Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 224 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



7 fakta yang wajib anda ketahui jika ingin bekerja di g..

sultan berhak tolak pencalonan jika satu nama warganega..

dalam 7 hari sahaja anda akan jadi master hartanah

wanita iraq jadi hamba seks kumpulan is

anwarinas jadian muhd taib kata pas jangan syok sendiri..

ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jika tidak ma..

pilih bank amal sistem islam jika minat bekerja

ibubapa tolong jangan lakukan perkara ini jika tidak ma..

pas kena lagi jangan jadi parti takbir semata mata mat ..

mesti tengok gambar fazura dalam tandas jadi perhatian ..

demo akar umbi pas seremban pula desak jangan jadi bone..

7 fakta mesti tahu jika anda teringin bekerja di google

pas jangan syok sendiri 10 kerusi dun hilang jika tingg..

panas berapi najibrazak the lone ranger artikel khas bu..

jangan nak bangga jangan nak berlagak

wanita jangan terpedaya ajakan pihak guna jihad islam

wanita jangan terpedaya ajakan pihak guna jihad islam

jangan bebankan mas ke atas rakyat jelata lagi

inilah kumpulan rock orang asli pertama di malaysia

jangan manipulasikan kenyataan saya raisyyah rania

kumpulan pertama misi kemanusiaan ke gaza bergerak rabu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 208
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,350

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,192
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)