Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu 347 hits  

2D1N di Resort World Awana Kijal Terengganu

As Salam Crite awal April 2013 p Pestime lepaking sini b4 kat apartment aje pernah ni kire stress therapy slps terperap kat umah seminggu plus asben kena naik offshore mandatori huh cek in cek in jugak tp kije skolah ttp kena bawak weh Siyesly mmg cun Res

Teruskan Membaca..



tarikan merdeka resort world

resort world genting ice age adventure

penyokong terengganu tidak dibenarkan masuk ke larkin

siaran langsung jdt vs terengganu 16 oktober 2014 suku ..

pstnt anjur liga sepak takraw terengganu

polis minta penyokong jdt terengganu kawal emosi

keputusan penuh jdt vs terengganu suku akhir ke 2 piala..

debaran jdt terengganu di larkin malam ini

jdt dan terengganu siapa hebat malam ini di larkin

jdt dan terengganu siapa hebat malam ini di larkin

piala malaysia jdt dahului terengganu 2 0

singah dungun terengganu

piala malaysia jdt dahului terengganu 2 0

keputusan penuh johor dt 3 0 terengganu

harimau selatan leburkan harapan terengganu

viral video tmj selepas perlawanan jdt vs terengganu ya..

keputusan masa pertama johor dt 2 0 terengganu

terkini johor dt 2 0 terengganu

video gol jdt benam terengganu suku akhir 2 piala malay..

harimau selatan leburkan harapan terengganu

harimau selatan leburkan harapan terengganu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 636
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 6,603

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,804
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • bila lego dibangunkan
  • promosi team fotografi popular
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)