Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44095 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



bonus setengah bulan gaji penjawat awam bajet 2014 tahn..

bajet 2015 bonus dua bulan gaji penjawat awam cuepacs b..

perasaan tidak puas hati nora danish maki hotel legolan..

cuepacs mahu kerajaan beri bonus dua bulan bajet 2015 u..

promo shaklee berganda bulan ni

2 bulan peluru tertanam dalam jantung

bayi 8 bulan diserang biawak semakin pulih 3 gambar

tiga bulan mengidam

bukan kerajaan tanggung rakyat 3 bulan tapi rakyat tang..

dakwaan ahmad maslan k jaan tanggung rakyat m sia 3 bul..

port dickson aktiviti rekreasi air digantung tiga bulan

sultan tegur pr hina dan caci khalid di bulan ramadan

bayi 8 bulan diserang biawak semakin pulih 3 gambar

sultan selangor tegur pakatan rakyat hina dan caci khal..

bayi 8 bulan diserang biawak semakin pulih 3 gambar

kerajaan tanggung 3 bulan kehidupan rakyat malaysia

kerajaan tanggung 3 bulan kehidupan rakyat malaysia

kelebihan berpuasa dalam bulan zulhijjah

akaun 8share deactivated jika tidak log in 3 bulan

bayi 8 bulan cedera di serang biawak

wiz khalifa amber rose bercerai selepas 14 bulan kahwin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,481

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat sihir ayah makan anak
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • aloha english

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • rahsia label pada buah buahan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)