Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu 330 hits  

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Rasa pelik bila tengok je video ni bila anak kucing sekecil itu memiliki lidah yang besar dan terjelir seakan akan lidah manusia Di fahamkan kucing tersebut di lahirkan di dalam sebuah kedai kedai sabasun di suatu

Teruskan Membaca..



kucing lebih sayang manusia

subhanallah kucing selamatkan bayi yang dibuang

pelik batu karang mirip seperti jari manusia

kucing lebih sayang manusia

subhanallah kesan bacaan al quran terhadap terhadap org..

hero kucing malang yang menjadi mangsa kekejaman manusi..

subhanallah spesies lalat yang menetaskan ulat dalam ku..

subhanallah kesan bacaan al quran terhadap terhadap org..

pelik chef di london cipta burger rasa daging manusia

pelik gila komik strip ini dihasilkan di atas sehelai r..

kekuatan matahari semakin hilang apakah kesannya terhad..

apabila manusia lupa bersahabat dengan alam

apabila manusia lupa bersahabat dengan alam

menakjubkan kanak kanak lelaki berumur 8 tahun digelar ..

ustaz pas akui dirinya tuhan dah boleh tentukan dosa pa..

siapa qarin di sisi manusia

manusia paling buruk menurut hadis

jawatan kosong pembangunan sumber manusia berhad hrdf t..

manusia dan hasad dengki

berapa harga tuhan mu wahai manusia

pelik gila komik strip ini dihasilkan di atas sehelai r..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 143
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 6,988

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,814
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • akibat dedah bentuk tubuh selebriti ini dit..
  • telefon guru dicuri pelajar gambar peribadi..
  • mahkamah arah aidil zafuan bayar nafkah rm3..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • reaksi dan komen dari zizan razak tentang k..
  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • akhir zaman makhluk perosak yang berkteramp..
  • rupanya ini punca sebenar mas idayu cekik d..
  • zainal abidin domba meninggal dunia
  • 17 gambar janda tercantik di malaysia membu..
  • zizan buat nur fazura makan dalam di mlm 20..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • cinta terlarang
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • sketsa cinta awak dan saya

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)