Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dato Siti cadang ambil anak angkat dari Palestin tapi 383 hits  

Dato Siti cadang ambil anak angkat dari Palestin tapi

KUALA LUMPUR Penyanyi Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bercadang untuk mengambil dua orang anak angkat dari Palestin dalam usaha meringgankan beban penduduk negara Islam yang ditindas rejim Israel itu Siti 34 berkata pengambilan anak angkat itu adalah dari se

Teruskan Membaca..



fans shila amzah fitnah dato siti

dato siti nurhaliza terkena tempias

peminat shila amzah dan peminat dato siti nurhaliza ber..

peminat shila fitnah dato siti

kerana terlalu fanatik fans shila amzah sanggup fitnah ..

isu peminat shila amzah fitnah dato siti

dato siti nurhaliza jadi mangsa fitnah peminat tegar sh..

kerana terlalu taksub fans shila amzah sanggup fitnah d..

dato siti nurhaliza tegur kritikan kj

koleksi rumah dato siti nurhaliza

ambil steroid berlebihan risiko kemaluan menjadi kecil ..

share info ambil steroid berlebihan risiko kemaluan men..

gambar dato siti nurhaliza bersama cucunya ayden

zairil cadang ambil tindakan undang undang

sedap tengok dato k baring berbantalkan peha gebu dato ..

dato siti nurhaliza jadi mangsa fitnah peminat tegar sh..

siti nikmati keropok udang sambil dato k baring atas ri..

kerana terlalu taksub fans shila amzah sanggup fitnah d..

isu peminat shila amzah fitnah dato siti

akibat taksub fans shila amzah sanggup fitnah dato siti

peminat fanatik shila amzah fitnah dato siti nurhaliza




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 414
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,540

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • update kemalangan superbike di karak
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • blog spammers sudah bijak
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tupperware puasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)