Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 197 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



kewujudan seekor naga putih di tembak mati di dusun mil..

kerana cinta ustaz shamsuri hj ahmad

gambar kisah gadis cantik ini bunuh diri step by step d..

budak putus sebelah tangan selepas dibaham seekor harim..

terlalu seronok berjumpa tuannya semula seekor anjing p..

sayu kasih sayang seekor kucing 3 gambar

kisah gempar seekor buaya sesat memasuki longkang kawas..

kematian robin williams turut ditangisi seekor gorila b..

setia seekor kucing

wikipedia tolak cabut foto selfie seekor kera hadoiii k..

kerana seekor lalat seorang ke syurga seorang ke neraka

rm1 sebagai insentif bagi mereka yang berjaya membunuh ..

bangkai tikus dalam minuman coklat

bangkai tikus dalam minuman bercoklat m betul ker

morhabshi merawat siflis dan kaitan dengan kencing tiku..

menjijikan gambar bangkai tikus dalam minuman bercoklat

tikus ada belalai ditemui di afrika

perlumbaan tikus rat race

kematian robin williams turut ditangisi seekor gorila b..

sungguh ngeri seorang lelaki hampir dibaham seekor buay..

saat gembira seekor gajah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 422
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 6,409

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 797,039
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • gadis selfie berjaya rakam susuk hantu di s..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • ibu dan anak melekat ketika bersetubuh sehi..
  • penyebab sebenar resdung terbongkar
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • nutrients super leaf moringa oleifera
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tanda orang sayang dekat kita

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)