Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Untitled 97 hits  

Untitled

Anda apa khabar x baik erm ada yang x kena tu klu anda rasa x sihat xkaya xberilmu xberani dan macam2 x lagi la hehe so kali ni apa kata kita renungkan dan berfikir sejenak tentang diri kita sekarang ni di waktu ini Cuba tanya diri anda dalam bulan ni ber

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 537
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,595

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,831
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • cerita semalam hot spring kah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • jenis jenis jerawat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)