Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 644 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



tips jimatkan bateri smartphone ios

top 3 applikasi android untuk tingkatkan hayat bateri s..

tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

top 3 applikasi android untuk tingkatkan hayat bateri s..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

lenovo a590 android smartphone

ketahui 10 cara untuk bateri laptop tahan lama

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus trojan sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

punca bateri smartphone habis bateri

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

cara mandi wajib dengan betul

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus trojan sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

bahaya malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

spice dream uno smartphone android one pertama seharga ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 285
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,578

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,672
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • gambar bumbung rumah tercabut di pandamaran..
  • pelukis wanita yang cantik ini hobinya mema..
  • 10 random facts when i m travelling
  • testimoni menggunakan produk l arome slimmi..
  • order now homepickled
  • panas azmin sudah mula muak dengan anwar ib..
  • kesian mariah carey tak cukup kain ketika d..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku penganggur
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • ciri ciri wanita solehah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)