Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 503 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



lirik lagu aku kan pergi akira shukri hashtag

lirik lagu aku seorang penulis mohaid

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

susah nak menyusukan anak tengah orang ramai baju nursi..

aku dan bola

aiman ismail khabarkan aku lirik

aku kau dan dia

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

beautyoat oleh babeskin365 persediaan cantik aku untuk ..

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

aku bukan superman usah takut untuk bermimpi

aku bukan tentera upahan najib

extreme game yang aku nak try

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

aliff aziz selayaknya aku chord

woit sprm aduan aku ni tak laku ka

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

tabung haji ohhh tabung haji kisah insan insan kerdil s..

sangat memalukan dengan apa yg terjadi dengan kes tabun..

zizi dulu pernah kau kata chord




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 271
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,848
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • selamat melahirkan bayi ketiga

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • melayu boleh
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • islam itu indah
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • norfadhillah1810.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)