Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 388 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



tangguh dulu ucap tahniah kepada jokowi kata prabowo

kerana terpaksa aku relakan karya umie nadzimah lirik l..

lirik lagu jangan memilih aku anang syahrini

bila kita jadi ibu baru kita tahu mcmana ibu kita dulu ..

alyah dengan lagu baru dan video klip terbarunya

tahniah dari ma aku yang dulu part1

nostalgia sangat dengan gula gula nie zaman aku kecik k..

dulu aku power

lagu hanya aku versi arthropoda

aku dulu dan sekarang

lirik lagu asbak band aku tanpa kamu

video klip lagu gegarlah keamanan israel

elakkan berkata kosong kerana itu adalah benih2 dosa yg..

dakwah ibarat air yg terus mengalir tanpa mengira empan..

berfikir itu cahaya kelalaian itu kegelapan kejahilan i..

hai orang orang yg beriman jadikanlah sabar sholat seba..

panas eva longoria dedahkan yg dirinya tak memakai selu..

doa memberikan kekuatan pada orang yg lemah membuat ora..

saya percaya esok sudah tidak boleh mengubah apa yg ber..

orang yg berbohong itu sentiasa ingin melarikan diri se..

sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 616
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,154

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,589
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • bahana media massa dan sosial
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri
  • pancing dollah
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)