Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 392 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



kerana terpaksa aku relakan karya umie nadzimah lirik l..

lirik lagu asbak band aku tanpa kamu

lagu raya dulu sekarang

lagu hanya aku versi arthropoda

bila kita jadi ibu baru kita tahu mcmana ibu kita dulu ..

aku dulu dan sekarang

nostalgia sangat dengan gula gula nie zaman aku kecik k..

video klip lagu gegarlah keamanan israel

tangguh dulu ucap tahniah kepada jokowi kata prabowo

fikirkan hal hal yg paling hebat dan engkau akan menjad..

betulkan yg biasa biasakan yg betul

sesungguhnya ada 2 hal pada dirimu yg dicintai oleh all..

20090417 dr juanda jaya fadhilat surah kahfi surah2 yg ..

putihkan gigi yg kuning dan kusam

soalan yg bermain di minda tentang vivix

kisah tegar sudah dijangka

hai orang orang yg beriman jadikanlah sabar sholat seba..

buku rahsia surah al kahfi ini memang best kepada yg be..

zikir yg di baca oleh nabi yunus as semasa dlm perut ik..

barangsiapa yg ingin ditlg allah saat tertimpa malapeta..

jgn sesekali menyalahkan kesilapan diri sendiri kpd ora..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 6,200

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,682
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • nampak bontot
  • punca zul ariffin pitam kerana makan rendan..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • the greatest man in history
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • kajian 3 tahun tentang esp shaklee hasilnya..
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 26 fascinating films about food
  • hati hati laman web hina islam
  • jika memang engkau jodohku
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)