Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berehat seketika di BALI KUTA BEACH 418 hits  

Berehat seketika di BALI KUTA BEACH

Assalamualaikum uoals Semangat nak update blog lagi heheheheOkay jom baca sambungan entry seterusnya Lepas jalan jalan kat KUTA Town Hari kedua pagi pagi dah bangun Semangat bangun pagi pagi Kat BALI pukul 5 pagi dah cerah Kalau kat KL sah sah gelap lagi

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 359
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,739

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,190
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • seorang artis wanita bintang popular dipeca..
  • antara wanita islam dan ratu elizabeth
  • chacha maembong perjelas isu bermanja denga..
  • dita von teese datang ke malaysia senyap se..
  • isteri johan raja lawak selamat melahirkan ..
  • pencarian model 2morrow the 2morrow fashion..
  • orang perancis cipta pil kentut wangi bak r..
  • mh370 dimana akan terdampar
  • inilah lauk haramjadah
  • anak dara mengairahkan bapanya
  • gadis sekolah menikmati kesedapan sementara
  • anak dipaksa mengulum batang ayahnya punya ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • taman di dalam shoping mall
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • wang bukanlah segalanya
  • puisi terakhir imam syafie
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)