Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44055 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



kerajaan pulau pinang beri bonus setengah bulan gaji

p pinang beri bonus setengah bulan gaji

bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

p pinang beri bonus setengah bulan gaji

kerajaan p pinang beri bonus setengah bulan gaji

kerajaan pulau pinang beri bonus setengah bulan gaji

bonus setengah bulan gaji minimum rm600 habuan penjawat..

bonus sebulan gaji untuk selangor

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

aidilfitri kerajaan umno bn beri bantuan kewangan rm500..

selangor bonus sebulan gaji sempena raya

selangor umum bonus sebulan gaji

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..

berita bonus hari raya selangor 2014 sebulan gaji

selangor umum bonus sebulan gaji

khalid bagi bonus raya sebulan gaji sebelum letak jawat..

bonus sebulan gaji kakitangan selangor

bonus sebulan gaji untuk penjawat awam selangor

selangor umum bonus sebulan gaji

selangor umum bonus sebulan gaji

kaka tidak dibayar gaji selama 3 bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 393
Widget Aktif : 3,918
Banner Aktif : 6,194

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,892
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • the greatest man in history
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • pas jadi bodoh pas akan kalah kata tony pua..
  • greatest responses to an ex text

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah nabi ismail a s
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)