Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Berbuka Puasa Imsak Negeri Malaysia 2013 1434H 533 hits  

Jadual Berbuka Puasa Imsak Negeri Malaysia 2013 1434H

Jadual Berbuka Puasa Imsak Negeri Malaysia 2013 1434H Bulan Ramadhan akan tiba tidak lama lagi Tarikh puasa 2013 dijangka jatuh pada 10 Julai 2013 bersamaan hari Rabu Pastinya ramai yang ingin tahu jadual waktu berbuka puasa 2013 bagi negeri negeri seluru

Teruskan Membaca..



khasiat buah kurma untuk berbuka puasa

jadual peperiksaan luar negeri dan profesional peperiks..

jadual f1 grand prix malaysia 2015 sepang

jadual peperiksaan spm dan jadual peperiksaan stpm 2013

jadual f1 grand prix malaysia

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

jadual puasa sunat dan wajib 2015

jadual dan tarikh lawatan dymm sultan johor ke daerah n..

jadual grand prix malaysia 2015

jadual peperiksaan luar negeri dan profesional peperiks..

jadual grand prix malaysia esok

jadual f1 grand prix malaysia

jadual pertandingan bola tampar mss negeri sembilan 201..

jadual f1 grand prix malaysia 2015

jadual f1 grand prix malaysia 2015

biadab kumpulan muzik metal british hina bendera malays..

fly mojo syarikat penerbangan terbaru malaysia

kerajaan setuju bawa pulang rakyat malaysia di yaman

harga tiket legoland malaysia theme park water park hot..

keputusan olahraga terbuka malaysia

pmk cemerlang di kejohanan catur politeknik malaysia 20..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 529
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)