Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca 187 hits  

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca

Semua rakyat mempersoalkan harga minyak naik ...? Ada yg menyokong dan ada juga yg membantah.....yang bantah biasalah iaitu puak puak yg tidak faham atau terlalu pandai.Seolah olah bhercakap seorang menteri atau pakar ekonomi.....Fikirkah mereka apa sebab

Teruskan Membaca..



status cikgu nur wafidah damia yang bangang boleh menye..

sultan selangor diperangkap puak puak pr

status cikgu nur wafidah damia yang bangang boleh menye..

bn umno terlalu banyak bebanan pr pkr lagi besar bebana..

pkr dakwa harga minyak naik selepas gst dilaksana

harga minyak naik lagi dengan gst

bila orang melayu cepat je ditangkap dan didenda kalau ..

harga minyak ron95 2015 naik rm2 23 seliter 13 sen punc..

perghhh kes curi balak buat macam puak amazon ni baru a..

harga minyak bakal naik 13 sen rm 2 23 seliter punca da..

status cikgu nur wafidah damia yang bangang boleh menye..

status cikgu nur wafidah damia yang bangang boleh menye..

status cikgu nur wafidah damia yang bangang boleh menye..

harga minyak bakal naik

banyak baca byak ilmu

kah kah kah amaran keras sila kencing terlebih dahulu s..

harga minyak malaysia bakal naik

anda seorang yang suka beli air dari mesin layan diri s..

khalid samad naik angin demi ketum buat cabaran berdeba..

pr bercakaran bn ambil kesempatan harga rokok naik rm1




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,917
Banner Aktif : 6,454

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,416
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca pemergian budak 11 tahun ini m..
  • video toyol bergerak dikurung dalam botol
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • video lelaki tak sedar wanita misteri menum..
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • shisha haram bagi umat islam
  • bekas kapten kebangsaan meninggal
  • arkitek

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • jika memang engkau jodohku
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)