Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tonton Drama Jodoh Itu Milik Kita Episod 4 8096 hits  

Tonton Drama Jodoh Itu Milik Kita Episod 4

Sebuah lagi drama yang diadapatasi dari Novel Jodoh Itu Milik Kita karya Sara Aisha untuk Astro Mustika HD yang bakal menggantikan Drama Dahlia yang tamat baru baru ini.Drama Jodoh Itu Milik Kita JIMK ini dilakonkan oleh Tiz Zaqyah Dahlia Farid Kamil Aari

Teruskan Membaca..



ustaz abdullah khairi itu milik kita

1461 yahudi itu bijak jangan kita terperangkap

kawin itu mudah kalau kita mudahkan

kahwin itu mudah kalau kita mudahkan

kahwin itu mudah kalau kita mudahkan

kawin itu mudah kalau kita mudahkan

tonton online raya ni mesti kahwin full episod

detik itu episod tak mampu diucapkan

tonton online kerana terpaksa aku relakan episod 28 akh..

kawin itu mudah kalau kita mudahkan

kerana terpaksa aku relakan full episod tonton online

bertunang sesaat kawin itu mudah kalau kita mudahkan

viral facebook khawin itu mudah kalau kita mudahkan

selama 4 tahun bersama suami selama itu saya rasa keseo..

6ixth sense bukan milik kita

ayat inilah yang selalu kita baca dan dengar apabila ke..

panas berapi mari kita tengok drama pkr dan pas selepas..

drama bakal berakhir tunggu episod baru

drama kalau itu jodoh kita tv al hijrah

kalau ditakdirkan saya bertemu jodoh biarlah lelaki itu..

episod akhir drama kerana terpaksa aku relakan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 715
Widget Aktif : 4,053
Banner Aktif : 6,186

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 787,069
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • amat mengejutkankan akhirnya dia mengaku an..
  • inilah kekasih sebenar zul ariffin
  • ngeri 4 gambar jasad mangsa di hempap konkr..
  • shahrul nasrun bersyukur doanya termakbul b..
  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • 10 gambar gadis melayu meletop
  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • sup tulang meletop
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • thai junta chief tipped to become prime min..
  • lihat wanita b ogel punca jem teruk di jala..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • diari sedih seekor kucing
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)