Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa 206 hits  

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa

Mengikut maklumat sahabat di sana alhamdulillah pemikihan berlangsung dengan aman dan muhibbah. Kehadiran perwakilan yang baik. Semoga allah berikan pahala setiap amalan yang kita lakukan. Allahuakhbar.

Teruskan Membaca..



pemilihan pas ahli ngo layak bertanding

artie homestay pengkalan chepa kota bharu kelantan

video salah siapa dalam pas ada banyak syaitan

video dalang bawa syaitan masuk dalam pas dikesan

gobind singh nak pas keluar dari pakatan 18 mac ni

pas bakal keluar pakatan

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

abang besar mahu rakyat pulaukan pas

pasma keluarkan 50 nama ulama yang akan dipancung dalam..

desakan mat sabu dan hatta ramli dipecat dari pas semak..

pendedahan syaitan orang gila dalam parti pas

pasma dedah pemimpin pas yang dianggap anti pakatan rak..

dap halau pas dari pakatan jika laksanakan hudud

bila dah terdesak cakap pembunuh pun pas pakai

ramainya syaiton dalam pas sebuah perjuangan

pas akan terkeluar daripada gabungan pr jika bentangkan..

letak calon pas di permatang pauh kmpp

panasss mat sabu ditegur ulama pas kerana lebih ularmak

pas pr rai sambutan tahun baru cina di miri

ulama pas saran pecat mat sabu segera

ingatkan multaqa ulama pas bincang isu negara tapi tak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 454
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 7,057

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,377
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelakon terkejut senjatanya hilang selepas ..
  • tindakan amoi ini parking kereta dikecam ne..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • harga petrol ron95 ron97 diesel mac 2015
  • strok haba boleh bawa maut
  • bekas suami gila talak ditahan kerana culik..
  • samsul yusof puteri sarah rai ulangtahun pe..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • panas pelakon drama popular rindu awak 200 ..
  • menakjubkan kapal terbang ini mempunyai lam..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • puisi terakhir imam syafie
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • ciri ciri wanita solehah
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)