Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Petua Merawat Luka Yang Lambat Sembuh 1743 hits  

Petua Merawat Luka Yang Lambat Sembuh

Seseorang berumur lewat 40 an ataupun mengalami penyakit kencing manis menyebabkan luka lambat sembuh Bila usia lebih 40 an keanjalan kulit tidak lagi seperti semasa remaja disebabkan tisu tisu kulit tidak lagi lembut Luka yang dalam dan kudis agak lambat

Teruskan Membaca..



petua hilangkan baju bertahi lalat

petua aiskrim lambat cair

petua tradisional mudah merawat bibir kering

petua lebatkan rambut cara mudah dan semulajadi

petua tradisional merawat kencing manis

petua untuk menghilangkan kesan dakwat pen dari pakaian

5 petua untuk membantu bayi anda tidur lena

petua untuk hentikan anak hisap puting

petua tradisional untuk mengempiskan perut selepas bers..

makjemah inilah sebabnya kenapa pencungkil gigi dilaran..

petua untuk mengelak jerawat

petua elakkan tauhu melekat di kuali ketika menggoreng

contest petua dan herba kongsibersamanora

petua bagi mereka yang kerap kencing

petua tradisional untuk muka

tips merawat blender agar awet dan pisau tidak mudah tu..

cara merawat demam selesema tanpa memakan ubat

lelaki panggang diri sendiri untuk merawat penyakit kan..

cara untuk merawat batuk dan gatal tekak

sering make up inilah cara merawat wajah

offer murah azanis scar serum merawat dan menghilangkan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 290
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tips memilih susu formula untuk anak

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • blog spammers sudah bijak
  • macam macam wau ada
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • aku penganggur
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • hati itu umpama gelas
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)