Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 483 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



kek pisang gebu

kek coklat moist kukus

resepi kek cawan coklat kukus

kek lapis sarawak

kek lapis suzana

kek lapis jawa manis

kek lapis betawi kukus

resepi kek gula hangus

resepi kek durian

resepi kek lapis sarawak

kek coklat versi bakar

kek pisang choc chip

kek coklat karamel

resepi kek batik coklat

kek kukus coklat cheese

kek lapis surabaya ekonomi

kek pulut hitam

kek kismis

kek pandan kelapa

kek buah kukus

kek kukus horlick




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 263
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)