Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Crystal Cover Album 268 hits  

Crystal Cover Album

Pertama kali saya mencuba Crystal Cover Album itu pun atas permintaan pelanggan Insyallah lepas ini boleh buat lagi Sebenarnya saya tak berapa suka kerana mengangap ianya berat tetapi selepas mencuba pada saiz album 12in x 10in tak terlalu berat dan hasil

Teruskan Membaca..



kain english cotton gred aaa matching album 247

6ixth sense terbit album sendiri kerana tidak mahu kary..

austrian bearded drag queen conchita to release debut a..

adele might be going country for her next album

kain english cotton gred aaa matching album 246

photobook dari foto zzoom album digital ktorang yang pe..

alien ant farm stream new album always and forever

helloween mixing album no 15

kain english cotton gred aaa matching album 245

top 5 girls generation album

tak sempat tengok album kahwin

album majlis akad nikah puteri najib selamat disempurna..

kain english cotton gred aaa matching album 249

tak sempat tengok album kahwin

kain english cotton gred aaa straight album 240

kain english cotton gred aaa matching album 251

kain english cotton gred aaa matching album 248

album yang harus dimiliki

makjemah album majlis akad nikah puteri najib selamat d..

album majlis akad nikah puteri najib selamat disempurna..

sayu luahan hati ibu tak sempat tengok album kahwin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 306
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 7,206

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,370
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • keadaan terkini awal asaari
  • kain pelikat 2015
  • syiah houthi siapa sebenarnya mereka
  • pasangan romeo juliet bunuh diri disebabkan..
  • video jangan mudah terpedaya dengan penampi..
  • pendedahan gambar sebenar awal ashaari di t..
  • kartel tong gas buat hal mana menteri berke..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • monolog rasa
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)