Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Untitled 93 hits  

Untitled

Anda apa khabar x baik erm ada yang x kena tu klu anda rasa x sihat xkaya xberilmu xberani dan macam2 x lagi la hehe so kali ni apa kata kita renungkan dan berfikir sejenak tentang diri kita sekarang ni di waktu ini Cuba tanya diri anda dalam bulan ni ber

Teruskan Membaca..



untitled




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 427
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,501

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 815,279
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • cara membuat subscribe form
  • lunchdateub2
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • september top 10 popular post relaks minda
  • 5 things to do in malacca melaka
  • a wedding a bicycle and qurban

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 26 fascinating films about food
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)