Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Akar Buluh Ini Berwajah Manusia 307 hits  

Akar Buluh Ini Berwajah Manusia

HANOI Selama tujuh tahun terakhir seniman asal Vietnam Huynh Phuong Do telah mengukir beberapa tokoh sejarah pada akar buluh Hasil karyanya ini membuatnya menjadi popular di Vietnam Phuong Do telah mengukir di kayu sejak berusia 15 tahun Ketika dia tingga

Teruskan Membaca..



aneh anak babi berwajah seperti manusia

aneh anak babi berwajah seperti manusia

panas ini 2 manusia tak guna patut dihukum rejam sharna..

dua manusia tak guna patut dihukum rejam sharnaaz ahmad

dua manusia tak guna patut dihukum rejam sharnaaz ahmad

pulau ini merupakan lokasi yang paling sukar dikunjungi..

ini 2 manusia tak guna patut dihukum rejam sharnaaz ahm..

batu pelik yang merokok seperti manusia

lautan manusia pada slot pidato kemuncak ijtima antarab..

tangisan umat manusia ebit liew video part 1

jadual waktu sistem badan manusia

7 anggota manusia yang suka buat maksiat

foto inilah x ray perbuatan paling bodoh manusia yang p..

inilah manusia paling pelik yang mungkin anda pernah li..

video manusia melapah daging monyet

siapa manusia hebat itu yang mencipta tulisan braille

menyeramkan seluar di perbuat dari kulit manusia

pasti menyeramkan seluar di perbuat dari kulit manusia ..

jadual waktu sistem badan manusia

keajaiban allah pada jantung manusia yang anda tak tahu

hanya manusia durjana yang gemar mendera haiwan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,989
Banner Aktif : 7,148

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,139
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • tips nak jadi hotstufff
  • emak abah opah dan atuk
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)