Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu 357 hits  

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Di Terengganu

Subhanallah Pelik Kucing Berlidah Manusia Rasa pelik bila tengok je video ni bila anak kucing sekecil itu memiliki lidah yang besar dan terjelir seakan akan lidah manusia Di fahamkan kucing tersebut di lahirkan di dalam sebuah kedai kedai sabasun di suatu

Teruskan Membaca..



pelik kucing ini memiliki tubuh badan yang terberat sek..

subhanallah kejamnya manusia bayi kembar dibuang dalam ..

lembaga hitam berlidah panjang di hospital singapura

niat kerana allah bukan mengharap penghargaan manusia p..

wajah comel tetapi kucing ini mempunyai bakat mencuri

kucing yang sentiasa risau 3 gambar

kucing yang sentiasa risau 3 gambar

kucing nakal

kucing nakal

manfaat solat terhadap anatomi manusia

beruang lagak seperti manusia

subhaanallah keajaiban air mata manusia

makjemah subhaanallah keajaiban air mata manusia makjem..

manusia dan kegelisahan

manusia dan penderitaan

cuba cari kucing dalam gambar ni

penyelidik temui kulit manusia yang dikatakan tertua da..

restoran hidang daging manusia diserbu

jamil kucing pilih beruk sebagai peneman hidup

gambar betul ke kain yang dijemur tu kulit kucing

betul ke kain yang dijemur tu kulit kucing




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 259
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • super duper cute
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • macam macam wau ada
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)