Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pentas Ekspresi tampil bakat besar unik dari Sabah 136 hits  

Pentas Ekspresi tampil bakat besar unik dari Sabah

Boyd PV myyzoom com RTM Kota Kinabalu muncul dengan sebuah rancangan muzikal bertajuk Pentas Ekspresi yang disiarkan menerusi TVi Saluran 180 Rancangan menarik berkonsepkan santai itu menampilkan penyanyi penyanyi terkenal dari Sabah sebagai artis utama d

Teruskan Membaca..



upload gambar mesra izreen tampil buat penjelasan cinta..

imej muslimah tidak halang melly goeslaw tampil unik

jus bambangan minuman yang agak unik di karnival hijrah..

amanda misbun tampil beri penjelasan kes awie pukul kak..

imej muslimah tidak halang melly goeslaw tampil unik

kuih raya yang unik gambar

gambar unik cara zirafah tidur

aiskrim omg sedap unik

resipi unik emping belinjau

unik

unik alat terbaru senaman kucing seperti roda senaman h..

guarana gwa ra nah yang unik

unik perhatikan lukisan terlampau pelik ni

detail jersey unik pumas 2014 15

pintu origami unik yang boleh dibuka dan tutup secara a..

mencari lelaki idaman awek ini buat video unik

kumpulan b unik terengganu perlu konsisten

waterfall izvorul bigar air terjun paling unik di dunia

kit bike basikal unik ini boleh dilipat masuk ke dalam ..

cerek cerek yang unik

kafe unik bertemakan kamera rolleiflex




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,291

Domain Dibenarkan: 10,296
Jumlah Artikel : 788,026
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • ini dia perjanjian di antara hamas dan isra..
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • gaza masih kalah
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • tips temuduga kerajaan
  • tempahan edit blog kak dahlia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku penganggur
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)