Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 229 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



jangan senyap jika orang menyuap jangan seronok jika or..

ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jika tidak ma..

kadir jasin jangan jadi barua pemusnah pemimpin apterki..

ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jika tidak ma..

kj alvin jangan jadi bacul

sila jangan terkejut jika anda terbaca artikel ini

jangan usik benda ini jika terjumpa

6 gambar syamsul yusof jadi polis dalam gerak khas

shila amzah mohon jika tiada perkara baik jangan tulis ..

jangan usik benda begini jika memancing

shila amzah jika tiada perkara baik jangan tulis langsu..

shila amzah jika tiada perkara baik jangan tulis langsu..

bukan jadi mangsa buli perkasa cadang pas ketuai pakata..

shila amzah jika tiada perkara baik jangan tulis langsu..

jangan salahkan kaum lain jika gagal kuasai ekonomi

jangan jadikan isu foto lana nodin dengan pemuda bertat..

jangan jadikan isu foto lana nodin dengan pemuda bertat..

jangan risau dituduh parti rasis

ahli umno jangan khianat presiden parti seperti pas

lebihan nasi jangan dibuang jom buat loklik

suhaizan jangan salah faham kenyataan khairil




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 4,006
Banner Aktif : 6,461

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,318
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)