Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN YAM TENGKU AMALIN AISHAH PUTRI 2216 hits  

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN YAM TENGKU AMALIN AISHAH PUTRI

Majlis Perkahwinan puteri Bongsu Sultan Ismail Petra atau adinda kepada Sultan Kelantan Sultan Muhammad V iaitu YAM Tengku Amalin Aishah Putri selamat dilangsungkan dengan anak saudara Sultan Brunei YAM Pengiran Muda Abdul Qawi Majlis persandingan pasanga

Teruskan Membaca..



kisah sebenar wanita datang peluk kekasih lama di majli..

foto seksinya eina azman di majlis perkahwinan erin mal..

antara kisah penuh sayu wanita hadir di majlis perkahwi..

coklat wrapper untuk majlis perkahwinan madi dan ieda

gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan cik khaleeda b..

pasangan kuruskan badan untuk majlis perkahwinan

kisah penuh sayu wanita hadir di majlis perkahwinan bek..

bekas kekasih datang majlis perkahwinan dan memeluk pen..

seksinya eina azman di majlis perkahwinan erin malek

10 gambar terlebih seksi eina azman di majlis perkahwin..

10 gambar majlis pernikahan tmj che puan khaleeda tahni..

gambar majlis pernikahan tmj che puan khaleeda

10 gambar terlebih seksi eina azman di majlis perkahwin..

ulang tahun perkahwinan ke dua

sekitar perkahwinan fiffy natasya 83 gambar

sekitar perkahwinan fiffy natasya 83 gambar

20 gambar perkahwinan fiffy natasya kawaii dan suami

hiburan 20 gambar perkahwinan fiffy natasya kawaii dan ..

hafiz hamidun idamkan perkahwinan seperti fizo omar maw..

gambar perkahwinan fiffy natasya dan muslim azman

cerita ulu yam di liverpool yang super best




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 653
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)