Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca 182 hits  

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca

Semua rakyat mempersoalkan harga minyak naik ...? Ada yg menyokong dan ada juga yg membantah.....yang bantah biasalah iaitu puak puak yg tidak faham atau terlalu pandai.Seolah olah bhercakap seorang menteri atau pakar ekonomi.....Fikirkah mereka apa sebab

Teruskan Membaca..



kah kah kah amaran keras sila kencing terlebih dahulu s..

sultan selangor diperangkap puak puak pr

bila orang melayu cepat je ditangkap dan didenda kalau ..

makin bebulu lah puak puak pr yang gila jawatan di sela..

mesti baca buat anak kisah seorang pakcik berdiri di ba..

kepada perokok sila baca apa kata anggota briged alqass..

rahsia buat anak anda solat tanpa perlu disuruh mesti b..

muhasabah buat pr

mesti baca buat anak kisah seorang pakcik berdiri di ba..

punca harga minyak naik ustaz azhar idrus

titah sultan muhasabah buat pr

guru disiplin wanita naik hantu

naik hairan dengan nuffnang

felixia yeap naik angin dengan harian metro

kos naik taraf setiap kem plkn minimum rm2j

felixia yeap naik angin dengan harian metro

degil sangat naik lori

kenapa gaji susah nak naik

latest misi ke gaza hanya azeez duta malaysia dan duta ..

tawaran naik mas untuk pasangan kakitangan kerajaan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,335

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • air kopi melekat disiling pesawat singapore..
  • video pesawat singapore airlines hilang kaw..
  • 5 gambar miley cyrus bergambar b0gel di maj..
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • my air asia free seats
  • polis tahan gangster youtube
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • kenduri kahwin sana dan sini
  • video dan 5 gambar pesawat singapore airlin..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • keputusan terkini piala malaysia 2014 30 og..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)