Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal 551 hits  

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal

Petikan Blog MIK Medan Info Kita Raja Lawak musim ke 7 sudah pun berakhir malam tadi Siapa jadi Juara Ramai tak tahu lebih tepat kalau diungkapkan seperti ini ramai tak mahu ambil tahu sebab Raja Lawak musim ke 7 tak ada kualiti Berbeza dengan dengan musi

Teruskan Membaca..



bakal kahwin mac amir raja lawak fokus niaga roti bakar

bakal berkahwin amir raja lawak niaga roti bakar

amir raja lawak nikah 14 mac

amir raja lawak edar kad kahwin berlatih akad nikah dep..

3 gambar kenderaan mewah johan raja lawak akhirnya dide..

makjemah 15 reaksi peminat bola sepak tempatan apabila ..

makjemah 14 reaksi peminat bola sepak tempatan apabila ..

tahniah amir raja lawak nikah 14 mac ini

tarikh pernikahan amir raja lawak

amir raja lawak edar kad jemputan kahwin

makjemah amir raja lawak mula edar kad jemputan kahwin ..

tiada siaran langsung perlawanan piala fa malam ni

amir raja lawak bernikah 14 mac

amir raja lawak mula edar kad jemputan kahwin

amir raja lawak bernikah 14 mac 2015

amir raja lawak akan melangsungkan perkahwinan

amir raja lawak berniaga roti bakar

bakal berkahwin amir raja lawak mahu fokus niaga roti b..

amir raja lawak edar kad jemputan kahwin

3 gambar kendaraan mewah johan raja lawak akhirnya teru..

gambar kendaraan mewah johan raja lawak akhirnya terung..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 512
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,071

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,051
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • yana samsudin tertayang sesuatau dalam baba..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • paha reput punggung pun reput
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • antara 10 janji allah swt kepada mereka yan..
  • buku asb hilang 2011 ditemui semula 2015 da..
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • blog spammers sudah bijak
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bahaya ajinomoto
  • kisah nabi ismail a s
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • jika memang engkau jodohku
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)