Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

NOH OMAR Ketua UMNO Bahagian Yang Kalah Di Minta Beri Laluan Pada Muka Baru 238 hits  

NOH OMAR Ketua UMNO Bahagian Yang Kalah Di Minta Beri Laluan Pada Muka Baru

Ketua ketua UMNO Bahagian di Selangor yang gagal membawa kemenangan kepada parti dalam beberapa pilihan raya umum PRU dinasihatkan agar berundur bagi memberi laluan kepada muka muka baharu.Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri Datuk Seri Noh Omar berkat

Teruskan Membaca..



kenapa ketua baru amk gian sangat ni

umno dan pas mungkin tidak sama sekali bekerjasama di s..

asyraf wajdi minta pas atau pr beri umno menang percuma..

umno juga ke yang pecah rahsia anwar ibrahim arahkan ke..

setiausaha agong umno minta dr m tidak lantang berkata

serah diri atau diserbu ketua polis negara digelar bang..

peletakan jawatan khalid ditangguh sultan minta pr beri..

tak ramai ketua bahagian sokong mu rupanya

adakah ini cara baru umno bn untuk mengadakan prk yang ..

noh omar tak dengar teguran dan tak peka perasaan melay..

peletakan jawatan khalid ditangguh sultan minta pr beri..

dun selangor bubar umno bn umno akan dapat sifar kerusi..

mahu muka baru diberi peluang

kes hina agama 60 ketua bahagian umno jumpa ag

ismail sabri ketuai 60 ketua umno bahagian bersemuka de..

60 ketua umno bahagian sokong cadangan tindakan terhada..

terhangat parti baling kerusi beraksi lagi mesyuarat um..

selamat menyambut hari kemerdekaan dari kami keluarga u..

video nurul izzah s version of ice bucket challenge leb..

cinabeng dap minta maaf dan tarik balik selepas membang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 202
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,393

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)