Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa 166 hits  

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa

Mengikut maklumat sahabat di sana alhamdulillah pemikihan berlangsung dengan aman dan muhibbah. Kehadiran perwakilan yang baik. Semoga allah berikan pahala setiap amalan yang kita lakukan. Allahuakhbar.

Teruskan Membaca..



cerita banyak tak guna umno bn kelantan mahu serahkan p..

pemimpin pas berjuang di pengkalan kubor maut kemalanga..

pas kelantan nafi hadi tidak setuju pemilihan calon prk..

pengundi pengkalan kubor tuntut janji kerajaan pas

pas nafi anjur konsert abby abadi aishah di pengkalan k..

wei pas pkr hina korang kat pengkalan kubor

prkpengkalankubor hutang pas kepada rakyat pengkalan ku..

pas nafi anjur konsert abby abadi aishah di pengkalan k..

muktamar pemuda pas kecoh kerana pemilihan dikatakan ti..

panas berapi luahan hati anak jati pengkalan kubor yang..

suasana prk balingian di pengkalan kubor

muhyiddin bantu kempen prk pengkalan kubor

peniaga dun pengkalan kubor dinasihat tidak naikkan har..

prk pengkalan kubor mat razi lepas pengkayak solo

prk pengkalan kubor wan rosdi akui belum ada rancangan ..

prk pengkalan kubor mat razi lepas pengkayak solo

peniaga dun pengkalan kubor dinasihat tidak naikkan har..

muhyiddin mulakan lawatan di pengkalan kubor

general early voting on sunday for pengkalan kubor by e..

general early voting on sunday for pengkalan kubor by e..

muhyiddin mulakan lawatan di pengkalan kubor




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 223
Widget Aktif : 3,937
Banner Aktif : 6,473

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,761
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor leng..
  • 10 faktor kegagalan penulis ebook
  • 21 gambar koleksi kereta mewah sultan johor..
  • berasmara didalam bas pelajar ipta ditahan
  • abby abadi terus menerus dedah aib bekas su..
  • 4 gambar perubahan mendadak bentuk badan ro..
  • hadi awang bakal berdepan tindakan saman bu..
  • ini kisah perkahwinan yang jarang jarang ki..
  • memalukan 3 gambar wanita berpurdah buat ad..
  • petua hilangkan bau petai di mulut
  • gambar percutian tiz zaryah di pulau perhen..
  • menarik foto lawak giler vol 281

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)