Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 492 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



lirik lagu aku kan pergi akira shukri hashtag

official music video lirik lagu najwa latif aku

lirik lagu khabarkan aku aiman ismail

lirik lagu aku seorang penulis mohaid

lirik dan kunci gitar lagu dadali disaat aku tersakiti

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

lirik lagu aku yang dulu bukan yang sekarang tegar

lirik lagu aku dah terbiasa djaka

lirik lagu aku suka kamu shae

3 posisi kelamin yang paling disukai lelaki utk yg kahw..

10 permintaan iblis yg allah kabulkan

1 perasaan yg sangat bangsat

3 posisi kelamin yang paling disukai lelaki utk yg kahw..

buat aduan terhadap peniaga penipu dan caj untuk yg zer..

dulu banjir di kajang kini di permatang pauh apalah bal..

saya dulu sokong siapa presiden kekalnajib

kebaikan dan sumbangan allahyarham ts jamaluddin jarjis..

pekerjaan 10 selebriti ini sebelum mereka terkenal jang..

pekerjaan 10 selebriti ini sebelum mereka terkenal jang..

10 gambar tun razak exchange trx dulu dan kini ini baka..

lirik lagu ride out kid ink tyga wale yg rich homie qua..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 352
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • ciri ciri wanita solehah
  • blog spammers sudah bijak
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)