Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 775 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



cara untuk mengesan peranti android dalam keadaan silen..

cara kurangkan rabun dan sakit mata akibat melayan smar..

bateri smartphone meletup dan terbakar jika dicucuk pis..

bateri smartphone tahan lama

smartphone xperia z4 dual android lollipop

5 fakta menarik tentang bateri smartphone

makjemah 8 smartphone android yang perlu anda pertimban..

8 smartphone android yang perlu anda pertimbangkan sebe..

6 cara ini boleh anda lakukan untuk panjangkan hayat ba..

info layar smartphone calar balar ini cara menghilngkan..

cara mudah membuat aplikasi android untuk blog

kod rahsia dalam telefon pintar smartphone android

makjemah 8 smartphone android yang perlu anda pertimban..

8 smartphone android yang perlu anda pertimbangkan sebe..

sony luncurkan smartphone android 4g murah

dumpster recycle bin untuk smartphone android

siapa sangka benda kecil ini rupanya penyelesai masalah..

laaa rupanya perempuan boleh jadi alat cas bateri smart..

sony memperkenalkan xperia e4 rekaan tepi melengkung ba..

nvidia memperkenalkan konsol permainan berasaskan andro..

cas iphone terlalu lama boleh merosakkan bateri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 144
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • polis geledah rumah pembantu juruterbang te..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis can..
  • pasangan istimewa kantoi buat maksiat dalam..
  • fatihah malu ex bf sebarkan gambar maksiat
  • malaysiakini pelapor fitnah malaysiakini gu..
  • gadis 16 tahun hanya rm5 untuk aksi ringan ..
  • cara senang cepat baiki besi bra yang terke..
  • panas beraja dimata bersultan di hati erma ..
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)