Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 461 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



surpriseee kek coklat frozen

kek lumut

kek marble trio

resepi kek keju cheese cake sedap

resipi kek coklat kukus lembab mudah dan menjadi

kek coklat kukus

kek kukus coklat cheese

kek coklate moist azie lemak berkrim

rabu tanpa kata bahan buat kek mudah

9 mati makan kek pulut tradisional

resepi kek pisang dayang jack

marathon kuih bakar kemboja kek gula hangus

kek

entry tahun baru resepi kek betik

9 mati tercekik makan kek pulut di malam tahun baru

kek pandan cheese 2 rasa kukus

kek apam dewa mudah dan sedap

kek coklat cawan kukus

resepi kek pelangi simple

resepi cheese kek meleleh

resepi kek keju kapas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,624
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • the lamborghini lm002
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kangkung dan risikonya
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)