Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KENAPA PERLU INGAT MATI 131 hits  

KENAPA PERLU INGAT MATI

PERINGATAN DIHENING MALAM SETIAP MUKMIN sepatutnya ingatkan mati pada setiap hari ini kerana mengikut Ibn Kathir dalam kitabnya al Bidayah wa an Nihayah mengatakan bahwa MALAIKAT MAUT akan menjengok manusia itu sebanyak 5 kali sehari iaitu setiap kali sel

Teruskan Membaca..



kenapa perlu racist

punca kenapa kuasa mais dan jais perlu dihapuskan

kita hidup hanya sementara kenapa perlu bazirkan masa u..

kamu perlu tahu kenapa kami membunuh orang yahudi

tips ingat idea anda

ingat jangan lakukan 24 perkara ini dalam hidup anda

ingat jangan lakukan 24 perkara ini dalam hidup anda

ingat jangan lakukan 24 perkara ini dalam hidup anda

kau ingat kerja datang bergolek

3 gambar lelaki terberak dalam bas lawak tak ingat

tips ingat idea anda

masihkah kau ingat altantuya

masihkah anda ingat penyanyi lelaki berkumpulan popular..

kami ingat pesawat akan terhempas penumpang jet2

baru ingat nak curang dengan shoutbox d

ingat tadi nilai pelaburan rm8 juta masuk negara rupany..

siapa cmlimguaneng nak letakkan syarat ingat kedah kit ..

samdol ni ingat fb dan whatsapp tu umno punya ke

reset the net masih ingat

ingat jasa umno kerana umno telah

ingat sweet corn ingatlah dailyfresh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 456
Widget Aktif : 3,889
Banner Aktif : 6,213

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,932
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • rahsia saddam hussien
  • sangup pelakon indonesia shahrini bangga bu..
  • antara artis terkenal luar negara yang tera..
  • video perlakuan pelik beberapa ekor anjing ..
  • astro pertahan tindakan serah kontrak lumay..
  • wartawan didakwa aibkan mangsa mh17
  • move on
  • astro tampil pertahan isu beri kontrak pada..
  • selekoh rasau tagih nyawa
  • canada s bezzoubenko wins 5 golds in glasgo..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)