Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 469 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



akibat marah seorang penjual kek warga myanmar ditembak

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

kek perkahwinan bertingkat melaka januari 2015

kek coklat kukus paling senang

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

gambar kek kreatif

wordless wednesday kek coklat segera

resepi kek batik

makjemah kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis a..

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

ikitch mini portable rice cooker siap boleh masak kek t..

kek pisang lembab berkeju

resepi carrot cake kek lobak

kek lapis evergreen

rayo cino kek gunung jerai

rayo cino kek ladang anggur tasik berris

kek pisang lembab berkeju

resepi kek keju istimewa

resepi kek span vanilla

souffle cheese cake kek keju

resepi kek pisang cip walnut




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 414
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 7,213

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,873
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • awal ashaari kemalangan
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • biodata hafeez mikail

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)