Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Logo 49 Geng Kongsi Gelap Di Malaysia 487 hits  

Logo 49 Geng Kongsi Gelap Di Malaysia

Logo 49 Geng Kongsi Gelap Di Malaysia

Teruskan Membaca..



bekas kekasih preity zinta diugut bunuh oleh geng kongs..

anggota kongsi gelap penang pucat lihat polis

kongsi gelap kl gaduh hingga bakar kenderaan penduduk

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular

kongsi gelap ada kaitan dengan sindiket gores dan menan..

admin akaun fb kongsi gelap melayu ditahan dibawah akta..

akhirnya admin persatuan kongsi gelap melayu ditahan di..

malaysia kongsi input keselamatan penerbangan

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular u..

artis wanita terkenal jalin hubungan dengan ketua kongs..

pemilik kedai motosikal didakwa menganggotai kongsi gel..

ahli kongsi gelap dan juga penjenayah antara ahli pps

terkini ahli pps yang diharamkan terlibat dalam ugutan ..

hiburan ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon p..

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular

11 anggota pps yang ditahan mempunyai pelbagai rekod je..

perniagaan mesin judi haram asalnya dari kongsi gelap

admin facebook persatuan kongsi gelap melayu pula ditah..

isu cermin gelap tunda penguatkuasaan

isu cermin gelap tunda penguatkuasaan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 221
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 6,473

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,761
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor leng..
  • 10 faktor kegagalan penulis ebook
  • 21 gambar koleksi kereta mewah sultan johor..
  • berasmara didalam bas pelajar ipta ditahan
  • abby abadi terus menerus dedah aib bekas su..
  • 4 gambar perubahan mendadak bentuk badan ro..
  • hadi awang bakal berdepan tindakan saman bu..
  • ini kisah perkahwinan yang jarang jarang ki..
  • memalukan 3 gambar wanita berpurdah buat ad..
  • petua hilangkan bau petai di mulut
  • gambar percutian tiz zaryah di pulau perhen..
  • menarik foto lawak giler vol 281

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)