Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 203 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

gadis berkampung di kfc kerana cinta ditolak

tikus ada belalai ditemui di afrika

gambar mengejutkan seekor tikus gergasi ditemui di mala..

artis kacak malu cinta ditolak nad zainal

wanita tinggal di kfc selama seminggu kerana putus cint..

cukup meloyakan apabila seekor tikus hidup ditemui di c..

artis kacak malu cinta ditolak nad zainal

berita terkini gambar tikus di rak sayur pasaraya aeon ..

tikus di celah sayur di aeon big mid valley

gambar tikus di rak sayur pasaraya aeon big mid valley

aeon big mid valley ada tikus celah sayur

jijik tikus ditemui dalam rak sayur di aeon big midvall..

kewujudan tikus besar di malaysia cetus persoalan

tikus ditemui di celah sayur di aeon big mid valley

huklalala tikus dalam sayur di aeon big midvalley

kewujudan tikus besar di malaysia cetus persoalan

tikus gergasi dijumpai mati jadi perbualan hangat di fa..

tikus buat kejutan ditemui menyorok dalam sayur di aeon..

tikus ditemui di celah sayur di aeon big mid valley

tikus ditemui di celah sayur di aeon big mid valley




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,618

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,100
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ultron
  • 15 selfie paling berani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • islam itu indah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)