Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu 288 hits  

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Rasa pelik bila tengok je video ni bila anak kucing sekecil itu memiliki lidah yang besar dan terjelir seakan akan lidah manusia Di fahamkan kucing tersebut di lahirkan di dalam sebuah kedai kedai sabasun di suatu

Teruskan Membaca..



subhanallah inilah 10 penemuan islam yang mengemparkan ..

katak pelik berbunyi seperti kucing

pelik lidah ikan merah seperti lidah manusia

lawak koleksi foto manusia manusia berperangai pelik

malang manusia kucing

subhanallah dipanggil ilahi di bulan yang mulia ramadha..

subhanallah makanan berkhasiat yang disebut dalam al qu..

subhanallah enam peristiwa pelik ketika israel menyeran..

lawak koleksi foto manusia manusia berperangai pelik

rangka manusia di temui di tepi pantai pulau melaka

mumtaz begum manusia separa musang tarikan pelancong di..

betapa kejamnya manusia binatang di rantai selama 50 ta..

seorang pekerja pembersihan jumpa tengkorak manusia dal..

di dalam hati manusia ada keganasan dan tidak akan hila..

usah tertawakan impian orang lain manusia tanpa impian ..

iman yang teguh menghalang manusia melakukan kejahatan

rangka manusia di temui di tepi pantai pulau melaka

akal membentuk budi membentuk kebudayaan dan menjerumus..

rasulullah saw bersabda ada dua anugerah yang disia sia..

manusia yang tidak berharap untuk menang telah sedia ka..

manusia laknat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 341
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,178

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,692
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)