Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 434 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



kek tiramisu kukus

resipi ringkas kek keju oreo

kek lapis sarawak yang paling sedap

kek minyak

kek kahwin tempahan machap umboo melaka felda palong 1 ..

resepi kek coklat lava

resepi kek span coklat

resepi kek coklat indulgence

kek kahwin carla lily fondant cream cheese pink purple ..

kek coklat lembap

resepi kek minyak bakar guna microwave

resepi kek lapis sarawak kek lapis coklat cadbury

kek pisang walnut kukus

resepi kek cawan kentang putar

resepi kek karamel pelangi step by step

menarik kek dibentuk seakan seperti perpustakaan

rainbow cake red velvet coklat moist kek

resepi kek carrot mudah

resepi kek batik coklat

resepi kek coklat moist

resepi kek coklat cheese




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 606
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,598

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,945
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • padah mencuri di surau
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • new shoes for the balqis
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • ciri ciri wanita solehah
  • kisah nabi ismail a s
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • emak abah opah dan atuk
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)