Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 237 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



hanya pandai berbini lebih tolong jangan jadi suami ban..

jangan buat tuntutan jika tidak sokong bn

jangan buat tuntutan jika tidak sokong bn

jangan jadi macam saya

jangan buat tuntutan jika tidak menyokong bn najib

jangan buat tuntutan jika tidak menyokong bn najib

lebaran jangan jadi ajang balas dendam

hati2 bila anda upload foto2 anda di facebook jangan ja..

jangan buat tuntutan jika tidak menyokong bn najib

jangan buat tuntutan jika tidak menyokong bn najib

ezam kata jangan jadi macam dia

jangan jadi macam saya

jangan ambil takaful jika

ustaz kazim jangan selepas ini buat kempen babi

jangan sertai perhimpunan haram di istana kehakiman

boleh baca tapi jangan percaya

jangan selepas ni buat kempen sentuh babi pulak ustaz k..

jangan biarkan orang yang kamu sayang menangis kerana p..

breaking news tolong jangan berhenti kalau nampak kelua..

kempen jangan zalimi anjing itu betul

jangan terkejut lihat kesan selepas 20 tahun pengunaan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 661
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,547

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,257
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)