Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Babi Raksasa Kesayangan Wanita ini Jadi Perhatian di Britain 200 hits  

Babi Raksasa Kesayangan Wanita ini Jadi Perhatian di Britain

Babi Raksasa Kesayangan Wanita ini Jadi Perhatian di Britain

Teruskan Membaca..



kerana makan katak hidup hidup otak wanita ini jadi sar..

9 gambar wanita cantik dilatih seperti tentera untuk ja..

ramai wanita menangis baca kisah ini isteri ini sangat ..

makjemah kerana makan katak hidup hidup otak wanita ini..

wanita cantik bertudung gaya seperti pocong jadi viral ..

pelik wanita ini menyamar jadi lelaki selama 43 tahun

wanita dibunuh dan jadi mangsa kekejaman selepas jadi s..

sedih wanita ini menangis kerana ayahnya

aneh ada belut bersaiz raksasa di sungai ini

wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik agar punyai..

wanita ini hamil 8 bulan tetapi perutnya tetap kempis d..

restoran ini menggunakan lelaki tampan dan sado untuk m..

otak wanita ini menjadi sarang parasit kerana katak

kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang kubur jenaza..

punca pemandu teksi ini mendapat perhatian

aneh wanita ini nekad bedah hidung kerana terlalu besar

pelik kerana cemburu wanita ini tampal tuala wanita di ..

juruterbang wanita china jadi perhatian di lima 2015

fesyen wanita terlampau zaman ini 3 gambar

4 gambar wanita cantik ini ada kemahiran sangat mengeju..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 344
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,136

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,885
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)