Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu 383 hits  

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu

As Salam Crite awal April 2013 p Pestime lepaking sini b4 kat apartment aje pernah ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus asben kena naik offshore mandatori huh cek in cek in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh Siyesly mmg cun Res

Teruskan Membaca..



general man spends rm2 6 million on building resort bas..

general man spends rm2 6 million on building resort bas..

royalti bijih besi terengganu sepatutnya jauh lebih tin..

makjemah pulau mayat di terengganu simpan 1001 rahsia m..

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

acc dua sebab punca terengganu dapat tempat ke 6

acc dua sebab punca terengganu dapat tempat ke 6

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

uniknya bahasa orang negeri terengganu

gambar mural kampung cina kuala terengganu

tahun baharu cina di terengganu disambut sederhana

bn terengganu beri jaminan mca tetap diberi kerusi

1001 rahsia tersimpan di pulau mayat terengganu

perjawatan kosong di suruhanjaya perkhidmatan negeri te..

bn terengganu beri jaminan mca tetap diberi kerusi

terengganu uji pemain import baru jaime braganca

liga m terengganu uji jaime braganca ganti moni chaito

liga m terengganu uji jaime braganca ganti moni chaito

kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis agama isla..

makjemah kek kena tahan dengan jpj dan dirujuk majlis a..

saya cabar terengganu tumbang sarawak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 7,088

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,665
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jangan tunggu kaya untuk bersedekah
  • kenapa najib murka sangat dengan harakah
  • emma maembong akui sudah tidak cintakan ziz..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • mak datin mana pulak dicekup dengan lelaki ..
  • cara buat aiskrim pasu
  • thedress apakah warna baju ini
  • jemaah bunuh diri

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • naniezawawi.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)