Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 282 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



tolong jangan ganggu tunang yana jika tidak

kumpulan mojo buat part time jadi pelayan restoran

kisah cinta yang paling menyayat hati jangan baca jika ..

jangan biarkan kanser dalam parti

jangan biarkan kanser dalam parti

gambar wanita tercirit dalam kelab jadi viral

amaran jangan sesekali simpan 10 jenis makanan ini di d..

ds najib tolong lah jangan mengaku sebagai orang bugis ..

jangan pergi hospital swasta jika terbeban dengan gst

info penting inilah yang akan jadi jika anda minum air ..

info penting inilah yang akan jadi jika anda minum air ..

korang jangan terkejut lihat tandas stesen minyak di fi..

dah dah la tu yana jangan buat lawak bodoh

jangan terpedaya pihak minta jari ditanda dakwat sebelu..

jangan sia siakan peluang sekali lagi

isumyvifmc tolong jangan apa apakan tunang yana

jangan terkejut lihat siapa sebenarnya lelaki kacak ini

makjemah jangan terkejut lihat siapa sebenarnya lelaki ..

mohon jangan salahkan myvi

presiden jokowi novel baswedan jangan ditahan

walau tak puas hati pasal gst jangan lupa jasa kerajaan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • jual maruah online wajah budak jual maruah ..
  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • never date a person who
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • kisah nabi ismail a s
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tanda tanda kanser payudara
  • cinta terlarang
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)