Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 266 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



jangan main saham secara kontra jika

jangan terkejut pengakuan iklas bekerja sebagai seorang..

jangan usik botol ini jika anda terjumpa

jangan usik botol ini jika anda terjumpa kenapa

syarikat penyedia makanan dalam mas tak jadi ambil alih..

apa nak jadi suami ambil kesempatan dengan adik ipar se..

amaran keras jika suka berselfie jangan sesekali melaku..

sikap terdesak pencari downline mlm jangan terpeangkap ..

tidak jadi gugur setelah melihat bayi tersenyum di dala..

fazura selfie dalam tandas jadi perhatian

nak popular jangan jadi macam blogger ni

eksklusif perhatian semua gadis jangan terkejut jika ga..

duduk2 je kat rumah tapi bekerja bersama taskv com jang..

jangan upload gambar bayi anda jika sayangkan dia

video pengajaran lain kali jangan tipu ayah lagi

jangan tidur selepas solat subuh

gobind jangan suka ugut pas

puteri balqis warning minah kpop jangan gaduh di instag..

am harga perkhidmatan ke rumah jangan bebankan pengguna

kaki rokok jangan sentap tengok video ni

jangan tanya saya pi tanya mat sabu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 456
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 7,057

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,371
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelakon terkejut senjatanya hilang selepas ..
  • tindakan amoi ini parking kereta dikecam ne..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • harga petrol ron95 ron97 diesel mac 2015
  • strok haba boleh bawa maut
  • bekas suami gila talak ditahan kerana culik..
  • samsul yusof puteri sarah rai ulangtahun pe..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • panas pelakon drama popular rindu awak 200 ..
  • menakjubkan kapal terbang ini mempunyai lam..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • puisi terakhir imam syafie
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • ciri ciri wanita solehah
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)