Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44080 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

kerajaan pulau pinang beri bonus setengah bulan gaji

bonus setengah bulan gaji minimum rm600 habuan penjawat..

hari raya eidil adha 2013

sepanjang 12 bulan di 2013

bonus raya sebulan gaji pp dibayar hari ini

perasaan tidak puas hati nora danish maki hotel legolan..

bonus 6 bulan gaji jika keuntungan rm100 juta

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

bonus akhir tahun 2014 dua bulan gaji cuepacs

bonus kakitangan awam dua bulan gaji

bulan rukun negara dan pancasila banyak persamaan

segmen blogwalking bulan kemerdekaan

pelajar tingkatan tiga hamil tujuh bulan tanggung sendi..

malang berganda pelajar mengandung 7 bulan

cabul rakan isteri dj radio dipenjara 24 bulan

pelajar tingkatan tiga di t ganu tanggung aib hamil 7 b..

segmen blogwalking sempena bulan kemerdekaan

remaja 15 tahun tanggung aib hamil 7 bulan

penjara bogel kena sebulan yang merakam kena 6 bulan

pelajar tingkatan tiga di t ganu tanggung aib hamil 7 b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 521
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,353

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)