Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN YAM TENGKU AMALIN AISHAH PUTRI 2182 hits  

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN YAM TENGKU AMALIN AISHAH PUTRI

Majlis Perkahwinan puteri Bongsu Sultan Ismail Petra atau adinda kepada Sultan Kelantan Sultan Muhammad V iaitu YAM Tengku Amalin Aishah Putri selamat dilangsungkan dengan anak saudara Sultan Brunei YAM Pengiran Muda Abdul Qawi Majlis persandingan pasanga

Teruskan Membaca..



majlis perkahwinan rahmat laila filzah ghazali

gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha tersebar

majlis perkahwinan oya part 4

gambar anak nora danish erra fazira dikecam

jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp 29 ..

gambar perkahwinan aaron aziz dan siti saleha tersebar

majlis perkahwinan abang nasrul dan kak zura

majlis perkahwinan oya

zizan jelaskan gambar pra perkahwinan dia dan emma di j..

majlis perkahwinan anak rosyam nor arniesha dan hafiz 1..

majlis perkahwinan mewah anak zahid hamidi bertukar maj..

hari ini adalah hari ulangtahun perkahwinan saya

dazrin perkahwinan ditunda bukan dibatalkan

10 kesalahan besar dalam majlis adat perkahwinan melayu..

ini penjelasan isu gerbang majlis perkahwinan ikut yahu..

mesti tengok gambar perkahwinan rozita che wan bersama ..

e fatwa hukum perkahwinan dengan wanita ahli kitab

penjelasan isu gerbang majlis perkahwinan ikut yahudi

afiq tumpang gembira dengan berita perkahwinan eina

jaclyn victor pilih perkahwinan jarak jauh

perkahwinan jue aziz sah ikut hukum syarak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 443
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,297

Domain Dibenarkan: 10,292
Jumlah Artikel : 787,561
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • pengalaman shopping online
  • gaza masih kalah
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • harimau dahan sunda ditangkap
  • tempahan edit blog kak dahlia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • 26 fascinating films about food
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)