Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu 369 hits  

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu

As Salam Crite awal April 2013 p Pestime lepaking sini b4 kat apartment aje pernah ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus asben kena naik offshore mandatori huh cek in cek in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh Siyesly mmg cun Res

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 458
Widget Aktif : 3,869
Banner Aktif : 6,881

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,633
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • terkini fam benar 4 pemain import turun ser..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • blog spammers sudah bijak
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • allah sedang mengajar kita sesuatu

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)