Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIP BLOG JUN 125 hits  

VIP BLOG JUN

hai apa khabar semua kathy harap dan doakan semua berada dalam kandungan sihat walafiat syukur juga kita masih mampu menghirup udara di bulan baru ini itu tandanya kita masih di beri peluang untuk memperbetulkan kesilapan kita dan menambah baik kelebihan

Teruskan Membaca..



segmen mari tambah kenalan dari blog ni3l kp0p

malaysia best blog 2015

tempahan design blog umi ziqry

lyssa faizureen blogger paling ramai follower komen kat..

recent posts blog politeknik tuanku sultanah bahiyah po..

blog politeknik metro kl politeknik metro tasek gelugor..

giveaway travelog oman iium by blog iqa

tips how to make a blog alive

blog politeknik metro kl politeknik metro tasek gelugor..

politeknik metro kl blog politeknik malaysia politeknik..

malaysia best blog 2015

trafik blog 2014 dalam kenangan

kata kunci malaysia best blog 2015 tak jejak blog

nuffnangers who recently viewed your blog 2

keyword blog wardah aneesa s blog 1

pengomen tegar blog jm hari ini 22 01 2015

cara membuat site map blog

tips tingkatkan trafik blog dan engagement facebook

kenapa aku pilih niche blog travel

blog lebih dari 30 cara buat duit dengan blogging

mini lucky draw blog xdramaqueen 3




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 590
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 7,006

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,272
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • kenali iblis dan syaitan serta gangguannya ..
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • bilik bacaan masih bersepah
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • video ugut guna parang menjadi viral

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • tanda tanda kanser payudara
  • monolog rasa
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)