Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pentas Ekspresi tampil bakat besar unik dari Sabah 141 hits  

Pentas Ekspresi tampil bakat besar unik dari Sabah

Boyd PV myyzoom com RTM Kota Kinabalu muncul dengan sebuah rancangan muzikal bertajuk Pentas Ekspresi yang disiarkan menerusi TVi Saluran 180 Rancangan menarik berkonsepkan santai itu menampilkan penyanyi penyanyi terkenal dari Sabah sebagai artis utama d

Teruskan Membaca..



imej muslimah tidak halang melly goeslaw tampil unik

imej muslimah tidak halang melly goeslaw tampil unik

unik menara setinggan tertinggi di dunia

walking shelter kasut yang unik menyimpan khemah campin..

usah bandingkan diri anda dengan orang lain ada sebabny..

cara unik tradisional untuk membuat kurus langsing

10 asuransi unik tubuh manusia

hal unik yang cuma ada di jepang

tutorial hijab cara memakai jilbab simple unik kreasi t..

unik restoran paling menjijikkan di dunia

inilah puncanya yang menyebabkan pulau pinang begitu gh..

10 tradisi unik menyambut lebaran di berbagai negara

mencari lelaki idaman wanita ini buat video unik

30 foto unik dari masa lalu mari tengok

10 rumah bawah tanah yang unik

unik arnab berbulu tebal

burger yang unik

desa popeye yang unik

keluarga paling unik

cara unik tentera china luruskan barisan guna benang

tips kurus teknik unik menguruskan badan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,452

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,514
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 27 kesan perbuatan zina
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)