Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal 508 hits  

Isma Aliff tiada kelayakan langsung sebagai juri Raja Lawak memalukan saifulapek datoacmizal

Petikan Blog MIK Medan Info Kita Raja Lawak musim ke 7 sudah pun berakhir malam tadi Siapa jadi Juara Ramai tak tahu lebih tepat kalau diungkapkan seperti ini ramai tak mahu ambil tahu sebab Raja Lawak musim ke 7 tak ada kualiti Berbeza dengan dengan musi

Teruskan Membaca..



awang selamat gelar anwar raja nepotisme kerana berkera..

4 gambar tauke raja lawak berpeluk sakan dengan model s..

rahim r2 dihentam peminat kerana amir raja lawak

komen amir raja lawak diana rafar tentang azwan ali

gempar jihan raja lawak gugur af

hiburan peminat tak puas hati jihan raja lawak dikeluar..

peminat tak puas hati jihan raja lawak dikeluarkan dari..

aron aziz juri jemputan maharaja lawak 2011

giliran amir raja lawak dedah sikap azwan ali

rahim r2 kena hentam teruk kerana buli amir raja lawak

rahim r2 dihentam teruk kerana buli amir raja lawak

rahim r2 dihentam peminat kerana amir raja lawak

rahim r2 dihentam peminat kerana amir raja lawak

rahim r2 dihentam teruk kerana buli amir raja lawak

lawak bodoh cuba rebus bayi sebagai makan malam

hiburan rahim r2 kena hentam teruk kerana buli amir raj..

rahim r2 kena hentam teruk kerana buli amir raja lawak

lawak video prank lucu menggunakan anjing sebagai labah..

jadual siaran langsung bolasepak kelayakan euro 2016 9 ..

jenaka raja raja lawak politik anwaribrahim drwanazizah..

lawak puak sfs gunakan tki sebagai admin page




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 545
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,429

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,439
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • tarikh anak bulan raya haji 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)