Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NOH OMAR Ketua UMNO Bahagian Yang Kalah Di Minta Beri Laluan Pada Muka Baru 268 hits  

NOH OMAR Ketua UMNO Bahagian Yang Kalah Di Minta Beri Laluan Pada Muka Baru

Ketua ketua UMNO Bahagian di Selangor yang gagal membawa kemenangan kepada parti dalam beberapa pilihan raya umum PRU dinasihatkan agar berundur bagi memberi laluan kepada muka muka baharu.Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri Datuk Seri Noh Omar berkat

Teruskan Membaca..



kaedah baru beri subsidi petrol

lupa kata laluan padan muka

jelajah kasih umno bahagian bagan serai

menghadiri mesyuarat umno bahagian langkawi bersama dat..

ketua kongsi gelap beri keterangan kepada polis

kerana tentera siber umno mp bn ditertawa bangkit keret..

kerana tentera siber umno mp bn ditertawa bangkit keret..

terkini kenyataan rasmi kj ketua pemuda umno tentang ke..

ketua kongsi gelap beri keterangan kepada polis

lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

guan eng beri kata dua kepada talam dua muka pas

enam bulan telah berlalu bahagian 1

melayu bangsa yang hilang bahagian 5 rahsia bangsa yang..

hanez suraya minta simpati dari stesen tv beri dirinya ..

hanez suraya minta simpati dari stesen tv beri dirinya ..

saya dijemput secara sukarela berjumpa sprm kata ketua ..

hanez suraya minta simpati dari stesen tv beri dirinya ..

kesian kat ketua pemuda umno ni nak tunjuk pandai tapi ..

noh omar tak dengar teguran dan tak peka perasaan melay..

selesai sudah mesyuarat umno bahagian langkawi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 435
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,635

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,754
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • new shoes for the balqis
  • padah mencuri di surau
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • bloglist 2014
  • pemain kedah namkung woong patah tulang rus..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • kurang ajaran tak sesat
  • cerita semalam hot spring kah
  • jenis jenis jerawat
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)