Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Klip lagu aku yg dulu Tegar 421 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



lirik lagu tolong mafarikha ost maafkan jika aku tak se..

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

tajuk lagu yuna kerna aku kau ada lebih sesuai dari taj..

aku yang dulu bukanlah yang sekarang

aku najwa latif lirik lagu

aku berlindung dari allah yg menguasai waktu subuh

senarai lagu yang diharamkan suatu ketika dulu

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

lagu lagu yang di haramkan oleh rtm suatu ketika dulu

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

you on my mind lagu sarimah yg baru

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

senarai lagu tema ost maaf jika aku tak sempurnatv3 slo..

lirik lagu kalau aku kaya versi islamik

lagu lagu yang diharamkan oleh rtm suatu ketika dulu

lagu jiwang gay lelaki untuk lelaki siap klip video lag..

video lagu jiwang gay lelaki untuk lelaki siap klip vid..

video lagu jiwang gay lelaki untuk lelaki siap klip vid..

8 tahun yg membahagiakan

8 jenis karangan yang pernah kita tulis di sekolah suat..

selidik dulu sebelum sebarkan sesuatu berita




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 799
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,089
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • adakah ini gambar rozita che wan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • bila lego dibangunkan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • aku penganggur
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)