Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NOH OMAR Ketua UMNO Bahagian Yang Kalah Di Minta Beri Laluan Pada Muka Baru 249 hits  

NOH OMAR Ketua UMNO Bahagian Yang Kalah Di Minta Beri Laluan Pada Muka Baru

Ketua ketua UMNO Bahagian di Selangor yang gagal membawa kemenangan kepada parti dalam beberapa pilihan raya umum PRU dinasihatkan agar berundur bagi memberi laluan kepada muka muka baharu.Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri Datuk Seri Noh Omar berkat

Teruskan Membaca..



demi kesepakatan menentang umno keadilan beri laluan ke..

merasmikan mesyuarat perwakilan wanita pemuda puteri um..

ketua umno bandar tun razak selar zahid hamidi

senarai peserta contest buffet ramadhan casa ombak by a..

shimon peres ancaman isis telah beri israel kesempatan ..

umno perlu pemikiran baru relevan dalam era it

bacul sangat ke ketua amk yang baru ni

harus berapa laporan polis kah perlu dibuat untuk celak..

mh370 zahid tak tahu ketua polis indonesia berbincang d..

mh370 zahid tak tahu ketua polis indonesia berbincang d..

walau dihina pkr beri laluan pas bertanding prk pengkal..

lensa niring sekitar perasmian perwakilan umno bahagian..

unit amal ketua umno bhg bandar tun razak bidas zahid h..

walau dihina pkr beri laluan pas bertanding prk pengkal..

amaran untuk najib shahidan kassim tegaskan majoriti um..

pkr beri laluan pas tanding prk pengkalan kubor

pkr kelantan nafi beri laluan pas

tak ramai ketua bahagian sokong mu rupanya

keadilan beri laluan pada pas untuk bertanding di prk p..

tahniah datuk ketua bahagian kuala terengganu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 497
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,414

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,193
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menangkap pencuri solat
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • 3859 chiffon cardigan
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • susah senang perjalanan syarikat toyota

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • ciri ciri wanita solehah
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)