Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 453 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



lirik lagu masih aku cinta shila hamzah

55 gambar gaya selebriti yg hot di karpet merah anugera..

lirik lagu aku rindu ariid

video joe flizzow tampil klip video lagu baek

isu konsert k pop kerana kamu aku turut malu

aku dia dan stiletto sri sarah

aku benci

aku tak berdaya indah dewi pertiwi

kisah cinta agung aku ingin memukul mu

ismail maembong aku mahu individu milik allah sahaja da..

tak mungkin aku setuju pas dan umno bersatu sedangkan b..

aku tak mahu popular

aku nak berubah esok

aku tanpa android

lirik aku tak rela farahdhiya

lirik lagu aku najwa latif

kalaulah aku dapat tenangkan fikiran

aku bekas peminat kpop

f o r siapalah aku

puisi aku engkau dan kelelahanku

krabi mu tunggu aku datang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,021,378
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tali bra putus artis panik
  • fazura kantoi bercium di klia
  • 6 gambar comel anak perempuan que haidar be..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • video pekerja indon dibelasah isteri orang ..
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • khasiat habatussauda
  • wow syahrini temani paris hilton liburan di..
  • 9 gambar maria farida berhijab
  • respons zamarul hisham tentang isu pencerai..
  • 6 foto anak perempuan linda jasmine que hai..
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • sketsa cinta awak dan saya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • monolog rasa
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • diari sedih seekor kucing
  • super duper cute
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)