Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 431 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



kek tiramisu kukus

resepi kek minyak bakar guna microwave

resepi kek lapis sarawak kek lapis coklat cadbury

resepi kek cawan kentang putar

kek pisang walnut kukus

resepi kek karamel pelangi step by step

menarik kek dibentuk seakan seperti perpustakaan

rainbow cake red velvet coklat moist kek

resepi kek carrot mudah

first time makan kek red velvet sedap

kek durian

kek minyak versi periuk ajaib

resepi kek lapis holicks terbaik

kek kukus sunquick

resepi kek lapis holicks

resipi ringkas kek keju oreo

resipi ringkas kek keju oreo

kek bayi hidup dimakan untuk raikan bayi baru

kek coklat lembap

kek kahwin tempahan machap umboo melaka felda palong 1 ..

resepi kek lapis sarawak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 647
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,547

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,250
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • supermummy - miza harun
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • islam itu indah
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)