Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca 184 hits  

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca

Semua rakyat mempersoalkan harga minyak naik ...? Ada yg menyokong dan ada juga yg membantah.....yang bantah biasalah iaitu puak puak yg tidak faham atau terlalu pandai.Seolah olah bhercakap seorang menteri atau pakar ekonomi.....Fikirkah mereka apa sebab

Teruskan Membaca..



rahsia buat anak anda solat tanpa perlu disuruh mesti b..

anda seorang yang suka beli air dari mesin layan diri s..

sultan selangor diperangkap puak puak pr

kah kah kah amaran keras sila kencing terlebih dahulu s..

punca harga minyak naik ustaz azhar idrus

bila orang melayu cepat je ditangkap dan didenda kalau ..

makin bebulu lah puak puak pr yang gila jawatan di sela..

latest misi ke gaza hanya azeez duta malaysia dan duta ..

tawaran naik mas untuk pasangan kakitangan kerajaan

pencuri telefon bimbit dicekup selepas muat naik aksi l..

kenapa gaji susah nak naik

harga rumah dijangka naik

penyokong sarawak naik gila

menghadiri majlis naik buai cucunda saudara zam zam di ..

rakyat malaysia bergelut sara hidup walaupun ekonomi na..

internet archive memuat naik jutaan gambar bersejarah d..

internet archive memuat naik jutaan gambar bersejarah d..

harga rumah dijangka naik

epl ozil naik angin

guru disiplin wanita naik hantu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 221
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 6,347

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,189
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)