Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Awas Inilah Logo Tatu Kongsi Gelap di Malaysia 1706 hits  

Awas Inilah Logo Tatu Kongsi Gelap di Malaysia

LogoInilah Logo Tatu Kongsi GelapNampak gayanya Kerajaan Malaysia telah mengiystiharkan perang terhadap kumpulan kumpulan Kongsi Gelap di Malaysia. Kalau dua hari dulu Kementerian Dalam Negeri KDN telah mendedahkan 49 nama geng kongsi gelap yang ada di ma

Teruskan Membaca..



kongsi gelap kl gaduh hingga bakar kenderaan penduduk

awas logo halal buatan sendiri

logo logo bandaraya dan ibu negeri di malaysia

admin facebook persatuan kongsi gelap melayu pula ditah..

admin akaun fb kongsi gelap melayu ditahan dibawah akta..

akhirnya admin persatuan kongsi gelap melayu ditahan di..

kongsi gelap ada kaitan dengan sindiket gores dan menan..

awas anda masuk dalam daftar jilboobs dan inilah acaman..

terkini ahli pps yang diharamkan terlibat dalam ugutan ..

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular

ahli kongsi gelap dan juga penjenayah antara ahli pps

anggota kongsi gelap penang pucat lihat polis

pemilik kedai motosikal didakwa menganggotai kongsi gel..

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular

hiburan ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon p..

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular u..

trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan pemilik kuli..

trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan pemilik kuli..

bekas kekasih preity zinta diugut bunuh oleh geng kongs..

awas anda masuk dalam daftar jilboobs dan inilah acaman..

perniagaan mesin judi haram asalnya dari kongsi gelap




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 461
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss
  • waktu umur 30
  • comparing vivix to mona vie and xango

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)