Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 189 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



tragedi menyatukan kita kerana di sini lahirnya sebuah ..

lelaki berubah menjadi seekor beruk

kisah yang begitu menarik pemuzik jalanan dan seekor ku..

seekor gajah menangis sewaktu diberi kebebasan setelah ..

seekor ikan jerung putih mati tersedak singa laut

28 orang kongsi seekor ayam duit zakat sampai cecah bil..

gambar keadaan luar biasa bagi seekor buaya

krisis jantina seekor ketupat palas

boikot ambil lah iktibar dari kisah seekor burung mesti..

kebakaran maut menimpa surirumah gara gara seekor lipeh

lajim ukin dari seekor katak kepada seorang penjudi

janganlah engkau menjadi lemah drpd seekor ayam jantan ..

seekor burung di tangan lebih baik daripada sepuluh eko..

seekor burung di tangan lebih baik daripada sepuluh eko..

keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu y..

janganlah engkau menjadi lemah drpd seekor ayam jantan ..

6 gambar seorang kucing parah dibaling dari tingkat 7 o..

suri rumah mati terbakar kerana seekor lipas

keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu y..

sungguh ngeri seorang lelaki hampir dibaham seekor buay..

ngeri seorang lelaki hampir dibaham seekor buaya besar ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 400
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,366

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 791,177
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • kisah sedih seorang suami yang hanya bergaj..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • al fatihah pemain jdt b 19 tahun maut terli..
  • hantar mommy ke jazeerat el rahah bandar ba..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • 26 fascinating films about food
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)