Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 224 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



makjemah lelaki cinta ditolak tuntut rm4 000 tanggung g..

luahan status kecewa sharnaaz ahmad kerana putus cinta ..

lumpuh kerana gigitan seekor semut

kerana tersasul mas kahwin jadi rm8

zizan akhirnya mohon maaf kerana dikatakan berlagak di ..

ayah dibom kerana asyik buka surat anak

derita wajah fathia rosak teruk kerana suntikan botox m..

suami bunuh bini kerana beranak anak perempuan

tiga lelaki ditahan kerana menyamar polis dan samun

zizan akhirnya mohon maaf kerana dikatakan berlagak di ..

zizan razak dihentam netizen kerana sikap kurang ajar

boleh di dakwa kerana merotan anak

dapat rm20 dari 8share hanya kerana nak jadi spaghetti

mengejutkan wajah fathia latiff melecur teruk kerana su..

resit pengurusan jenazah diperakui benar tetapi dikesal..

kerana tidak percayakan bank rm108000 hangus terbakar

lumpuh kerana gigitan semut

muka fathia teruk kerana botox

rm108 000 hangus terbakar kerana tidak percayakan bank

bekas isteri jimmy shanley dipenjara tujuh hari kerana ..

pelik wanita ini berjaya turunkan berat badan 36kg kera..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 7,002

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,512
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • peminat virus hentam fazura
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • adik neelofa terlanjur
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • cinta vs materialistik
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)