Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 490 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



cetak surat letak jawatan atas kek

tempat makan best di kl part 10 kek cookies paling best..

10 panduan kek dan bakeri untuk suri rumah

belajar buat kuih kek dengan mentega golden churn

kek pisang awak

resepi cara buat kek kukus sedap

kek yang pelik 6

10 hiu paling unik di dunia

6 kereta jenazah yang paling unik dan pelik

unik festival perarakan ikan duyung terbesar di dunia

panggilan manja lagi unik lagi dia suka

inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia dan paling..

ww kasut kasut unik

cincin kahwin yang paling unik dan kreatif

unik penginapan 5 bintang dalam kontena

unik festival perarakan ikan duyung terbesar di dunia

bank negara perkenal cara unik halang rompakan mesin at..

unik jalan raya unik ini sering dilanda banjir dan menj..

unik jam cst 01 jam tangan ternipis di dunia

unik bot jadi rumah pelajar

makjemah inilah antara 7 jalan paling bahaya di dunia d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 254
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku penganggur
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)