Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jadual Berbuka Puasa Imsak Negeri Malaysia 2013 1434H 444 hits  

Jadual Berbuka Puasa Imsak Negeri Malaysia 2013 1434H

Jadual Berbuka Puasa Imsak Negeri Malaysia 2013 1434H Bulan Ramadhan akan tiba tidak lama lagi Tarikh puasa 2013 dijangka jatuh pada 10 Julai 2013 bersamaan hari Rabu Pastinya ramai yang ingin tahu jadual waktu berbuka puasa 2013 bagi negeri negeri seluru

Teruskan Membaca..



kadar zakat fitrah 2013 1434h negeri seluruh malaysia

pelajar ditemui mati sebelum berbuka puasa bersama kelu..

75 anak yatim ditipu untuk berbuka puasa

500 usahawan 5 hari 12 buah negeri 70 000 pengunjung ha..

pelajar ditemui mati terjerut sebelum berbuka puasa ber..

jawatan kosong pejabat exco kerajaan negeri selangor ju..

kena hafal niat puasa ramadhan dan niat berbuka

meninggal sebelum berbuka puasa

majlis berbuka puasa anjuran pemuda cawangan selekoh

75 anak yatim ditipu untuk berbuka puasa

dalam bulan ramadan pun nak tipu anak yatim ajak berbuk..

lelaki tergamak tipu anak yatim anjur berbuka puasa

lelaki tergamak tipu anak yatim anjur berbuka puasa

syukur cara dap layan tetamu berbuka puasa

berbuka puasa bersama blogger di picc putrajaya

nasi minyak menu berbuka puasa minggu lepas

tajaan berbuka puasa dari arcradius

berbuka puasa di kelab tasik perdana diraja

kisah benar lelaki belikan daging b untuk ibu berbuka p..

pakej berbuka puasa di din rio corner

majlis berbuka puasa peringkat bahagian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 488
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,444

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,692
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • 26 fascinating films about food
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)