Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Model terbaru nokia Asha 210 dan 501 telah dilancarkan 747 hits  

Model terbaru nokia Asha 210 dan 501 telah dilancarkan

Nokia sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka telah mula memasarkan dengan harga yang cukup berpatutan dua buah telefon model Asha iaitu Nokia Asha 210 dan Nokia Asha 501. Dengan harga RM219 bagi Nokia Asha 210 mempunyai ciri papan kekunci QWERTY yang me

Teruskan Membaca..



5 foto menakjubkan model terbaru perodua myvi

xiaomi mi note dilancarkan peranti flagship terbaru dar..

5 foto menakjubkan model terbaru perodua myvi

xiaomi mi note dilancarkan peranti flagship terbaru dar..

xiaomi mi note dilancarkan peranti flagship terbaru dar..

terbaru honda hr v baharu akan dilancarkan pada februar..

5 foto menakjubkan model terbaru perodua myvi

5 foto menakjubkan model terbaru perodua myvi

samsung a5 dan a3 model terbaru 2015 khas kaki selfie

5 foto menakjubkan model terbaru perodua myvi

model terbaru myvi 2015 sudah boleh ditempah

sony memperkenalkan model terbaru xperia t2

bila hati telah berkarat

video malaysia umum kesemua mangsa mh370 telah terkorba..

hadiah untuk peserta bertuah segmen bloglist buatwanita..

inilah wanita yang telah dinobatkan sebagai isteri yang..

cara mengetahui samaada mesej dalam group whatsapp tela..

majalah yang telah pupus ditelan zaman

gambar kucing dirantai di sekolah telah diselamatkan

kucing telah mati dan ditanam pulang semula ke rumah tu..

tempoh bagi jaminan zamani slam telah dilanjutkan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 345
Widget Aktif : 3,922
Banner Aktif : 7,038

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,336
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • 5 gambar rosyam nor bersama keluarga
  • sayu seniman tan sri jins shamsuddin kini k..
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • islam itu indah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • spisis kawan yang femes
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)