Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

LANGSUNG SUPER SPONTAN 2013 ONLINE ASTRO WARNA 6910 hits  

LANGSUNG SUPER SPONTAN 2013 ONLINE ASTRO WARNA

Astro Warna akan menyiarkan secara langsung Super Spontan 2013 pada 30 ogos 2013.program bergenre lawak ini akan ditayangkan secara langsung di Astro Warna dan Astro Mustika HD pada setiap hari Jumaat pukul 10 malam.Seperti Musim yang lalu program Super S

Teruskan Membaca..



final super series denamrk open 2013 lee chong wei vs c..

jadual siaran langsung pusingan kedua piala dunia 2014 ..

ben 10 3d racing online game for boys free online cars ..

first giveaway fariza warna warni kehidupan

pratonton percuma saluran hd astro 1 november 2013 hing..

jadual siaran langsung rtm dan astro arena versi 2

sitkom komedi terbaru cakap melayulah di astro warna

astro awani difitnah kelantan cuti ahad cerita tahun 20..

gambar super hot emma maembong yang tidak pernah korang..

johor jdt vs kelantan online live stream liga super mal..

jadual siaran langsung piala dunia rtm dan astro arena ..

jadual siaran langsung perlawanan piala dunia hari ini ..

cakap melayulah sitkom terbaru astro warna

siaran langsung sarawak vs jdt liga super malaysia 25 j..

jadual siaran langsung rtm dan astro arena versi 3

siaran langsung selangor vs pkns fc liga super perlawan..

siaran langsung jdt vs sarawak liga super 25 jun 2014

benarkah astro berkerjasama dengan syarikat israel

keputusan stpm penggal 2 tahun 2014 online

peniaga baju kurung online biadap

perghhh peniaga online panggil pelanggan lembu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 527
Widget Aktif : 3,907
Banner Aktif : 6,195

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,122
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • poems of the heart
  • ingatkan blog senyap
  • malaysia ranking on day 2
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)