Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Berehat seketika di BALI KUTA BEACH 456 hits  

Berehat seketika di BALI KUTA BEACH

Assalamualaikum uoals Semangat nak update blog lagi heheheheOkay jom baca sambungan entry seterusnya Lepas jalan jalan kat KUTA Town Hari kedua pagi pagi dah bangun Semangat bangun pagi pagi Kat BALI pukul 5 pagi dah cerah Kalau kat KL sah sah gelap lagi

Teruskan Membaca..



tsg kembali sertai jelajah ijen di bali

bali versi penang yang mampu korang pergi bila bila mas..

pantai sepanjang gunungkidul pantai kuta nya jawa kah

pidato megawati di bali restui pdip lengserkan jokowi s..

5 tips rancang sendiri honeymoon ke bali

jom lihat upacara bakar mayat agama hindu di bali indon..

jom lihat upacara bakar mayat agama hindu di bali indon..

pameran barang2 recycle di rockingham beach 15 gambar

best beach hotels in goa for honeymoon couples

miami beach

french montana cruisin and boozin in miami beach

hotel di lombok kila senggigi beach lombok

ao manao beach pantai teluk yang cantik di khiri khan

pengalaman percutian ke swiss garden beach resort damai..

bil musa the beach chord

part 6 long beach windmill perhentian kecil

jom lihat upacara bakar mayat agama hindu di bali indon..

hotel bintang 3 di bali di bawah rp300 ribu

berehat lah dengan tenang sayang al fatihah

terima kasih allah engkau pinjamkan dia kepadaku walaup..

terima kasih ya allah kerana pinjamkan dia buat ku wala..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 171
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kek pisang awak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cinta terlarang
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • never date a person who
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • spisis kawan yang femes
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)