Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto foto Mengharukan Warga Syria Saat Bertemu Anaknya yang Dikira Tewas 383 hits  

Foto foto Mengharukan Warga Syria Saat Bertemu Anaknya yang Dikira Tewas

Foto foto Mengharukan Warga Syria Saat Bertemu Anaknya yang Dikira Tewas

Teruskan Membaca..



20 foto saat sedih ibu terlanggar anaknya sendiri

menarik foto lawak giler vol 166

foto trajedi 19 ramadhan 1435 h mh17

14 foto ngeri dan kronologi pesawat mh17 terhempas di t..

14 foto ngeri dan kronologi pesawat mh17 terhempas di t..

14 foto dan kronologi pesawat mh17 terhempas di timur u..

menarik foto lawak giler vol 463

foto tragedi nahas mh17

sekeping foto penjenayah berharga 2 3 juta

jangan sebar foto serpihan mangsa

14 foto ngeri dan kronologi pesawat mh17 terhempas di t..

info tentang sophisticated buk missile launcher video d..

kapal terbang mas ditembak dari amsterdam berserta foto

mh17 foto 100 mayat ditemui bergelimpangan di lokasi na..

foto gambar nahas pesawat mh17

lagi foto dan berita terkini mh17 gambar ngeri kalau ta..

video terkini pesawat mas mh17 dilaporkan ditembak jatu..

foto bangkai pesawat mas mh17 jatuh ditembak di ukraine

video terkini pesawat mas mh17 dilaporkan ditembak jatu..

video terkini pesawat mas mh17 dilaporkan ditembak jatu..

syok gila 10 foto telatah haiwan haiwan liar yang meman..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 525
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,193

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • poems of the heart
  • ingatkan blog senyap
  • malaysia ranking on day 2
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)