Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KEMBARA KEMBOJA Episod 3 Kampong Thom 1 219 hits  

KEMBARA KEMBOJA Episod 3 Kampong Thom 1

Peta perjalanan saya dari Phnom Penh ke Kampung TropeangchukMasih ada banyak masa yang terluang untuk saya penuhi pagi ini. Ikut perancangan asal saya masih ada sehari lagi kalau mahu menginap di Phnom Penh. Tapi ajakan Ulvy untuk bermalam di kampungnya d

Teruskan Membaca..



minuman 3 in 1 merbahaya

gandingan 2 pelakon dari kelantan villa nabila kini kut..

1 maut 3 cedera di guinea akibat bom tangan dilempar ke..

gandingan 2 pelakon dari kelantan villa nabila kini kut..

harap 3 1 kenapa nik amar bukan mat sabu

mat sabu dipinggirkan dalam program harap 3 1 pas

kenyataan media ap kuala terengganu pemanas bagi harap ..

kembara kraf selangor 2014 part 3

3 langkah mudah membina list part 1

kembara korban kemboja 2014

1 jenama sardin 3 logo halal

masalah 1 taksub

throwback majlis kawen part 1

jalan jalan di cameron highlands day 1

formula 1 jenson button marries long term girlfriend je..

pop singer meghan debut album opens at no 1

isteri jutawan tuntut mahu simpan 1 000 pasang kasut

part 1 rahsia keajaiban red bella beauty spa

kwasa land umum 21 pemaju untuk pembangunan tapak r2 1

kastam klia tahan wanita warga fiji bersama 1 51kg dada..

banjir 1 575 warga pdrm terima bantuan rm1 5 juta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 648
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,959

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,771
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lindsay lohan kantoi gambar diinstagram
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • kisah malam pertama pengantin bodoh
  • video isteri mengamuk belasah wanita indone..
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • khasiat habatussauda
  • gambar gadis bertudung dah semakin gila sam..
  • tali bra putus artis panik
  • video pekerja indon dibelasah isteri orang ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • jenis jenis jerawat
  • supermummy - miza harun
  • melayu boleh
  • spisis kawan yang femes
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)