Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 484 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



lirik lagu aku yang dulu bukan yang sekarang tegar

konsert aku dia lagu meriah hafiz hazama

lirik lagu ride out kid ink tyga wale yg rich homie qua..

lirik lagu aku memilih setia fatin shidqia lubis

dulu aku ada rumah di kampung melayu pandan tapi selepa..

lirik lagu kalau aku kaya altimet ft awi rafael

dulu ko hina aku kan

lirik lagu aku cuma punya hati mytha

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

penjara dulu ibu anwar meninggal sekarang ayahnya pula ..

10gambar anda rasa hidup anda teruk cuba tengok hidup l..

10gambar anda rasa hidup anda teruk cuba tengok hidup l..

fikir dulu sebelum tulis

nanti abang tolong pakaikan biarlah ia jatuh dulu

cita cita dulu

mohon kerajaan tangguhkan dulu gst

tangguh dulu gst ini masa dahulukan rakyat pm tuan ibra..

makjemah surat terbuka tuan ibrahim tuan man tangguh du..

perbezaan harga minyak dulu vs sekarang

saya berani sumpah kumpulan gadis itu pukul dan tendang..

status puteri sakinah membuatkan kaum lelaki tak senang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,241

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,137,959
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pasti ramai yag tertipu dengan apa yang and..
  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • amboii bukan main lagi abang ini mer akam v..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • mengejutkan gambar rumah zizan di terenggan..
  • harta pusaka di bahagi sesuka hati ustaz az..
  • kerana nasi ayam rm18 wanita tanggal baju
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • 7 gambar inilah kerja yang paling menguji n..
  • tom s diner versi giorgio moroder ft britne..
  • video wanita tanggal baju selepas dituduh t..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • supermummy - miza harun
  • jangan ditangisi haid itu
  • super duper cute
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • monolog rasa
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • islam itu indah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)