Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca 211 hits  

Buat PuAk PR yang Banyak Pertikaikan Minyak Naik Sila Baca

Semua rakyat mempersoalkan harga minyak naik ...? Ada yg menyokong dan ada juga yg membantah.....yang bantah biasalah iaitu puak puak yg tidak faham atau terlalu pandai.Seolah olah bhercakap seorang menteri atau pakar ekonomi.....Fikirkah mereka apa sebab

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 559
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,841

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,738
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri detik2 kemalangan motorsikal akibat k..
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • artis popular ditahan sertai ajaran sesat
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • menarik foto lawak giler 716
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • video berebut pam minyak sampai sanggup lan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • kurang ajaran tak sesat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 26 fascinating films about food
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)