Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Crystal Cover Album 259 hits  

Crystal Cover Album

Pertama kali saya mencuba Crystal Cover Album itu pun atas permintaan pelanggan Insyallah lepas ini boleh buat lagi Sebenarnya saya tak berapa suka kerana mengangap ianya berat tetapi selepas mencuba pada saiz album 12in x 10in tak terlalu berat dan hasil

Teruskan Membaca..



anuar zain bakal lancar album konsert tiga dekat esok

pop singer meghan debut album opens at no 1

kain english cotton gred aaa matching album 236

katy perry i m no scrub kicks in 5k for new tlc album

facebook album photo contributor kumpul dalam satu albu..

nowseeheart akhiri 13 tahun kemarau album

heavy metal guitar cover by hijab girl

cover selamat ulang tahun sayang versi islamik

album baru anuar zain 2015

nowseeheart akhiri 13 tahun kemarau album

tak cukup sempurna adele tunda lagi pelancaran album

punca pelancaran album baharu adele ditangguh

hazama bakal tampil dengan album baru

hazama bakal tampil dengan album baru

kain english cotton gred aaa straight album 235

kain english cotton gred aaa matching album 234

awal asaari scha rakam album

faizal tahir bakal rilis album terbaru

kenny g bakal lancar album baru

pelancaran album baru adele ditangguh

unic hiburan berpendidikan dalam satu album




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 658
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,959

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,771
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lindsay lohan kantoi gambar diinstagram
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • kisah malam pertama pengantin bodoh
  • video isteri mengamuk belasah wanita indone..
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • khasiat habatussauda
  • gambar gadis bertudung dah semakin gila sam..
  • video pekerja indon dibelasah isteri orang ..
  • tali bra putus artis panik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • jenis jenis jerawat
  • supermummy - miza harun
  • melayu boleh
  • spisis kawan yang femes
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • islam itu indah
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)