Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone 892 hits  

Cara Jimatkan Bateri Android Smartphone

Cara mudah dan tips Jimatkan Bateri Android Smartphone Gila kan Battery handphone android smartphone ni cepat giler turun battery nya Kepada korang amer syorkan guna satu lagi handphone nokia 3310 haa ada lah backup kan Handphone android ni dah smart cang

Teruskan Membaca..



makjemah 10 tips menjadikan bateri telefon android bert..

punca bateri smartphone cepat habis

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

bateri baru smartphone mampu cas sepantas 60 saat

punca bateri smartphone cepat habis

inilah 5 harga hape android asus paling murah

inilah perubahan pada update android 5 1 1 lolipop

mesin pencetak android pertama samsung

pencetak android oleh samsung

pencetak android oleh samsung

6 aplikasi edit foto android terbaik yang wajib anda mi..

makjemah maskot android kencing di atas logo apple di g..

opera 29 hadir membawakan sokongan sync tab antara desk..

sokongan opera turbo diperkenalkan pada pelayar web ope..

sokongan opera turbo diperkenalkan pada pelayar web ope..

microsoft mungkin menyertakan sokongan menjalankan apli..

opera 29 hadir membawakan sokongan sync tab antara desk..

apple watch vs android wear vs moto 360 vs fitbit flex

perangkat nexus 5 dan nexus 7 mengalami masalah setelah..

tips to buy a new android phone

facebook memperkenalkan sokongan panggilan video pada m..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 304
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • blog spammers sudah bijak
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)