Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 222 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



berselfie dalam traffic jam pun boleh jadi viral

wanita iraq jadi hamba seks kumpulan is

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

wordless wednesday jangan jadi suami yang dayus

pas kena lagi jangan jadi parti takbir semata mata mat ..

duit rakyat jadi mangsa dalam isu mas

pilih bank amal sistem islam jika minat bekerja

gambar gadis selfie dalam traffic jam jadi viral

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jika tidak ma..

fikir jangan sampai jadi sewel

apa jadi kalau vitamin berlebihan dalam badan

ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jika tidak ma..

7 fakta mesti tahu jika anda teringin bekerja di google

mesti tengok gambar fazura dalam tandas jadi perhatian ..

4 jenama terkenal jika dialih bahasa ada makna disebali..

eksklusif ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jik..

panas berapi najibrazak the lone ranger artikel khas bu..

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

pas jangan syok sendiri 10 kerusi dun hilang jika tingg..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,364

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 791,715
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • kisah sedih seorang suami yang hanya bergaj..
  • selawatperdana 10 ribu gemakan tanjung kara..
  • wanita indonesia persenda islam di johor
  • al fatihah pemain jdt b 19 tahun maut terli..
  • 7 adegan izzue islam dan yana samsuddin
  • selebriti dan juga pengacara yang kutuk rak..
  • video staff digi kurang ajar di ioi mall pu..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • kuliah doa melembutkan hati anak anak yang ..
  • ekslusif inikah gambar wajah terbaru bekas ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • taman di dalam shoping mall
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)