Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 191 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



muka kucing hancur kerana seekor ikan

ramai datang awal ke dataran merdeka kerana cinta

muka kucing hancur kerana seekor ikan

muka kucing hancur kerana seekor ikan

kerana cinta awal pagi sanggup ke dataran merdeka

lelaki berubah menjadi seekor beruk

janganlah engkau menjadi lemah drpd seekor ayam jantan ..

28 orang kongsi seekor ayam duit zakat sampai cecah bil..

seekor ikan jerung putih mati tersedak singa laut

krisis jantina seekor ketupat palas

gambar keadaan luar biasa bagi seekor buaya

seekor gajah menangis sewaktu diberi kebebasan setelah ..

boikot ambil lah iktibar dari kisah seekor burung mesti..

seekor burung di tangan lebih baik daripada sepuluh eko..

lajim ukin dari seekor katak kepada seorang penjudi

keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu y..

6 gambar seorang kucing parah dibaling dari tingkat 7 o..

suri rumah mati terbakar kerana seekor lipas

kebakaran maut menimpa surirumah gara gara seekor lipeh

kisah yang begitu menarik pemuzik jalanan dan seekor ku..

terlalu seronok berjumpa tuannya semula seekor anjing p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 259
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 6,404

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,332
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)