Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 406 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



nak boikot kita start dgn yg ni dulu boleh

tangguh dulu ucap tahniah kepada jokowi kata prabowo

lagu raya dulu sekarang

aku yang dulu bukan yang sekarang

lirik lagu maafkan aku asfan ost rindu awak 200

sejak malam tadi khalid asyik nyanyi lagu tegar

klip video lagu rasmi hari kemerdekaan ke 57 di sini la..

dulu aku kau puja dulu aku sang juara yang selalu engka..

klip video gadis berbangsa cina elizabeth tan nyanyi la..

akal itu menteri yg menasihati hati itu ialah raja yg m..

budak ini dikatakan yg paling cantik di dunia

mesti baca pengguna akaun laman sosial yg tidak takut d..

sesungguhnya ada 2 hal pada dirimu yg dicintai oleh all..

ramai pelanggan yg kecewa dan berasa tertipu dengan baj..

kek batik yg mudah dan sedap

santai budak ini dikatakan yg paling cantik di dunia

budak ini dikatakan yg paling cantik di dunia

seharusnya kita menjadi manusia yg sentiasa mencari keb..

share info telur jerung yg comel

orang yg berbohong itu sentiasa ingin melarikan diri se..

panass ape lagi yg remaja ini mahukan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 281
Widget Aktif : 3,913
Banner Aktif : 6,406

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,878
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • polis tahan gangster youtube
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • supplement elak sembelit semasa berpantang
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)