Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BROOCH KAIT YANG SANGAT COMEL 422 hits  

BROOCH KAIT YANG SANGAT COMEL

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia..Memperkenalkan produk terbaru Safwa Creative Collection iaitu Brooch Kait Bunga yang sangat cute dengan color yang sangat menarik.. Boleh dipakai pada tudung shawl baju atau di mana mana yang anda suka. 1 set meng

Teruskan Membaca..



macam mana nak jadi cantik dan comel depan allah

lucunya tiddly whiskers si hamster comel dengan topi bo..

gambar syada amzah adik bongsu shila amzah yang tersang..

7 gambar comel giler koleksi gambar putera puteri sulta..

3 gambar masyarakat kanada yang sangat baik hati bersih..

menakjubkan 12 gambar inilah 4 rumah yang menjadi sanga..

makjemah 10 sebab kenapa malaysia sangat badass untuk d..

syair perahu oleh hamzah fansuri sangat tinggi kiasanny..

tenat sangat dah ni

kisah seorang pakcik penjual bunga yang sangat menyayan..

7 gambar comel giler koleksi gambar putera puteri sulta..

4 gambar cicit kepada rasullullah s a w yang sungguh co..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

gambar santai dan comel percutian siti saleha di portug..

bayi comel dicakar digigit dibawah jagaan pengasuh

wajah comel tetapi kucing ini mempunyai bakat mencuri

anak kucing parsi yang comel

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

4 gambar cicit kepada rasullullah s a w yang sungguh co..

gambar comel bila izara aishah buat duck face




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 139
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • super duper cute
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • wang bukanlah segalanya
  • kisah nabi ismail a s
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)