Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu 305 hits  

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu

As Salam Crite awal April 2013 p Pestime lepaking sini b4 kat apartment aje pernah ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus asben kena naik offshore mandatori huh cek in cek in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh Siyesly mmg cun Res

Teruskan Membaca..



tanah depan awana resort kijal

tawaran early bird bufet ramadhan rm55 di primula beach..

sepatutnya naik mh370 dan mh17 pelumba terengganu cycli..

mh17 pelumba terengganu cycling team dua kali terselama..

pelumba terengganu cycling team dua kali elak tragedi s..

terengganu optimis capai 5 juta pelancong

skuad hoki terengganu dapat sentuhan sarjit singh

jawatan kosong kerajaan negeri terengganu 03 ogos 2014

kenyataan media oleh menteri besar terengganu

mb terengganu letak jawatan

mb baru terengganu

politik terengganu bergolak

mh17 pelumba terengganu cycling team dua kali bertuah e..

sepatutnya naik mh370 dan mh17 pelumba terengganu cycli..

terengganu tak rela tersingkir awal

terengganu cuti umum ahad 27 7 2014 ini

terengganu umum ahad ini cuti umum

berita baik buat rakyat terengganu

petronas gives rm100 000 to single mums in terengganu

terengganu tagih janji pemain bawa julang satu piala

mat salleh cakap loghat terengganu jadi perhatian ramai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 549
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,133

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,277
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • metallica ucap selamat hari raya
  • the 10 best root apps for android
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • the truth about frank lampard s curious car..
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)