Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 290 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



tolong jangan ganggu tunang yana jika tidak

ds najib tolong lah jangan mengaku sebagai orang bugis ..

kisah cinta yang paling menyayat hati jangan baca jika ..

amaran jangan sesekali simpan 10 jenis makanan ini di d..

kumpulan mojo buat part time jadi pelayan restoran

gambar wanita tercirit dalam kelab jadi viral

wajib baca inilah yang akan jadi jika anda kerap minum ..

jangan biarkan kanser dalam parti

info penting inilah yang akan jadi jika anda minum air ..

info penting inilah yang akan jadi jika anda minum air ..

jangan biarkan kanser dalam parti

aduhai ceramah wan azizah orang cina di kajang pun kata..

kelab myvii jadi kelab lumba haram bila dah ada yang ja..

jangan terkejut lihat hidangan luar biasa di china ini

jangan terkejut lihat hidangan luar biasa di china ini

calon pas prkrompin jangan cepat sangat jadi beruk

jangan benci ptptn yang sudah jadi darah daging anda

jangan terkejut gambar terkini ayu budak 20 sen dalam f..

8 tips untuk yang malas lipat kain baju jangan bertimbu..

khas wanita jangan sembur air bahagian tu bahaya

khas lelaki jangan jadikan 6 jenis wanita ini bini anda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 224
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta terlarang
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • taman di dalam shoping mall
  • 26 fascinating films about food
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • motivasi nak jadi cantik
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)