Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Dengan Mu aku hidup 197 hits  

Dengan Mu aku hidup



Teruskan Membaca..



ww 2 mengapa aku masih hidup hari ini

aku tembak kau dengan subramanian

kisah cinta agung aku ingin memukul mu

krabi mu tunggu aku datang

org tua pesan jgn trlampau gembira nanti ko mnangis tha..

jakarta dan bandung mu tunggu aku datang

kau dah beromen dengan laki aku video viral di internet

tuhan berikan lah aku cinta mu kat pd pun bley k bos an..

kau dah beromen dengan laki aku

aku cinta padamu faekah do u lap me

sedari awal romie mahu jadikan hanez suraya teman hidup

ismail embong aku mahukan orang milik allah sahaja dala..

6 gambar emma ayahanda selami hidup mangsa banjir di gu..

ismail embong aku mahu individu milik allah sahaja dala..

infografik yang menunjukkan kos sara hidup di seluruh d..

aku

benarkah seekor kucing mati dan hidup semula

kau pegang aku punya aku ramas kau punya adilkan

tak mungkin aku setuju pas dan umno bersatu sedangkan b..

ismail maembong aku mahu individu milik allah sahaja da..

aku nak berubah esok




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 255
Widget Aktif : 3,939
Banner Aktif : 7,022

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,025
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • wajah sebenar artis terkenal menjadi escort..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • haiwan pelik muncul di sibu sarawak
  • subhanallah penyakit apakah ini perut semak..
  • aktiviti mencurigakan dalam kereta waktu hu..
  • komen menggemparkan johan raja lawak isu vi..
  • minyak turun harga lagi ron95 rm1 70 ron97 ..
  • caliph buskers tertekan popular mendadak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kurang ajaran tak sesat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)