Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal 503 hits  

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal

Petikan Blog MIK Medan Info Kita Raja Lawak musim ke 7 sudah pun berakhir malam tadi Siapa jadi Juara Ramai tak tahu lebih tepat kalau diungkapkan seperti ini ramai tak mahu ambil tahu sebab Raja Lawak musim ke 7 tak ada kualiti Berbeza dengan dengan musi

Teruskan Membaca..



johan raja lawak akui tolak majlis amal tawar bayaran r..

johan raja lawak tolak aktiviti amal jika bayaran ciput

gara gara gambar isteri johan raja lawak kena tegur

isteri johan raja lawak berang peminat tegur cara anak ..

jangan mati tak sempat minta maaf jihan raja lawak

johan raja lawak tolak aktiviti amal jika bayaran ciput

isteri johan raja lawak berang peminat tegur cara anak ..

gempar foto dimuat naik isteri johan raja lawak cetus k..

gambar kereta tauke raja lawak

heboh tauke raja lawak berpeluk sakan dengan model seks..

gambar kereta tauke raja lawak

foto dimuat naik isteri johan raja lawak cetus kontrove..

gambar sensasi dimuat naik bini johan raja lawak cetus ..

punca foto dimuat naik isteri johan raja lawak cetus ko..

foto dimuat naik isteri johan raja lawak cetus kontrove..

johan raja lawak tolak aktiviti amal jika bayaran ciput

kru tunggu johan raja lawak tiga tahun

jangan mati tak sempat minta maaf sudah jihan raja lawa..

jadual siaran langsung perlawanan piala dunia hari ini ..

kru tunggu johan raja lawak tiga tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 486
Widget Aktif : 4,043
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 788,175
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • gempar kelibat misteri semasa faizul melang..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)