Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 623 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

bahaya malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus trojan sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

punca bateri smartphone habis bateri

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus trojan sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

tips memilih smartphone android murah berkualitas

tips memilih smartphone android murah berkualitas

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

tips memilih smartphone android murah berkualitas

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

asus zenfone smartphone android terbaik

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,481

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat sihir ayah makan anak
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • aloha english

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • rahsia label pada buah buahan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)