Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU 408 hits  

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU

Kek Yang Unik KEK TIRAMISU Wa ni sebenarnya dari kecil memang tak minum coffee atau nescafe kat rumah yang ada kat dapur cuma teh dan milo Tapi satu benda ni wa tak boleh tolak walaupun ada bahannya adalah dari keluarga coffee atau nescafe Korang nak tahu

Teruskan Membaca..



kek koko fudge

kek sandwich

kek marble choklat rice

kek yogurt

kek coklat kukus

kek lapis prune

kek kukus kurma

kek carrot

kek batik lepas

kek lapis sarawak homemade sempena ramadhan syawal

kek coklat kukus

resepi kek coklat moist

kek lapis choc vanilla

kek gulung blueberry

kek mentega

apa bendanya kek pondan

moreh raya kek gulung dengan coklat swissroll with choc..

kek lapis evegreen

kek batik sarawak

kek lapis jawa manis

kek lapis suzana




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 6,211

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,929
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • poems of the heart
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • ingatkan blog senyap
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • malaysia ranking on day 2

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • spisis kawan yang femes
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)