Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Spesies Kuda Berbulu Emas Paling Cantik di Dunia 595 hits  

Spesies Kuda Berbulu Emas Paling Cantik di Dunia

Dikenali dengan nama Akhal Teke ia merupakan spesies kuda berbulu emas keturunan breeding dari Turkmenistan Selain berpenampilan penuh kemilau seperti emas kuda jenis ini juga dikenali kerana ketangkasan serta punya daya tahan yang hebat untuk melakukan a

Teruskan Membaca..



turki negara paling dermawan di dunia

5 gambar lamborghini aventador emas kereta paling mahal..

10 negara yang mempunyai wanita paling cantik di dunia

inilah antara ayam paling berani kat dunia

kaedah mandi paling aneh di dunia 9 kaedah

4 gambar terkini bertudung ayu raudhah yang paling cant..

pulau paling berhantu sekali di dunia

wanita cantik dan s3ksi ini jadi penjenayah paling heba..

inilah kucing paling monyok dalam dunia

7 gangster wanita paling terkenal di dunia

fesyen selebriti paling melampau di dunia

antara 7 gangster wanita paling terkenal di dunia

pedang paling tajam di dunia pasti baca

di poland terdapat rumah paling sempit di dunia

sungai paling kotor dan seram di dunia 25 gambar

pesawat terbesar terbang jarak paling panjang dunia

pesawat terbesar terbang jarak paling panjang dunia

sungai paling kotor dan seram di dunia 25 gambar

info jom kenali budak paling popular di dunia jana pend..

di poland terdapat rumah paling sempit di dunia

hotel paling besar di dunia tetapi tidak pernah didiami




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,459

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,533
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • aloha english
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • gadis bertudung upload gambar hanya memakai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia label pada buah buahan
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)