Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 476 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



resipi kek roti marble ceria

resipi kek coklat lapis mousse

resepi kek cheese coklat

oven bulat burok kek lemon

resipi kek pisang coklat ceria

persoalan dan jawapan sekiranya masak kek tak menjadi

kek di bulan march

resipi kek coklat indulgence

kek lemon

jom cuba buat kek keju black forest

hias kek gaya pro

kek mentega belang pandan dan coklat

11 idea menarik untuk kek harijadi si kecil 6 paling mu..

kek oren kismis

kek keju jepun 6 bahan je

resepi kek kukus kelasi mabuk

20 gambar projek kek yang gagal

kek gulung berjem swiss roll snek sepanjang masa

kek minyak

icing kek

kek kukus marble




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 572
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,241

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,137,750
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pasti ramai yag tertipu dengan apa yang and..
  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • video warga india menjadi wira selamatkan n..
  • video wanita tanggalkan baju selepas ditudu..
  • tanggal baju lepas makan nasi ayam
  • biodata dan 13 gambar cun mia ahmad heroin ..
  • 8 filem yang diharamkan di malaysia tengok ..
  • gambar remaja cun selfie berani mati mula m..
  • ngeri kelihatan hantu wanita bergaun ungu p..
  • padah inilah akibat kalau pakai terlalu ket..
  • 6 foto aaisyah dhia rana tanpa mekap amat m..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • jenis jenis jerawat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku penganggur
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • monolog rasa
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah nabi ismail a s
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)