

abang bawa adik lelaki kakak pun bawa adik perempuan

abang bomba angkat awek mangsa kemalangan cetus kontrov..

tunggu saya ye abang aril pilus

adik johan asari jadikan kontroversi abang sebagai pand..

adik johan asari jadikan kontroversi abang sebagai pand..

budak 2 tahun maut dilanggar abang sendiri

abang nak ikut

makjemah adik johan as ari jadikan kontroversi abang se..

gambar gemuk abang zamani

punca luahan sangat sayu zulfazil ibrahim abang zamani ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 543
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,078

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,368
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • gaji rm14 000 untuk kerja yang anda tidak p..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)