Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan 2014 online 566 hits  

Semakan Keputusan Hadiah Latihan Persekutuan 2014 online

Kenyataan Rasmi Dari JPA Adalah dimaklumkan Bahawa Jabatan Perkhidmatan Awam JPA Sedang Menghadapi Masalah Teknikal Berkaitan Keputusan Program Hadiah Latihan Persekutuan Sesi 2014. Sehubungan Itu Semakan Keputusan Berkenaan Akan Diumumkan Pada Satu Tarik

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 320
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,662

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,904
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • wow artis pun minum bless
  • good luck adik adik spm
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • kisah stim tengok cikgu ani
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jika memang engkau jodohku
  • wang bukanlah segalanya
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tatu yang amat realistik 29 gambar

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)