Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44047 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



p pinang beri bonus setengah bulan gaji

kerajaan p pinang beri bonus setengah bulan gaji

p pinang beri bonus setengah bulan gaji

kerajaan pulau pinang beri bonus setengah bulan gaji

kerajaan pulau pinang beri bonus setengah bulan gaji

bonus setengah bulan gaji minimum rm600 habuan penjawat..

bonus setengah bulan gaji atau minimum rm600 untuk kaki..

bonus sebulan gaji untuk selangor

selangor bonus sebulan gaji sempena raya

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..

aidilfitri kerajaan umno bn beri bantuan kewangan rm500..

berita bonus hari raya selangor 2014 sebulan gaji

berita bonus raya kakitangan kerajaan selangor 2014 seb..

selangor umum bonus sebulan gaji putrajaya umum rm500 s..

selangor umum bonus sebulan gaji

selangor umum bonus sebulan gaji

khalid bagi bonus raya sebulan gaji sebelum letak jawat..

bonus raya sebulan gaji untuk kakitangan awam di selang..

kaka tuntut tunggakan gaji tiga bulan

selangor umum bonus sebulan gaji

bonus sebulan gaji untuk penjawat awam selangor




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 492
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,148

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • berhala tertinggi di dunia dubai

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tupperware puasa
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)