Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 462 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



gaya selebriti yg hot di karpet merah anugerah juara la..

seronok melampau kalau aku tahu sejak dulu

lirik lagu aku dia dan lagu aweera

apa aku dah buat dulu eee malunya bercinta

lirik lagu aku najwa latif

lirik lagu gitar kecil tegar

lirik lagu mama terima aku seadanya sheikh baseer

aku yg dulu bkn laaa yg sekarang babiesblink5in1 sayagu..

lirik lagu aku tanya apa khabar joe flizzow feat sonaon..

inspirasi aku dulu dan sekarang

pencuri pizza bayar semula pizza yang pernah dicuri 13 ..

turunkan tarif elektrik kos pengangkutan dulu persatuan..

selebriti hollywood dulu dan kini jlo lil jon fergie ma..

la 1 dulu kini dan selamanya sony

dulu direndam kepala kerana mencuri tetapi kini dia men..

sejarah keturunan dan jenama telefon bimbit dulu hingga..

layan maruku dulu

dulu aku bukan cinta kau sangat aku hanya bernafsu deng..

fikir dulu sebelum nak parking kenderaan laman sosial f..

selepas berselfie atau bergambar sila semak dulu sebelu..

gambar keadaan kuala lumpur suatu ketika dulu yang anda..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 592
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,078

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,840
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar ombak besar membeku
  • video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelu..
  • unik pengantin bersanding dalam bas rapid p..
  • alor setar ustaz dihukum gantung sampai mat..
  • kafe ini mempunyai pelayan wanita yang cant..
  • warden asrama belasah murid sampai mati dih..
  • fuhh bunyi pelik dan aneh dalam bilik mandi
  • romie mahu hanez jadi isteri yang baik
  • jom lihat kediaman mewah salah seorang pali..
  • sekadar renungan
  • zte grand s3 dilancarkan hadir dengan sokon..
  • jurugambar menggunakan beratus ratus gambar..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • blog spammers sudah bijak
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)