Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS ISTERI KANGKANG PADA JANTAN LAIN 896 hits  

PANAS ISTERI KANGKANG PADA JANTAN LAIN

Bagai keluarga 69 apabila seorang suami merelakan isterinya mengandung anak luar nikah hasil hubungan dengan lelaki lain manakala dia sendiri pula menjalin hubungan sulit dengan adik ipar dan mereka semua tinggal sebumbung di rumah Projek Perumahan Rakyat

Teruskan Membaca..



terlampau ngeri isteri mati ditembak suami kerana proje..

terlampau ngeri isteri mati ditembak suami kerana proje..

isteri padah akibat bersetubuh dengan jantan lain

3 gambar isteri mati ditembak suami kerana projek denga..

perangai kurang sopan warga emas ini di komuter buat pe..

gempar isteri potong zakar suami kerana menggatal denga..

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

3 gambar isteri mati ditembak suami kerana projek denga..

3 gambar isteri mati ditembak suami kerana memipit deng..

gadis cun dapat hadiah t shirt untuk jawapan istimewa k..

janganlah engkau menjadi lemah drpd seekor ayam jantan ..

hot kisah malang madrasah salihiah yang runtuh bersama ..

pelakon ezany buat laporan polis bini kesayangan dilari..

isu padi jantan pantas tapi tetap memualkan

serius suami terkejut bininya projek dengan jantan lain

polis berjaya tahan blogger padi jantan

selfie ketika dikejar puluhan lembu jantan lagak tak ma..

gadis cun dapat hadiah t shirt untuk jawapan istimewa k..

sahih pemimpin jantan dalam pakatan ni semuanya pondan

jantan gila talak rogol bekas isteri dihadapan anak

gadis belasan tahun sudah gatal dengan jantan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 220
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,345

Domain Dibenarkan: 10,297
Jumlah Artikel : 788,254
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ini dia perjanjian di antara hamas dan isra..
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • tips temuduga kerajaan
  • tulis 1 peribahasa yang sesuai dengan gamba..
  • tempahan edit blog kak dahlia
  • di sini lahirnya sebuah cinta lagu tema har..
  • nak review pressure cooker brand butterfly
  • komputer cepat panas
  • 5 gambar gara gara tudung besar aimi najwa ..
  • demi sesuap nasi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2789)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)