Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu 290 hits  

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Rasa pelik bila tengok je video ni bila anak kucing sekecil itu memiliki lidah yang besar dan terjelir seakan akan lidah manusia Di fahamkan kucing tersebut di lahirkan di dalam sebuah kedai kedai sabasun di suatu

Teruskan Membaca..



subhanallah inilah 10 penemuan islam yang mengemparkan ..

katak pelik berbunyi seperti kucing

subhanallah enam peristiwa pelik ketika israel menyeran..

malang manusia kucing

lawak koleksi foto manusia manusia berperangai pelik

subhanallah dipanggil ilahi di bulan yang mulia ramadha..

lawak koleksi foto manusia manusia berperangai pelik

subhanallah makanan berkhasiat yang disebut dalam al qu..

di dalam hati manusia ada hajat dan tidak akan terbendu..

mumtaz begum manusia separa musang tarikan pelancong di..

rangka manusia di temui di tepi pantai pulau melaka

peogeut cdm25 bukan persoalan bulan ramadhan islam mela..

keajaiban alam yang jarang diketahui manusia

iman yang teguh menghalang manusia melakukan kejahatan

betapa kejamnya manusia binatang di rantai selama 50 ta..

didalam diri manusia terdapat seketul daging yang menja..

iman yang teguh menghalang manusia melakukan kejahatan

manusia tanpa hidung

antara gejala hawa nafsu manusia ialah sekali kemewahan..

jangan harap pada manusia untuk jadi kuat tapi berharap..

harta benda itu menjadi fitnah kepada manusia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,840
Banner Aktif : 6,272

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 766,817
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • dato ismail kamus ancaman dari allah part 3..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • trend tatu berwarna putih menjadi kegilaan ..
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • israel negara pengganas sebenar
  • gafim dipinggirkan
  • raya pertama di sungai petani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)