Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 246 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



wanita dan anaknya ditikam kejam hingga maut kerana tol..

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

kisah kerana seekor lalat dia masuk syurga atau neraka

wanita vietnam bunuh diri cinta ditolak

kisah kerana seekor lalat dia masuk syurga atau neraka

kemalangan ini berlaku kerana pemandu ini mabuk

prk rompin allah hukum pas kerana tinggalkan perjuangan..

tok janggut menentang kerana cukai yang tinggi dikenaka..

bunuh kekasih kerana kentut

luahan pemilik myvi dihimpit di lebuhraya hanya kerana ..

lelaki tumbuk isteri kerana wanita itu asyik berkongsi ..

luahan pemilik myvi dihimpit di lebuhraya hanya kerana ..

penagih internet pengsan kerana tak makan

anak kucing ini jadi sensasi di internet kerana keunikk..

seorang wanita membunuh kekasihnya kerana kentut

prkpermatangpauh wakil mca dihina tiada otak kerana mak..

samseng taik kucing teruk dipukul kerana tunjuk samseng

hakim dalam perbicaraan bafia rafizi ramli perlu tarik ..

kolopir membengkak kerana sarung cincin disitu

pemilik kereta myvi terus di ganggu kerana memilik myvi

kejam enggan susukan bayi kerana marah suami tak beri w..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 337
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • spisis kawan yang femes
  • jangan ditangisi haid itu
  • tips nak jadi hotstufff
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • cinta terlarang
  • kisah doktor dan pesakit
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)