Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu 350 hits  

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Rasa pelik bila tengok je video ni bila anak kucing sekecil itu memiliki lidah yang besar dan terjelir seakan akan lidah manusia Di fahamkan kucing tersebut di lahirkan di dalam sebuah kedai kedai sabasun di suatu

Teruskan Membaca..



pelik bagaimana manusia ini boleh terapung di udara

makjemah pelik benarkah kucing ini mencuri 26 kunci rum..

pelik di perkampungan ini buaya bersahabat dengan manus..

pelik kucing ini memiliki tubuh badan yang terberat sek..

makjemah subhanallah kesan menakjubkan bacaan al quran ..

pelik benarkah kucing ini mencuri 26 kunci rumah jiran

pelik bagaimana manusia ini boleh terapung di udara

kucing mati dibelit ular sawa

pelik di perkampungan ini buaya bersahabat dengan manus..

pelik kucing ini memiliki tubuh badan yang terberat sek..

pelik wanita ini gemar makan bulu kucing

subhanallah inilah rahsia jantung manusia

makjemah pelik bagaimana manusia ini boleh terapung di ..

subhanallah kejamnya manusia bayi kembar dibuang dalam ..

jenis darah manusia

aids sebuah penyakit buatan manusia

aids sebuah penyakit buatan manusia

spisis manusia yang tidak layak di bawa berkawan

ujian yang akan diberikan dajjal keatas umat manusia

anjing pun tak tahan panas di kurung looo inikan manusi..

maksud titanic bukti keangkuhan manusia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 326
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • biskut badam coklat chips

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kisah nabi ismail a s
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • spisis kawan yang femes
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • diari sedih seekor kucing
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • macam macam wau ada
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • resepicheff.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)