Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa 200 hits  

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa

Mengikut maklumat sahabat di sana alhamdulillah pemikihan berlangsung dengan aman dan muhibbah. Kehadiran perwakilan yang baik. Semoga allah berikan pahala setiap amalan yang kita lakukan. Allahuakhbar.

Teruskan Membaca..



tangan ghaib pkr enggan ulas pemilihan pas

artie homestay pengkalan chepa kota bharu kelantan

mana janji pas kelantan laksanakan hudud 2015 atau pas ..

muslimat pas elok dirawat hospital gila kpop

kafir liberal bersatu serang islam puak liberal pas pul..

mungkin lepas ni pas boleh ajar khalid pulak

eric paulsen pkr bangsat pas macam mana pula

dap sentiasa membuli pas sama ada berpakat atau bermusu..

eksklusif 18 fakta berkenaan parti pas yang rakyat tak ..

dap tolak hudud pas akan cuba berunding

bila mahfuz omar buta dan benak perut ketua penerangan ..

terkini eric paulsen apa kata pas

hadi serahkan kepada pas sarawak selesaikan sengketa an..

pas gesa eric paulsen mohon maaf pada umat islam

pas timbang semua pilihan termasuk sidang khas dun

pasma bincang kerjasama dengan guan eng hala tuju pru 1..

pas tidak berkompromi mahu tindakan tegas terhadap eric..

pas akui sudah gerakkan tabung kutip derma banjir

pas kesal hukuman pemecatan mejar zaidi

pas sasar kutip rm5juta program makan malam tabung pemu..

pas pertahan tindakan polis tangkap eric paulsen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 180
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,979

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,378
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • betulke anak perempuan lebih manja pada si ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • suesopian.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)