Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 213 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 152
Widget Aktif : 3,921
Banner Aktif : 6,775

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 918,871
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis melayu zaman moden
  • rakaman video kuda terbang kelihatan selepa..
  • kepala dalam plastik sampah
  • tun mahathir bikin pemimpin umno cacing kep..
  • 9 orang paling berkuasa di dunia 2014
  • handsome nampak nak jumpa siapa
  • comment on pendapatan affiliate getok ubi s..
  • 8 gambar kanak kanak lelaki ini menjadi iko..
  • umw oil gas
  • eksport kereta proton terus menurun
  • makanan dalam gambar vs creal
  • 4 gambar sesuatu yang pelik dengan pasangan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • super duper cute
  • spisis kawan yang femes
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)