Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Model terbaru nokia Asha 210 dan 501 telah dilancarkan 931 hits  

Model terbaru nokia Asha 210 dan 501 telah dilancarkan

Nokia sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka telah mula memasarkan dengan harga yang cukup berpatutan dua buah telefon model Asha iaitu Nokia Asha 210 dan Nokia Asha 501. Dengan harga RM219 bagi Nokia Asha 210 mempunyai ciri papan kekunci QWERTY yang me

Teruskan Membaca..



oppo dengan model terbaru tanpa bingkai tepi akan dilan..

gambar video model terbaru kia forte 2013 kia k3

honor 4c dilancarkan pada harga rm529 menggantikan mode..

gambar model terbaru sony xperia z4 terbocor

sony xperia c4 dan c4 dual telah dilancarkan

fakta terbaru tentang tanah 1400 tahun lalu al quran te..

model terbaru oppo frameless leaked sekali lagi di inte..

htc malaysia bakal lancarkan model terbaru mereka pada ..

lumia 640 dan 640 xl telah dilancarkan secara rasmi di ..

model t erlampau akan bebas telah pun ikat di jamin

luahan sayu anak rindukan ayah yang telah pergi al fati..

awas dua wanita remaja telah di saman akibat tidak tutu..

mat maslan maafkan lelaki hina muka macam taik babi wal..

sebanyak 22 3 juta sony playstation 4 telah terjual

korang telah menyebabkan anak buah aku jadi yatim piatu..

umno cawangan telah dibubarkan nak apa lagi prkpermatan..

makjemah audi telah berjaya menghasilkan sumber tenaga ..

mat maslan maafkan lelaki hina muka macam taik babi wal..

luahan sayu anak rindukan ayah yang telah pergi al fati..

penjilat tidak puas hati biarpun soalan telah dijawab

subhanallah telah berlaku satu kejadian aneh pada jenaz..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 218
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • blog spammers sudah bijak
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kangkung dan risikonya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)