Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Crystal Cover Album 229 hits  

Crystal Cover Album

Pertama kali saya mencuba Crystal Cover Album itu pun atas permintaan pelanggan Insyallah lepas ini boleh buat lagi Sebenarnya saya tak berapa suka kerana mengangap ianya berat tetapi selepas mencuba pada saiz album 12in x 10in tak terlalu berat dan hasil

Teruskan Membaca..



cara untuk mengemaskini metadata dan album cover pada f..

download mari menyanyi full album

nasyid full album nostalgia lagenda nada murni 2009

nasyid full album hijjaz cahaya ilahi

nasyid full album maher zain thank you allah 2009

nasyid full album sami yusuf

album raya aidilfitri popular 2014

nasyid full album far east

nasyid full album unic see you di ipt

nasyid full album rabbani mahabbah 2010

hyuna 4minute lancar album mini

album nasyid terselamat dicetak rompak

siti kongsi kisah hidup dalam album fragmen

album hit 15 senandung aidilfitri

nasyid full album hijjaz permata hijjaz 1431 2010

album gambar dijumpai di lokasi nahas mh17 dan ingin di..

album stacy 1 terbaru 2014

full album st12 lentera hati

hyuna mini album vol 3 a talk

boys republic single album vol 1 dress up

perkhidmatan editing custom album




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 498
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,291

Domain Dibenarkan: 10,296
Jumlah Artikel : 788,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • ini dia perjanjian di antara hamas dan isra..
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • gaza masih kalah
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • tips temuduga kerajaan
  • tempahan edit blog kak dahlia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)