Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dato Siti cadang ambil anak angkat dari Palestin tapi 386 hits  

Dato Siti cadang ambil anak angkat dari Palestin tapi

KUALA LUMPUR Penyanyi Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bercadang untuk mengambil dua orang anak angkat dari Palestin dalam usaha meringgankan beban penduduk negara Islam yang ditindas rejim Israel itu Siti 34 berkata pengambilan anak angkat itu adalah dari se

Teruskan Membaca..



peminat shila amzah dan peminat dato siti nurhaliza ber..

dato siti nurhaliza tegur kritikan kj

koleksi rumah dato siti nurhaliza

pada 23 sept 2014 jemputan ke istiadat angkat sumpah ja..

dato siti nurhaliza terkena tempias

peminat shila fitnah dato siti

fans shila amzah fitnah dato siti

dato siti nurhaliza jadi mangsa fitnah peminat tegar sh..

siti nikmati keropok udang sambil dato k baring atas ri..

dato k disangka bapa kepada dato siti nurhaliza

dato k disangka bapa kepada dato siti nurhaliza

dato lee chong wei salah seorang pembida tertinggi no p..

zairil cadang ambil tindakan undang undang

gambar dato siti nurhaliza bersama cucunya ayden

sedap tengok dato k baring berbantalkan peha gebu dato ..

share info ambil steroid berlebihan risiko kemaluan men..

kerana terlalu fanatik fans shila amzah sanggup fitnah ..

kerana terlalu taksub fans shila amzah sanggup fitnah d..

gossip kot fans shila amzah sanggup fitnah dato siti nu..

kerana terlalu taksub fans shila amzah sanggup fitnah d..

kerana terlalu taksub fans shila amzah sanggup fitnah d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,662

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,311
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • 15 selfie paling berani
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • skandal pejabat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)