Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 200 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



artis kacak malu cinta ditolak nad zainal

cuba bunuh diri kerana putus cinta heret remaja ke penj..

cukup meloyakan apabila seekor tikus hidup ditemui di c..

cuba bunuh diri kerana putus cinta heret remaja ke penj..

artis kacak malu cinta ditolak nad zainal

tikus ada belalai ditemui di afrika

gambar mengejutkan seekor tikus gergasi ditemui di mala..

tikus di celah sayur di aeon big mid valley

berita terkini gambar tikus di rak sayur pasaraya aeon ..

kewujudan tikus besar di malaysia cetus persoalan

jijik tikus ditemui dalam rak sayur di aeon big midvall..

tikus ditemui bebas makan sayur di aeon big mid valley

tikus ditemui di celah sayur aeon mid valley

tikus ditemui di celah sayur di aeon big mid valley

ada tikus di celah sayur di aeon big miid valley 4 gamb..

tikus ditemui di celah sayur di aeon big mid valley

tikus buat kejutan ditemui menyorok dalam sayur di aeon..

tikus ditemui di celah sayur di aeon big mid valley

3 gambar tikus ditemui dalam rak sayur di aeon big midv..

gambar pengunjung terkejut jumpa tikus dalam rak sayur ..

tikus gergasi dijumpai mati jadi perbualan hangat di fa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 275
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,578

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,672
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • gambar bumbung rumah tercabut di pandamaran..
  • pelukis wanita yang cantik ini hobinya mema..
  • 10 random facts when i m travelling
  • testimoni menggunakan produk l arome slimmi..
  • order now homepickled
  • panas azmin sudah mula muak dengan anwar ib..
  • kesian mariah carey tak cukup kain ketika d..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku penganggur
  • emak abah opah dan atuk
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)