Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44190 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



mmkn selangor tolak cadangan mbpj beri bonus 3 bulan ga..

tempahan sampul duit raya 2013

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

gaji bonus tabung haji th ptptn dan jem

lanjutan tempahan sampul duit raya 2013

cuaca panas tamat bulan mac

ammar dah lima bulan

percuma hingga hujung bulan

gta v untuk pc ditangguhkan pelancaran sekali lagi kini..

doanya tertolak selama empat bulan karena sebutir kurma

hebat kredit rm5 aktif sehingga 2 tahun 4 bulan

gta v untuk pc ditangguhkan pelancaran sekali lagi kini..

janda khalwat dipenjara 2 bulan

entri untuk bulan february

apa hukum guna inhaler dalam bulan puasa

3 kali ditangkap khalwat janda dipenjara 2 bulan

makjemah mh370 mungkin akan ditemui pada bulan mei nant..

mh370 mungkin akan ditemui pada bulan mei nanti

mh370 mungkin akan ditemui pada bulan mei nanti

lelaki lupa nama isteri dipenjara 20 bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 4,042
Banner Aktif : 7,055

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,775
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pasang audio mp3 bacaan al quran di kubur k..
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • nurse cantik
  • suspek bunuh ibu muda sebelah bayi 2 bulan ..
  • alat sulit suami besar wanita mintak cerai ..
  • keajaiban
  • kecoh dyana sofya beraksi manja dibilik tid..
  • realdrmaza mohon jangan cemarkan

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)