Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PERMOHONAN SECARA ONLINE SBP TAHUN 2014 BAGI TINGKATAN 1 DAN 4 1070 hits  

PERMOHONAN SECARA ONLINE SBP TAHUN 2014 BAGI TINGKATAN 1 DAN 4

Permohonan Secara Online Sekolah Berasrama Penuh SBP tahun 2014 bagi Tingkatan Satu 1 dan Tingkatan Empat 4 .Pihak Kementerian Pelajaran Malaysia memberitahu bahawa Permohonan Secara Online SBP bagi tahun 2014 untuk tingkatan Satu 1 dan tingkatan Empat 4

Teruskan Membaca..



semakan keputusan permohonan ke tingkatan 4 sbp 2015

semakan keputusan stpm 2014 secara online dan sms

permohonan kemasukan sbp 2015 tingkatan 1 dan 4 kpm

bayaran dividen saham bank rakyat bagi tahun kewangan b..

permohonan masuk ke tingkatan 6 2015

permohonan ke kktm dan ikm sesi julai 2015 online

permohonan diploma kejururawatan usm sesi 2015 2016 onl..

dalam 3 hari berturut gadis 15 tahun diperkosa 4 lelaki

e waqf jamaie diperkenal yppm untuk saluran bersedekah ..

pengemaskinian maklumat diri di modul e graduan bagi gr..

cara permohonan upu ke ipta sesi 2015 2016 online

trafik blog malaysiatercinta bagi tahun 2014

check result spm 2014 2015 online sms

semakan keputusan stpm 2014 online penggal 3

cara semakan keputusan spm 2014 secara online dan sms

cara semakan keputusan tingkatan 6 sesi 2015 2016 onlin..

permohonan bantuan baitulmal maiwp online

permohonan program diploma ppum 2015 online

4 manfaat rutin melakukan hubungan intim bagi pasangan

pendaftaran pelajar tahun satu 2016 permohonan secara o..

pelaksanaan pemberian crk pekeliling perkhidmatan bilan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 529
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • abang kenapa u tak angkat gf u atas bahu ka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kangkung dan risikonya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)