Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 587 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



vroot root all type of android smartphone

cara membeli smartphone yang dijamin original dan harga..

lima ribu smartphone android xiaomi redmi note habis da..

awas gambar peribadi yang telah dibuang dari smartphone..

6 upcoming linux based smartphone operating systems tha..

awas gambar peribadi yang telah dibuang dari smartphone..

cara yang mudah mengaktifkan wifi hotspot pada android ..

6 rom android yang terbaik bagi smartphone anda

tips memilih smartphone android murah berkualitas

comment on teknik root smartphone android kitkat 4 4 da..

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

2 tips jimat bateri android phone

tips cara jimatkan bateri laptop

cara mengganti objek suatu gambar di android

awas gambar peribadi yang telah dibuang dari smartphone..

6 sebab bagusnya bagi smartphone kepada anak

the best android phones of 2013 2014

download full movie untuk android tonton movie online

xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor lima terbes..

6 sebab bagusnya bagi smartphone kepada anak

bagaimana nak buat akaun google kat android




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 473
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,290

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,929
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • blogger porno larikan diri
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • ujian 1 lesen memandu
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..
  • datuk ramli ms dan alyah sah sudah nikah
  • kejam gila ibu saudara tanam hidup hidup ka..
  • si obot dah minat mewarna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)