Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 418 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



kek hari jadi jennifer lopez yang garang dan unik

kek pisang lembut

kek lapis sarawak dan sejarahnya

kek lapis india cadbury layered cake

kek untuk bergurau senda terbaik hari ni itupun kalau k..

kek aroma oren

resepi eggless chocolate cake kek coklat tanpa telur

kelas asas dekorasi kek

kek aroma oren

biskut raya kek raya beli atau buat sendiri

kek 3 rasa

kek sacher torfer

kek butter jem special

kek green carpet kukus

kek kukus lapis bumi

kek pelangi d rimba

kek lapis masam manis

kek pelangi daisy

resepi kek cheese tangkap leleh

kek lapis red velvet

resepi kek batik vico




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,288

Domain Dibenarkan: 10,266
Jumlah Artikel : 783,528
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sasha saidin jadi model di padang indonesia
  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • loji pemprosesan gas petronas meletup
  • ini ke bangsa melayu
  • comment on iphone 5s gajet impian setiap bl..
  • video kisah benar meninggal dunia 10 jam se..
  • ringkasan eksekutif langkah kajang melangka..
  • cubaan merompak di masjid batu
  • turki dalam kebangkitan islam

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips nak jadi hotstufff
  • cinta vs materialistik
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2783)   wanita (1811)   diari (1588)   produk (1325)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (791)   ilmiah (790)   bisnes (547)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (279)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (167)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (75)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)