Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 649 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



top 3 applikasi android untuk tingkatkan hayat bateri s..

tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

top 3 applikasi android untuk tingkatkan hayat bateri s..

tips jimatkan bateri smartphone ios

bahaya malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus trojan sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

lenovo a590 android smartphone

malware zeus trojan sasar pengguna maybank2u cimbclicks..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

punca bateri smartphone habis bateri

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

ketahui 10 cara untuk bateri laptop tahan lama

malware zeus sasar pengguna maybank2u cimbclicks melalu..

kemaskini android 4 4 kitkat sedia dimuat turun untuk a..

zenfone 5 dan zenfone 6 turut sedia untuk dikemaskini k..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 640
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,031
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • kumpulan kata ucapan tahun baru islam hijri..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • video s e k s ustaz azhar zulkifli wahab ta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)