Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nora Danish dan wawa zainal pakai gaun ketat 881 hits  

Nora Danish dan wawa zainal pakai gaun ketat

Penerbit terkenal David Teo 47 telah mengadakan majlis rumah terbuka sambutan tahun baru di rumah beliau Ramai selebriti telah hadir ke rumah terbuka berkenaan seperti Wawa Zainal Nora Danish Farid Kamil dan beberapa yang lain Memang meriah sungguh sambut

Teruskan Membaca..



jangan tiru macam kami aeril zafrel wawa zainal

luahan sayu aeril zafrel dan wawa zainal

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

denda atau penjara aeril zafrel wawa zainal didapati be..

gambar rare wawa zainal zaman sekolah yang amat comel

meh ketahui bagaimana terjadinya lesung pipit comel mac..

gambar rare wawa zainal zaman sekolah yang amat comel

gambar rare wawa zainal zaman sekolah yang amat comel

jom tengok 9gambar anak wawa zainal dan aeril zafrel

gambar rare wawa zainal zaman sekolah

nikah tanpa kebenaran aeril zafrel didenda rm1 000 wawa..

aeril zafrel dan wawa zainal hilangkan diri selepas dis..

ariel zafrel wawa zainal mengaku bersalah kerana bernik..

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

pasangan aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah ..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 505
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,635

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,515
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • julia perez hina islam
  • ban ipad seminggu
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • romantik itu sunnah nabi
  • ultron
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • ciri ciri wanita solehah
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • tips nak jadi hotstufff
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)