Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 206 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 653
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,629

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 872,664
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost
  • dolly pinky bvr
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..
  • pelik gambar mayat puteri diana meninggal d..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • resepi chocolate lasagna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kangkung dan risikonya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jika memang engkau jodohku
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)