Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 184 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



biar betul aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1429 ..

kesian lelaki ditolak jadi pasangan facebook kerana sai..

seekor ikan jerung putih mati tersedak singa laut

panas perompak tak jadi rogol gadis cantik kerana jatuh..

kerana seekor lalat seorang ke syurga seorang ke neraka

hiburan pengarah drama kesal dihina kerana seekor beruk

video lelaki selamat dari serangan seekor jerung

aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1 429 40

janganlah engkau menjadi lemah drpd seekor ayam jantan ..

takut dicuri seekor kuda ditempatkan di balkoni rumah

aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1429 40

biar betul aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1429 ..

biar betul aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1429 ..

hiburan aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1 429 40

aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1429 40

aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1 429 40

gempar foto seekor naga dibunuh di johor

aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1429 40

aaron aziz beli seekor ikan berharga rm1 429 40

kehebatan seekor nyamuk

kisah yang begitu menarik pemuzik jalanan dan seekor ku..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,202

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,450
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • cuba terbalikkan
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • cara mudah kempiskan perut
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • romelu lukaku sah ke everton
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • four injured in keningau accident

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)