Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44198 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



penjawat awam di sarawak terima bonus 1 2 bulan gaji

masyuk ahli majlis mbpj bakal terima bonus 3 bulan gaji..

mmkn selangor tolak cadangan mbpj beri bonus 3 bulan ga..

omaigod banyaknya nuffnang bagi cpuv alhamdulillah reze..

ikan boleh hidup di darat melebihi dua bulan

top 10 affiliate klikjer dan top 10 produk terlaris kli..

ikan boleh hidup di darat melebihi dua bulan

teknik kreatif mengambil gambar bulan

acara cradle buzz akan diadakan pada akhir bulan ini

akhirnya dajjal akan muncul 9 bulan lagi

analisis pendapatan perniagaan internet bulan februari ..

story check up airis 5 bulan

gerhana bulan

enam bulan untuk peniaga tuntut sst

senarai cpuv nuffnang pada bulan mac 2015

geng rompak bertelekung dipenjara 6 bulan

acara cradle buzz akan diadakan pada akhir bulan ini

allahuakbar bayi ini lahirkan janin 5 bulan

keywords bulan februari 2015

ford catat prestasi bulan februari yang terbaik setakat..

tips buat lelaki bila pasangannya datang bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 388
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 7,205

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,516
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • gempar personaliti pengacara terkenal letak..
  • jom lihat gaya hidup seorang pengedar dadah..
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • cerita malam minggu pondan yang belom buat ..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • syeikh zainul asri hj ramli islam
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • biodata hafeez mikail
  • kuala selangor bukit malawati
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • supermummy - miza harun
  • aku penganggur
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)