Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Untitled 118 hits  

Untitled

Anda apa khabar x baik erm ada yang x kena tu klu anda rasa x sihat xkaya xberilmu xberani dan macam2 x lagi la hehe so kali ni apa kata kita renungkan dan berfikir sejenak tentang diri kita sekarang ni di waktu ini Cuba tanya diri anda dalam bulan ni ber

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,997

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,665
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapa tiri kim kardashian tukar jantina
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)