Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 689 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 309
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,809

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • sungai mistik tiada dasar dijumpai di filip..
  • festive celebration promotion revving with ..
  • tauke jambu nafi beliau dalam gambar berciu..
  • perjalanan selepas padang besar
  • rahsia personaliti huruf pada pangkal
  • semasa saya menyetubuhi isteri isteri saya ..
  • tiada tajuk
  • ustazah jadian kenapa ada yang meroyan
  • pahang kecewa namun akur
  • peminat singapura yakin harimau malaya akan..
  • perjalanan ini terlalu jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kisah nabi ismail a s
  • supermummy - miza harun
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • spisis kawan yang femes
  • 26 fascinating films about food
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)