Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dengan Mu aku hidup 154 hits  

Dengan Mu aku hidup



Teruskan Membaca..



seumur hidup mu akan terus bermain dgn 3 perkara ni

lelaki pilih untuk hidup dengan gaya tahun 1940 an

gantikan kebencian dengan kasih sayang pasti hidup lebi..

alangkah indahnya jika aku hidup dizaman rasulullah

nilai hidup harus diukur dengan garis yang lebih mulia ..

ww aku terasa dengan kata kata mu

tegurlah aku

pendrive aku hilang lagi

yang ni aku punya

errrr aku tak tahu

aku dulu dan sekarang

aku militan

drama kerana terpaksa aku relakan akhir

aku terharu

episod akhir drama kerana terpaksa aku relakan

drama kerana terpaksa aku relakan akhir

lelaki tak guna dah tebuk aku tinggalkan aku

aku pengedar jutawan shaklee bagaimana caranya

akasia kerana terpaksa aku relakan episod 27

video aku terpaksa kata awek promoter pelik cute di pas..

lucio bekas ketua pasukan brazil german menang german r..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,854
Banner Aktif : 6,258

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,948
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • five steps to buying your new car
  • display custom post type items in recent po..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • egypt orders eight more airbus c295 tactica..
  • apabila sampul raya tidak laku lagi video
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)