Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji 44091 hits  

Bonus Raya 2013 Setengah Bulan Gaji

Alhamdulillah baru sahaja saya tulis tentang belanjawan 2014 hari ini PM kita dah pun buat pengumuman yang mengembirakan penjawat awam dengan memberi bonus raya 2013 setengah bulan gaji mulai 9 Ogos 2013 Semoga pihak kerajaan terus istiqamah dalam pemberi

Teruskan Membaca..



bonus kakitangan awam dua bulan gaji

bonus 6 bulan gaji jika keuntungan rm100 juta

promo bulan october 2013 collagen powder

hari raya eidil adha 2013

bonus akhir tahun 2014 dua bulan gaji cuepacs

perasaan tidak puas hati nora danish maki hotel legolan..

cuepacs mahu kerajaan timbang dua bulan bonus

cuepacs mahu kerajaan timbang dua bulan bonus

bayi tiga bulan meninggal di pusat asuhan di damansara

testimoni set kurus shaklee 6 kg turun dalam masa 1 bul..

makan beef ribs di tony roma s sempena promosi bulan ke..

bayi 3 bulan maut di pusat asuhan

kempen taja kelas rakyat special edition gombak bagi bu..

nikah 6 bulan lagi inilah gambar terbaru leez af yang m..

bayi perempuan usia 3 bulan meninggal dunia di pusat as..

fokus karangan upsr sambutan bulan patriotik kemerdekaa..

promosi bulan mei

hadith palsu tentang fadilat puasa di bulan ramadhan

mh370 enam bulan berlalu patung beruang cawan teh pengu..

wanita ini minum darah manusia setiap bulan

giveaway sitiatikah com bulan ramadhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 3,921
Banner Aktif : 6,450

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,724
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • makan cepat boleh diabetes
  • gadis meninggal selepas gambar seram menyer..
  • bekas kapten kebangsaan meninggal
  • lebih 4 juta iphone 6 dan iphone 6 plus ter..
  • cukuplah orang tahu setakat itu sahaja nita..
  • senarai kes melibatkan akta hasutan sepanja..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • diari sedih seekor kucing
  • super duper cute
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)