Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LANGSUNG SUPER SPONTAN 2013 ONLINE ASTRO WARNA 6917 hits  

LANGSUNG SUPER SPONTAN 2013 ONLINE ASTRO WARNA

Astro Warna akan menyiarkan secara langsung Super Spontan 2013 pada 30 ogos 2013.program bergenre lawak ini akan ditayangkan secara langsung di Astro Warna dan Astro Mustika HD pada setiap hari Jumaat pukul 10 malam.Seperti Musim yang lalu program Super S

Teruskan Membaca..



first giveaway fariza warna warni kehidupan

jadual siaran langsung rtm dan astro arena versi 2

ben 10 3d racing online game for boys free online cars ..

pratonton percuma saluran hd astro 1 november 2013 hing..

jadual siaran langsung perlawanan piala dunia hari ini ..

jadual siaran langsung rtm dan astro arena versi 3

jadual siaran langsung pusingan kedua piala dunia 2014 ..

siaran langsung selangor vs pkns fc liga super perlawan..

johor jdt vs kelantan online live stream liga super mal..

gambar super hot emma maembong yang tidak pernah korang..

final super series denamrk open 2013 lee chong wei vs c..

astro awani difitnah kelantan cuti ahad cerita tahun 20..

siaran langsung sarawak vs jdt liga super malaysia 25 j..

jadual siaran langsung piala dunia rtm dan astro arena ..

siaran langsung jdt vs sarawak liga super 25 jun 2014

nak cari duit online boleh cuba fiverr com

semakan keputusan stpm penggal 2 2014 secara online dan..

tudung fareedah di fitnah peniaga online

order makanan online dengan foodpanda my

peniaga online biadap maki pelanggan

promo halaqah mengurus ujian raudhah tv9 4 1 2013 9 30 ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,878
Banner Aktif : 6,234

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)