Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 908 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



ayda jebat bodek produser bukan cara saya

cara berkongsi hotspot mobile internet

cara membuat title blog bergerak

video begini cara yang digunakan penculik kanak kanak b..

cara mudah untuk hilangkan kesan kuning pada ketiak baj..

go shop cara baru shopping online

besarkan payudara cara mudah rahsia 5 minit

41 syarikat sarawak peroleh manfaat dana mudah cara

cara mudah berhenti ketagih melancap atau onani

cara lulus temuduga kerja kerajaan

cara semakan keputusan ipta 2015 2016 online dan sms

set penyusuan asas shaklee cara terbaik simpan stok sus..

makjemah jom lihat cara duit syiling palsu di buat di c..

perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral di in..

makjemah mesti cuba 5 cara hilangkan bau peti ais yang ..

mesti cuba 5 cara hilangkan bau peti ais yang sangat me..

jom lihat cara duit syiling palsu di buat di china

cara memasukkan instagram ke blog

perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral di in..

cara jimat kos kahwin terkini

perkahwinan buat cara tak ada duit ini jadi viral di in..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 166
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • wang bukanlah segalanya
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • diari sedih seekor kucing
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)