Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44110 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



penjawat awam bakal terima bonus setengah bulan gaji

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

tiada semakan gaji cuma bonus setengah bulan

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

bajet2015 penjawat awam dapat bonus setengah bulan gaji

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

bajet2015 penjawat awam termasuk yang suka curik tulang..

bajet 2015 penjawat awam dapat bonus setengah bulan gaj..

penjawat awam dapat bonus setengah bulan

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

penjawat awam teruja dapat bonus setengah bulan gaji

bonus setengah bulan gaji

maklumat bonus kakitangan awam setengah bulan gaji janu..

bajet2015 penjawat awam termasuk yang suka curik tulang..

bonus kakitangan awam setengah bulan gaji bajet 2015

bajet 2015 penjawat awam terima bonus setengah bulan ga..

bonus kakitangan awam akan dibayar pada bulan januari s..

sempena perayaan deepavali tarikh gaji kakitangan awam ..

bonus setengah bulan atau minimum rm500 untuk penjawat ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 570
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 6,647

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,236
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • buat kerja apa yang kita suka buat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 26 fascinating films about food
  • skandal pejabat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)