Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fakta Fakta Tentang Miss World Ke 63 Di Bali Indonesia 452 hits  

Fakta Fakta Tentang Miss World Ke 63 Di Bali Indonesia

Fakta Fakta Tentang Miss World Ke 63 Di Bali Indonesia

Teruskan Membaca..



37 fakta tentang presiden barack obama

11 fakta menarik tentang kentut

fakta tentang nyamuk yang pasti buat anda terkejut

15 fakta tentang justin timberlake

17 fakta tentang jessica alba

fakta tentang pelakon terkenal jackie chane yang ramai ..

fakta tentang anak bongsu yang ramai tak tahu

fakta tentang anak bongsu yang ramai tak tahu

ini 10 fakta tentang sim kad 1malaysia

fakta tentang pelakon terkenal jackie chane yang ramai ..

fakta tentang korea selatan yang tidak diketahui

fakta ini akan buat anda berfikir semula tentang tidur

8 fakta mengejutkan tentang mimpi

fakta menarik tentang lelaki yang perlu diketahui oleh ..

fakta menarik tentang lelaki yang perlu diketahui oleh ..

eksklusif 10 fakta yang menarik tentang malaysia yang r..

8 fakta mengejutkan tentang mimpi

8 fakta mengejutkan tentang mimpi

18 fakta unik tentang naruto

semuanyabola com fakta menarik tentang nombor jersi yan..

5 fakta menarik tentang bateri smartphone




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 376
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 7,141

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • jawatan kosong terkini felda
  • mengejutkan putus cinta punca co pilot juna..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • jika memang engkau jodohku
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)