Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 874 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



bateri baru smartphone mampu cas sepantas 60 saat

5 fakta menarik tentang bateri smartphone

bateri smartphone meletup dan terbakar jika dicucuk pis..

punca bateri smartphone cepat habis

punca bateri smartphone cepat habis

makjemah 10 tips menjadikan bateri telefon android bert..

smartphone xperia z4 dual android lollipop

bateri smartphone tahan lama

sony luncurkan smartphone android 4g murah

kod rahsia dalam telefon pintar smartphone android

opera mini untuk android dikemaskini kini lebih mesra p..

huawei berkongsi senarai peranti yang akan menerima kem..

huawei berkongsi senarai peranti yang akan menerima kem..

pengguna sony xperia z2 kemaskini android 5 0 lollipop ..

arc welder membolehkan anda menjalankan aplikasi androi..

whatsapp untuk android dengan rekabentuk material desig..

opera mini untuk android dikemaskini kini lebih mesra p..

penggunaan android lollipop kini mencecah 5 4 peratus k..

pengguna sony xperia z2 kemaskini android 5 0 lollipop ..

google dilaporkan sedang membangunkan sokongan memboleh..

aplikasi mcdelivery diterbitkan untuk android dan ios i..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,240

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,418
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • kata kata emma maembong kepada zizan razak ..
  • video lihat perempuan diperk0sa orang orang..
  • poster poseter prk rompin dari page rompink..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • one dead two injured in collision
  • cari lubang lepas gian
  • awesome food penang pisang cheese
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • surat terbuka paderi untuk alvin tan
  • wanita tanggal pakaian ditahan polis dari s..
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • kurang ajaran tak sesat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)