Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sambutan Hari Kebangsaan 2013 355 hits  

Sambutan Hari Kebangsaan 2013

Gambar Logo Dan Tema Hari Kemerdekaan 2013 ke 56 beserta maksud. Negara Malaysia akan menyambut Hari Merdeka pada setiap 31 Ogos ini bagi memperingati kebebasan Malaysia dari penjajahan asing. Malaysiaku Berdaulat Tanah Tumpahnya Darahku akan menjadi tema

Teruskan Membaca..



karangan sambutan hari lahir saya

foto foto majlis sambutan hari lahir dato k

sambutan maulidur rasul peringkat kebangsaan

joom tengok bagaimana sambutan hari kematian di haiti

foto foto majlis sambutan hari lahir dato k

kelantan mendominasi anugerah bola sepak kebangsaan 201..

che ta bertudung di sambutan hari lahir zain

menu hari hari

wanita derita tiga hari jari bengkak akibat cincin tak ..

viral di internet sejak 2 hari lepas mohon jangan terge..

berita menggemparkan hari ini

ubat kuat baru dua hari guna dah panjang 1cm

cuti 2 hari

hukum meraikan atau merayakan hari kekasih

pelik selama 247 hari pulau ini selalu ditimpa hujan

maut ditembak pada hari lahir

cuti hari raya cina penuh dengan majlis perkahwinan

cabaran 30 hari part 1

mahfuz buktikan dia tak menipu sirul azhar akhirnya hub..

pelik model cantik ini rayakan hari valentine bersama k..

video ini sebab mengapa kita wajib berus gigi setiap ha..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 531
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 7,082

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)