Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 231 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



dikurung kerana cinta terlarang

kerana cinta tidak direstui wanita dikurung 6 tahun

kerana cinta tidak direstui wanita dikurung 6 tahun

gadis dikurung 6 tahun kerana cinta tak direstui keluar..

cinta kerana allah

wanita ini dikurung selama 6 tahun kerana cinta tidak d..

sadis gadis dikurung selama 6 tahun kerana cinta tak di..

kerana cinta tidak direstui wanita dikurung 6 tahun

kisah seekor lalat

tikus gergasi banjiri kawasan perumahan mewah

tikus besar di jeddah

kisah seekor ular beremosi

gambar gambar rumah tikus untuk pendatang asing di beij..

jom saksikan rumah tikus untuk pendatang asing di china..

cara pelik penyedian tikus panggang makanan popular di ..

tikus bermaharajalela di pasar pudu

oh yeah baju zirah untuk peperangan kucing dan tikus ya..

tiada laporan wanita dijangkiti kencing tikus dari kobi..

kobis tidak dicemari kencing tikus

senang lukis tikus

ratusan ler sangat baik kata ribuan tikus dan serangga ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 7,111

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • ustazah miang kehausan belaian 3 foto
  • blogger avijit roy ditetak hingga mati
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • wanita china buka pakaian lalu bergaduh den..
  • lelaki minta maaf guna wife jiran siang dan..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • sesuatu yang menarik pada janda ini yang bu..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • parti dap tentu suka
  • penjelasan bomba berkenaan foto mangsa kema..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • taman di dalam shoping mall
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • aku penganggur
  • islam itu indah
  • spisis kawan yang femes
  • wang bukanlah segalanya
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)