Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Insiden Kemalangan Maut Motosikal Berkuasa Tinggi Dan Lori Tangki Di Kota Tinggi 30 Jun 2013 627 hits  

Gambar Insiden Kemalangan Maut Motosikal Berkuasa Tinggi Dan Lori Tangki Di Kota Tinggi 30 Jun 2013

KOTA TINGGI Dua penunggang motosikal berkuasa tinggi maut di tempat kejadian manakala tiga lagi cedera selepas konvoi yang disertai mereka merempuh sebuah lori tangki di Kilometer 38 Jalan Johor Bahru Mersing di sini hari ini Kemalangan berlaku kira kira

Teruskan Membaca..



hati hati jangan isi minyak penuh tangki

30 000 serbu muafakat raya kota tinggi

warga emas maut kemalangan di lpt cheneh

awie dan erra fazira beraya dengan moto berkuasa tinggi

majlis berbuka puasa dan majlis ringkas perpisahan pega..

buruh maut motosikal rempuh lori tangki

patung buddha kontroversi di kota tinggi akhirnya ditur..

berhala di kota tinggi akhirnya diturunkan

patung berhala kontroversi di kota tinggi akhirnya ditu..

patung berhala yang besar di kota tinggi memberi kemara..

5 gambar tiga askar maut kemalangan ngeri di kuantan

tpm mb johor turun kota tinggi 16 ogos

8 gambar selfie terakhir sebelum maut atau kemalangan

meriahnya raya di kota tinggi

2 hari lagi ke muafakat raya kota tinggi apa istimewany..

gambar insiden projek mrt di kota damansara

raksasa menyerang kota tinggi

selamat tinggal kota tinggi assalamualaikum tawau

muafakat raya kota tinggi demi menghargai rakyatnya

kemalangan terkini kemalangan maut selepas kereta merem..

6 gambar patung sex dutch wives jepun mendapat sambutan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 726
Widget Aktif : 4,062
Banner Aktif : 6,177

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,053
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)