Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44177 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



tarikh sebenar pemberian bonus dan gaji penjawat awam

bonus dan gaji kakitangan awam 15 januari 2015

banjir gaji 123 000 polis dipotong bonus penjawat awam ..

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..

gaji dan bonus kakitangan awam dibayar 15 januari 2015

gaji bonus tabung haji th ptptn dan jem

umt jalankan ekspedisi saintifik selat melaka selama du..

warga pakistan dipenjara tiga bulan denda rm10 000 bers..

3 melayu bertudung gedik bakal didenda rm1000 dan penja..

warga pakistan dipenjara tiga bulan denda rm10 000 bers..

telah dekat kiamat bulan terbelah dua

masuk islam selepas berpuasa penuh di bulan ramadan

hukuman denda penjara 6 bulan

lebih 1000 jawatan kosong kerajaan swasta dikemaskini p..

gadis bertudung peluk artis k pop didenda rm1 000 atau ..

gta v ditunda dua bulan lagi

umt jalankan ekspedisi saintifik selat melaka selama du..

hafis suip af bakal bertunang bulan depan

hakimi 1 tahun 4 bulan

gary robbat digantung tiga bulan oleh fam

gary digantung tiga bulan denda rm50 000




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 438
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,890
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • kekasih baru hazama genervie kam kini dalam..
  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • gadis melayu hilang harga diri buang tabiat..
  • gambar koleksi pakaian pramugari yang klasi..
  • saya saman zizan razak dayang nurfaizah
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • kenapa paris hilton teruja datang malaysia ..
  • tahniah cikgu yasmin noorul amin dari malay..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kembali menjadi burung pipit
  • cinta vs materialistik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)