Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu 339 hits  

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu

As Salam Crite awal April 2013 p Pestime lepaking sini b4 kat apartment aje pernah ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus asben kena naik offshore mandatori huh cek in cek in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh Siyesly mmg cun Res

Teruskan Membaca..



nelayan terengganu catat rekod dunia bagi perarakan bot..

resort world genting ice age adventure

tarikan merdeka resort world

apabila shaheizi sam bertamu di agro resort setiu teren..

tentera tertembak perut rakan di terengganu

menteri singapura lawat terengganu perkukuh hubungan

menteri singapura lawat terengganu perkukuh hubungan da..

sekitar pameran sain dan teknologi terengganu 2014

hidup semula di terengganu selepas 17 hari

kejutan kisah sebenar pendaratan tentera dan peralatan ..

umno terengganu bantu kempen prk pengkalan kubor

menteri singapura lawat terengganu perkukuh hubungan

tentera amerika mendarat di kuala terengganu

upsr bocor jurutera ditahan di kemaman terengganu

753 pati diberkas imigresen terengganu sehingga ogos ta..

mr silver q kuala terengganu gambang johor bahru

najib bakal umum berita istimewa di terengganu esok ahm..

politeknik hulu terengganu blog politeknik malaysia blo..

tentera amerika mendarat di airport terengganu semalam

vectorise logo politeknik hulu terengganu pht blog poli..

muat turun koleksi dendangan rakyat terengganu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 796,814
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • awas akhirnya tewas dipukau untuk b gel dir..
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • bayi parah diserang biawak
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • nutrients super leaf moringa oleifera
  • azizulhasni mara ke separuh akhir pecut suk..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • blog spammers sudah bijak
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)