Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 234 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



hidup lelaki musnah kerana cinta seorang perempuan baha..

kaka azraff diboikot rakan artis kerana hancurkan hubun..

mengamuk kerana cinta ditolak

miera liyana tak fikir soal cinta kerana sibuk

kaka azraff diboikot rakan artis kerana hancurkan hubun..

hidup lelaki musnah kerana cinta seorang perempuan baha..

kamal adli diserang di instagram kerana gosip cinta emm..

kaka azraff diboikot rakan artis kerana hancurkan hubun..

kerana cinta gadis 20an sanggup bunuh diri video

gara gara seekor lipas seorang pekerja telah bom tandas

kerana seekor lipas seorang pekerja di sebuah syarikat ..

bom tandas gara gara seekor lipas

video seekor babi sempat melarikan diri ketika dibawa k..

gambar kisah bayi bertukar menjadi seekor buaya

makjemah bom tandas gara gara seekor lipas makjemah com

bom tandas gara gara seekor lipas

luahan hati dan perasaan seekor anak kucing

makan lah semangkuk sup tikus untuk kesihatan

aneh tikus ini mempunyai hidung seperti belalai gajah v..

lumpuh kerana gigitan seekor semut

benarkah seekor kucing mati dan hidup kembali




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 187
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 7,176

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,233
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video pasangan selamba lakukan seks atas mo..
  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • lana nodin bakal bernikah dengan david mcki..
  • ini ke contoh terbaik untuk pramugari
  • parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat ..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • terserempak aksi projek suami dengan wanita..
  • 5 gambar achey bocey terlibat kemalangan ya..
  • 15 fakta tentang david mckienzie bakal suam..
  • mak aiii besarnya cik adik oii 10 foto
  • nota terakhir suami buat isteri tersayang s..
  • harga petrol ron95 ron97 diesel bulan april..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • tanda tanda kanser payudara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • monolog rasa
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)