Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dengan Mu aku hidup 224 hits  

Dengan Mu aku hidup



Teruskan Membaca..



kau nak aku rogol kau dalam bilik ini kau dengan aku je..

kisah sedih aku dah kahwin sekarang sediakan tisu

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

aku panik

aku mood bunga

aku tak salah tapi aku tak paham

lirik lagu aku dah terbiasa djaka

novel aku dia blog dan madu bab 19

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

terima kasih si babi hutan tuhan kini aku datang

republish kegagalan memberikan aku sesuatu

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

kisah sedih aku dah kahwin sekarang sediakan tisu

aku akui blog ini adalah blog cikai

segmen cash rm500 2015 by aku penghibur

aku suka dia 4

aku suka dia 2




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 167
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • blog spammers sudah bijak
  • skandal pejabat
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta terlarang
  • monolog rasa
  • diari sedih seekor kucing
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)