Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 412 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



nak boikot kita start dgn yg ni dulu boleh

cabaran 30 hari hari 8 5 lagu cinta kegemaran aku

barangsiapa yg ingin ditlg allah saat tertimpa malapeta..

barangsiapa yg menghabiskan waktu berjam jam utk mengum..

ukuran yg paling tinggi tentang adab seseorang itu ia w..

hsbc celaka apa yg perlu anda lakukan

ni lah demokrasi yg di bawa oleh sahabat2 kita tak tahu..

awesome gambar amalina yg awesome

org yg berbohong itu sentiasa ingin melarikan diri sdgk..

orang yg paling berkuasa adalah orang yg dapat menguasa..

tak ada sesuatu yg ditelan seorg hamba yang lebih afdho..

org yg mengelak pertelingkahan bknlah bmksud ia kalah n..

orang yg dengki akan tetap merasa dengki tak kira kepad..

sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya..

jgn sesekali menyalahkan kesilapan diri sendiri kpd ora..

ustaz amin yg sangat handsome

saya percaya esok sudah tidak boleh mengubah apa yg ber..

sekiranya mahu berjaya kita mesti tahu apa yg dibuat se..

dakwah ibarat air yg terus mengalir tanpa mengira empan..

next apa yg anwar masih tak puas hati

org yg bahagia ialah yg dijauhkan dari fitnah fitnah da..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 424
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,805
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ajal rakam gambar penuntut wanita uitm dire..
  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • resepi florentine cookies
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • usaha perangi denggi di shah alam
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 26 fascinating films about food
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)