Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 607 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

tips jimatkan bateri smartphone ios

himax pure s smartphone android tertipis di dunia

asus zenfone smartphone android terbaik

6 rom android yang terbaik bagi smartphone anda

tips memilih smartphone android murah berkualitas

cara memanjangkan hayat bateri handphone cara memanjang..

cara memanjangkan hayat bateri handphone

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

comment on tentang keunggulan antar muka pengguna asus ..

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

tips memilih smartphone android murah berkualitas

tips memilih smartphone android murah berkualitas

cara untuk menyelamatkan nyawa bateri

review smartphone android terbaru asus 2014 zenfone 4 5..

comment on teknik root smartphone android kitkat 4 4 da..

spice dream uno smartphone android one pertama seharga ..

tips cara sign out yahoo mail apabila menggunakan smart..

cara memanjangkan hayat bateri handphone

7 ewing dual core android 4 4 tablet hdmi wifi black




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 567
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,435

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 817,417
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • whale shark gergasi melanggar penyelam
  • gadis tidak sengaja mengetuk cincin pertuna..
  • kupu kupu mendarat atas muka pemain flut se..
  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • aksi lelaki sama lelaki bercium di khalayak..
  • yang masin di kota bharu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)