Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dengan Mu aku hidup 199 hits  

Dengan Mu aku hidup



Teruskan Membaca..



apa yang aku nak dalam hidup ni

aku bahagia hidup bersama suami dan anak angkatku 2 fot..

aku bangga dengan petronas beb tempat memternak militan

aku bahagia hidup bersama suami dan anak angkatku 2 fot..

aku berlindung kepada mu

pencuri motosikal dibakar hidup hidup oleh orang ramai ..

pondan aku bahagia hidup bersama suami dan anak angkatk..

perlukah aku berhenti blogging

aku penat bermain dengan mak cik hajjah

kisah semalam mak cik aku pandai main

aku tahu aku teruk maaf

dulu aku bukan cinta kau sangat aku hanya bernafsu deng..

dulu aku bukan cinta kau sangat aku hanya bernafsu deng..

aku nak itu aku nak itu jangan monyet jangan siapa masi..

kisah aku dan petanque

apa sebenarnya mek mulung mak yong aku tahu lah

inspirasi aku dulu dan sekarang

nak muntah aku tengok muka kau buruk sangat

aku nak boikot nasi campur

aku dirimu ehhh

aku berlindung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 459
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 7,057

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,377
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelakon terkejut senjatanya hilang selepas ..
  • tindakan amoi ini parking kereta dikecam ne..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • harga petrol ron95 ron97 diesel mac 2015
  • strok haba boleh bawa maut
  • bekas suami gila talak ditahan kerana culik..
  • samsul yusof puteri sarah rai ulangtahun pe..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • panas pelakon drama popular rindu awak 200 ..
  • menakjubkan kapal terbang ini mempunyai lam..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • puisi terakhir imam syafie
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • ciri ciri wanita solehah
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)