Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Untitled 122 hits  

Untitled

Anda apa khabar x baik erm ada yang x kena tu klu anda rasa x sihat xkaya xberilmu xberani dan macam2 x lagi la hehe so kali ni apa kata kita renungkan dan berfikir sejenak tentang diri kita sekarang ni di waktu ini Cuba tanya diri anda dalam bulan ni ber

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,069,484
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • blogger avijit roy ditetak hingga mati
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • ustazah miang kehausan belaian 3 foto
  • wanita china buka pakaian lalu bergaduh den..
  • lelaki minta maaf guna wife jiran siang dan..
  • lu lawan tokeh lu pasti kena buang inilah a..
  • sesuatu yang menarik pada janda ini yang bu..
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • parti dap tentu suka
  • explain your product or services with an ex..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • aku penganggur
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • di tubir bibir mataku
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)