Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 591 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

tips memilih smartphone android murah berkualitas

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

2 tips jimat bateri android phone

comment on teknik root smartphone android kitkat 4 4 da..

tips memilih smartphone android murah berkualitas

6 rom android yang terbaik bagi smartphone anda

awas gambar peribadi yang telah dibuang dari smartphone..

awas gambar peribadi yang telah dibuang dari smartphone..

6 upcoming linux based smartphone operating systems tha..

awas gambar peribadi yang telah dibuang dari smartphone..

lima ribu smartphone android xiaomi redmi note habis da..

cara yang mudah mengaktifkan wifi hotspot pada android ..

vroot root all type of android smartphone

cara mengganti objek suatu gambar di android

tips memilih smartphone android murah berkualitas

cara install aplikasi android di platform windows

video inside cara customer service digi melayan pelangg..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 523
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,790
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • media sosial yang sial
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • bercuti hari ini
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)