Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 424 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



kek minyak lembap

kek harijadi yang mungkin buat korang fikir panjang unt..

kek harijadi yang mungkin buat korang fikir panjang unt..

kek 1 supergorgeous vanilla cupcakes

kek minyak lembab

kek sarang semut

resepi kek chocolate moist kukus

resepi kek butter sedap dan mudah

tajuk kek kek moist coklat konfem jadik

muffin pisang aka kek pisang in making

15 foto kek kahwin yang pelik dan seram

kek foundant katil yang comel

ww kek hari jadi bertemakan bilik tidur untuk anak rema..

khas untuk usahawan kek yang penat menghias

kek harijadi yang pelik 9 tak sanggup makan 17 paling m..

cubaan kali pertama membuat kek lapis asam manis

kek harijadi yang pelik 9 tak sanggup makan 17 paling m..

resepi kek red velvet

kek aiskrim sedap

kek coklat bunga basah

pasangan suami isteri disemadi di kuil kek lok si




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 620
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,423

Domain Dibenarkan: 10,439
Jumlah Artikel : 795,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • doa buat kekasih
  • gay beraksi dalam video viral di facebook d..
  • malaysia s second gold at the asian games 2..
  • den wahab tidak halalkan rm15 000 dipinjam ..
  • projek tanam roselle lumayan
  • comparing vivix to mona vie and xango
  • tabik spring peminat arsenal tampal jalur g..
  • barisan exco selangor ditentukan khamis ini..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1146)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)