Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

AIr Kencing Berbuih Adakah Normal 2204 hits  

AIr Kencing Berbuih Adakah Normal

Air kencing sebenarnya adalah bahan buangan hasil dari tapisan buah pinggang. Air kencing boleh menjadi keruh dan berbuih jika banyak protein terlepas dari tapisan buah pinggang.Secara normal buah pinggang akan menapis protein daripada keluar melalui air

Teruskan Membaca..



cas telefon bimbit guna air kencing

fakta maksud warna air kencing yang ramai tidak tahu

air kencing lembu ganti coca cola

air kencing lembu ganti coca cola

adakah isis seperti hamas

adakah isis sama seperti hamas felo palestine centre of..

adakah google translate berat sebelah kerana hal ini ja..

adakah anda seorang yang menghargai

makjemah adakah isis sama seperti hamas felo palestine ..

adakah anda pemenangnya

adakah google translate berat sebelah kerana hal ini ja..

makjemah jangan terkejut bila staff nurse buat pengakua..

adakah everest gunung yang tertinggi

baca ni adakah anda tergolong dalam kelompok isteri yan..

5 gambar mengancam adakah ini kereta proton putra baru

soalan datuk saifuddin abdullah untuk sultan kelantan a..

adakah hamas pengganas

adakah produk 1malaysia benar2 mesra rakyat

senarai sekolah paling menyeramkan di malaysia adakah s..

adakah pas selangor akan di bubar menjelang muktamar

adakah anda sudah mula mendapat diskaun dan mata ganjar..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 7,148

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,139
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • tips nak jadi hotstufff
  • emak abah opah dan atuk
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)