Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dengan Mu aku hidup 157 hits  

Dengan Mu aku hidup



Teruskan Membaca..



mengapa aku mahu terus hidup

pendedahan berani mati pengalaman kali pertama aku main..

bila aku dah nyanyuk

aku lebih suka cara tun mahathir dari boikot mcdonalds

kisah aku senggugut gla

pengakuan berani mati pengalaman kali pertama aku main ..

pi lah ada aku kisah

allah sedang menguji aku

kisah pendedahan berani mati pengalaman kali pertama ak..

iamneeta tuhan tolong aku chord

kisah pendedahan berani mati pengalaman kali pertama ak..

izzue islam kau aku dan waktu chord

yeay meja hijau putih aku dah sampai

aku sayang nabi s a w bahagian 1 ustaz abdullah khairi

pengakuan berani mati pengalaman kali pertama aku main ..

pengakuan berani mati pengalaman kali pertama aku main ..

aku dan isi hati

pengakuan berani mati pengalaman kali pertama aku main ..

wah entry aku di serang

rupanya perempuan kalau hamil nampak comel sangat patut..

angkara bomoh aku ternoda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 394
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,246

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 786,384
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • nah petua tahan lama
  • gambar pasangan remaja mati dalam kereta ke..
  • akhirnya rani mengaku anak sulung menghamil..
  • 2 gambar pakai telekung tapi bergambar l uc..
  • perangai pakcik ini di komuter membuatkan o..
  • penembak mh17 didakwa
  • gambar rare wawa zainal zaman sekolah yang ..
  • thai junta chief tipped to become prime min..
  • bangang sungguh kurang ajar pakai telekung ..
  • 10 gambar lelaki hias rumah dengan bra
  • shahrul nasrun bersyukur doanya termakbul b..
  • inilah kekasih sebenar zul ariffin

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • puisi terakhir imam syafie
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)