Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca 172 hits  

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca

Semua rakyat mempersoalkan harga minyak naik ...? Ada yg menyokong dan ada juga yg membantah.....yang bantah biasalah iaitu puak puak yg tidak faham atau terlalu pandai.Seolah olah bhercakap seorang menteri atau pakar ekonomi.....Fikirkah mereka apa sebab

Teruskan Membaca..



hati hati jangan isi minyak penuh tangki

bila nak buat benda baik banyak saja halangan kerana al..

sila baca 10 perkara yang sia sia

mh17 harga minyak dunia melonjak naik ekoran insiden mh..

sila baca bahayakah menahan kentut

sila baca nama buah kurma yang paling dikenali di dunia

sila baca dengan teliti dan guna akal yang bijak dalam ..

mh17 harga minyak dunia melonjak naik ekoran insiden mh..

mesti baca mh17 puak pemisah akur permintaan malaysia

ada banyak teori yang boleh anda baca tetapi pelajaran ..

makin bebulu lah puak puak pr yang gila jawatan di sela..

2 gambar kejadian berlaku di stesen minyak untuk kesela..

penumpang mh17 sempat muat naik video dalam pesawat

penumpang mh17 sempat muat naik video dalam pesawat

video penumpang mh17 sempat muat naik video dalam pesaw..

penumpang sempat muat naik video dalam pesawat

penumpang mh17 sempat muat naik video dalam pesawat vid..

ramai penyelidik hiv aids dipercayai naik mh17

mesti tengok harga lesen tak naik

mh17 seorang penumpang sempat muat naik video sebelum t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 835
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,135

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,988
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tragis gambar punca gadis maut kepala terse..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • bahana gelora noda bekas isteri
  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • puisi terakhir imam syafie
  • taman di dalam shoping mall
  • kawan tapi lebih dari mesra
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)