Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Crystal Cover Album 240 hits  

Crystal Cover Album

Pertama kali saya mencuba Crystal Cover Album itu pun atas permintaan pelanggan Insyallah lepas ini boleh buat lagi Sebenarnya saya tak berapa suka kerana mengangap ianya berat tetapi selepas mencuba pada saiz album 12in x 10in tak terlalu berat dan hasil

Teruskan Membaca..



lyn 1st live album home

teen top mini album vol 5 teen top xito cd photobook

dafi usaha keras terbit album baru tak harap duit dan b..

rezeki serentak dafi lancar album dilantik duta u mobil..

gambar sana sini pelancaran album dafi

pelancaran album encik mimpi selamat malam cinta

t ara mini album vol 10 and end

amir meludah album hip hop melayu

buat album jadi duta dafi nafi guna pengaruh bapa

taetiseo mini album vol 2 holler

dafi usaha keras terbit album baru tak harap duit bapa

buat album jadi duta dafi nafi guna pengaruh bapa

album tak laku riz zaizizi nyaris cari kerja lain

dafi usaha keras terbit album baru tak harap duit bapa

vibe best album memories

n white mini album vol 1 fairytale

album dinanti nanti peminat

album dinanti nanti peminat

album dinanti nanti peminat

album dinanti nanti peminat

wedding album by lovelight studio




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 352
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,662

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,335
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • di tubir bibir mataku
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)