Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto foto Mengharukan Warga Syria Saat Bertemu Anaknya yang Dikira Tewas 447 hits  

Foto foto Mengharukan Warga Syria Saat Bertemu Anaknya yang Dikira Tewas

Foto foto Mengharukan Warga Syria Saat Bertemu Anaknya yang Dikira Tewas

Teruskan Membaca..



terbaru 2 foto mh17 ditembak kini disebarkan disebuah l..

pelik foto orang siberia yang belum pernah dirakam sebe..

foto lee kuan yew ketika sakit dan ketika meninggal dun..

fuhh 11 foto ini pasti membuatkan anda tengok berulang ..

3 foto terlampau zul ariffin bersama kekasih di bali

padah apabila telefon cikgu sofia dicuri seorang pelaja..

gambar aksi gadis bertudung memeranjatkkan ramai yang t..

foto monyet ini selamba je tarik baju awek ini sehingga

majlis resepi hanez suraya dan romie 10 foto

kecoh semalam laman sosial dan ini cerita sebenar di se..

menarik foto lawak giler 938

foto nad zainal pakai baju kurung nipis yang agak tembu..

foto gadis benda pelik dalam kelas menjadi viral

foto benda yang memang tidak sepatutnya berlaku di klin..

cerita sebenar di sebalik 3 foto gadis bertudung menyer..

foto kemalangan ngeri badan hancur tersepit mesin

menarik foto lawak giler 649

11 foto majlis resepsi perkahwinan hanez suraya dan rom..

bila berhijab hnya sbagai fesyen 8 foto

apakah pesta halloween atau pesta b gel foto

menarik foto lawak giler 651




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 342
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,136

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,887
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • islam itu indah
  • taman di dalam shoping mall
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kurang ajaran tak sesat
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)