Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

6 Manfaat serai untuk kesihatan 370 hits  

6 Manfaat serai untuk kesihatan

26 Ogos Serai kerap di gunakan dalam masakan dan juga dalam pembuatan minyak wangi namun tahukah anda serai mempunyai banyak manfaat untuk kesihatan kita?Batang dan daun serai mempunyai bau seperti lemon kerana bahagian itu mengandungi minyak pati. Secara

Teruskan Membaca..



6 kebaikan tauhu untuk kesihatan dan kecantikan

manfaat buah belimbing untuk kesihatan dan kehamilan

senarai ubat kementerian kesihatan elak penipuan klinik..

selalulah ketawa ia baik untuk kesihatan

kesihatan lee kuan yew semakin merosot akibat jangkitan

20 petua kesihatan tenaga batin lelaki supaya wanita me..

sharnaaz ahmad duta produk kesihatan

comment on kenali tahap kesihatan anda melalui keduduka..

produk kesihatan tidak terlepas dari cengkaman gst

comment on kenali tahap kesihatan anda melalui keduduka..

keadaan kesihatan lee kuan yew semakin nazak

comment on kenali tahap kesihatan anda melalui keduduka..

wajib baca kesan on3ni pada kesihatan lelaki dan peremp..

kehebatan minuman kolagen untuk kecantikan kesihatan

musim produk kecantikan dan kesihatan

sayur baik untuk kesihatan

khasiat buah nanas untuk kesihatan

viral penjelasan atendan kesihatan kkm hina bn babi di ..

atendan kesihatan kkm seremban maki bn babi di facebook

kesihatan lee kuan yew makin tenat

tahukah anda betapa pentingnya protein untuk kesihatan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 320
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,237
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • jenis jenis jerawat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)