Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berehat seketika di BALI KUTA BEACH 441 hits  

Berehat seketika di BALI KUTA BEACH

Assalamualaikum uoals Semangat nak update blog lagi heheheheOkay jom baca sambungan entry seterusnya Lepas jalan jalan kat KUTA Town Hari kedua pagi pagi dah bangun Semangat bangun pagi pagi Kat BALI pukul 5 pagi dah cerah Kalau kat KL sah sah gelap lagi

Teruskan Membaca..



berehat seketika segarkan diri di petronas coffee break

sharifah sakinah adakan bridal shower di bali

gambar sharifah sakinah bawa pengapit ke bali untuk bri..

sharifah sakinah bawa bakal pengapit ke bali

sharifah sakinah bawa bakal pengapit perkahwinan ke bal..

15 gambar sharifah sakinah bawa rakan rakan ke bali unt..

sharifah sakinah bawa bakal pengapit perkahwinan ke bal..

sharifah sakinah bawa bakal pengapit ke bali

pembunuhan bali perbicaraan pasangan amerika bermula

pembunuhan bali perbicaraan pasangan amerika bermula

fast food di bali tidak halal

sharifah sakinah bawa bffs ke bali raikan bachelorette ..

gambar sharifah sakinah bersama pengapit hot di bali

sharifah sakinah bawa bakal pengapit ke bali

makjemah sharifah sakinah bawa bakal pengapitnya untuk ..

pilih flight ke bali untuk honeymoon

foto artis wanita raikan bridal shower sharifah sakinah..

pilih hotel honeymoon di bali

5 tips rancang sendiri honeymoon ke bali

bali pulau payudara dewata

limau bali kicap




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,374
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)