Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 475 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



mat sabu pas terkenang karpal singh langkah mayat aku d..

terkejut aku tengok gambar no 4 korang teka sape yg dat..

lirik lagu masih adakah aku republik

lirik lagu aku najwa latif

lirik lagu di saat aku tersakiti dadali

klip video seorang wanita menyanyikan lagu ziana zain

lirik lagu maafkan aku ir radzi

aku penghidap pcos tegar

lagu maafkan aku ir radzi

mungkin dia tak boleh terima kalau saya pergi dulu

5 bintang bollywood jaman dulu paling terkenal

susahnya nak makan ayam dulu

semak fakta dulu sebelum bercakap kata kr1m kepada ahli..

artis dulu dan sekarang actors hollywood bollywood

ingat anwar banduan selebriti ke nak kemudahan pelbagai..

terkenang permainan dulu dulu

dulu lain sekarang lain

terkenang semasa dulu 88 pengalaman memandu kereta merc..

seronok melampau kalau aku tahu sejak dulu

ku yang dulu bukanlah yang sekarang lol

cambodia and thailand gambar buat geli geli dulu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 143
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 7,220

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,108,990
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • wajah sebenar ayah benjy didedahkan
  • tak sangka inilah 6 kes murtad yang terkena..
  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • benjy berdepan hukuman mati mandatori
  • video pelajar sekolah berasmara dalam kelas..
  • video yang tidak bertamadun ini di kecam he..
  • remaja bertudung jual gambar b ogel di inst..
  • nelydia senrose hanya berskirt pendek kelua..
  • fuel prices unchanged for april ron 97 with..

  • wajib baca :

  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • blog spammers sudah bijak
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tanda tanda kanser payudara
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • aku penganggur
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)