Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu 311 hits  

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu

As Salam Crite awal April 2013 p Pestime lepaking sini b4 kat apartment aje pernah ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus asben kena naik offshore mandatori huh cek in cek in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh Siyesly mmg cun Res

Teruskan Membaca..



tawaran early bird bufet ramadhan rm55 di primula beach..

pelumba terengganu cycling team dua kali elak tragedi s..

mh17 pelumba terengganu cycling team dua kali bertuah e..

sepatutnya naik mh370 dan mh17 pelumba terengganu cycli..

mat salleh cakap loghat terengganu jadi perhatian ramai

mh17 pelumba terengganu cycling team dua kali terselama..

sepatutnya naik mh370 dan mh17 pelumba terengganu cycli..

mb baru terengganu

politik terengganu bergolak

skuad hoki terengganu dapat sentuhan sarjit singh

terengganu optimis capai 5 juta pelancong

polis terengganu rampas pelbagai jenis mercun rm39 000

ahmad said dilantik semula menteri besar terengganu

berita baik buat rakyat terengganu

job vacancies 2014 at lembaga kemajuan terengganu tenga..

job vacancies 2014 at lembaga kemajuan terengganu tenga..

kerajaan terengganu istihar ahad 27 julai 2014 cuti umu..

terengganu umum ahad ini cuti umum

terengganu cuti umum ahad 27 7 2014 ini

mb terengganu letak jawatan

terengganu tagih janji pemain bawa julang satu piala




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 195
Widget Aktif : 3,832
Banner Aktif : 6,280

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • takat lebur emas
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • video peminat dakwa penyanyi jelita ini dir..
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • jangan tinggal dakuuuu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)