Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal 516 hits  

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal

Petikan Blog MIK Medan Info Kita Raja Lawak musim ke 7 sudah pun berakhir malam tadi Siapa jadi Juara Ramai tak tahu lebih tepat kalau diungkapkan seperti ini ramai tak mahu ambil tahu sebab Raja Lawak musim ke 7 tak ada kualiti Berbeza dengan dengan musi

Teruskan Membaca..



akaun facebook digodam nur fazura bakal jadi juri mahar..

nur fazura bakal bergelar juri maharaja lawak mega 2014

nur fazura bakal bergelar juri maharaja lawak mega 2014

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

siaran langsung maharaja lawak mega 2014 mlm 2014

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

benarkah fazura bakal jadi juri di maharaja lawak mega ..

nur fazura bakal bergelar juri maharaja lawak mega 2014

jadual siaran langsung bolasepak kelayakan euro 2016 9 ..

magik kelakar lagi lawak daripada nabil raja lawak

leman raja lawak sokong seks bebas lgbt

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

nur fazura bakal bergelar juri maharaja lawak mega 2014

nur fazura bakal bergelar juri maharaja lawak mega 2014

5 foto terkini ku hariz teman lelaki baru jihan raja la..

akaun facebook digodam nur fazura bakal jadi juri mahar..

maharaja lawak mega 2014 tiada peserta indonesia yang l..

fitnah video lucah uai leman raja lawak buat laporan po..

johan raja lawak dinobatkan juara super spontan 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 362
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,280
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • 15 selfie paling berani
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)