Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa 160 hits  

Suasana Pemilihan PAS Pengkalan Chepa

Mengikut maklumat sahabat di sana alhamdulillah pemikihan berlangsung dengan aman dan muhibbah. Kehadiran perwakilan yang baik. Semoga allah berikan pahala setiap amalan yang kita lakukan. Allahuakhbar.

Teruskan Membaca..



prk pengkalan kubor medan uji kerjasama pakatan kerajaa..

pas selamanya jadi pak angguk saja

keputusan majlis syura pas sokong khalid terbatal mat s..

apabila pas sudah hilang ketayap jubah dan lebai

bila tahap perasan sudah keterlaluan pas nak keluar ata..

pas tetap pendirian calonkan azmin wan azizah

pas cadangkan azmin jika istana tolak wan azizah

pas termasuk nik aziz hj hadi persenda ulama majlis syu..

pas selangor tak akan iktiraf wan azizah sebagai mb

pendirian pas buat khalid tersepit

majlis syura pas setuju perempuan jadi mb

hadi pilih nama azmin selepas mengadap sultan kata ketu..

pas dah mula pas dengan kata2 mb terengganu

kepiah saja putih tapi hati hitam zulmat fenomena dalam..

pas penakut calonkan azmin ali dan wan azizah yg tidak ..

sapa golongan kopiah putih yang haprak dalam pas

bila dap pkr gagal kaldai2 pas sedia bantu

pas tak silap doc malah bijak sebab sedia jadi keldai

the malaysian insider pas khianat amanah allah jeg hui

ahli pas perlu bangun pertahan majlis syura ulama

nik aziz sokong pas pusat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 4,043
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 788,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • gempar kelibat misteri semasa faizul melang..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)