Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KENAPA PERLU INGAT MATI 139 hits  

KENAPA PERLU INGAT MATI

PERINGATAN DIHENING MALAM SETIAP MUKMIN sepatutnya ingatkan mati pada setiap hari ini kerana mengikut Ibn Kathir dalam kitabnya al Bidayah wa an Nihayah mengatakan bahwa MALAIKAT MAUT akan menjengok manusia itu sebanyak 5 kali sehari iaitu setiap kali sel

Teruskan Membaca..



kenapa pakatan rakyat perlu dipertahankan

kenapa blogger baru perlu baca panduan asas affiliate

kenapa pakatan rakyat perlu dipertahankan

kenapa lelaki perlu memakai boxer

kenapa kita perlu detox untuk kurus

10 sebab kenapa anda tak perlu guna facebook messenger

kenapa lelaki perlu pilih seluar dalam boxer

kenapa perlu pilih fish co

6 punca utama kenapa tan sri khalid ibrahim perlu letak..

kenapa rafizi perlu takut dengan bayang sendiri

sensasi kenapa saya boikot shaklee dr nik rahim

agama ingat orang susah kekang pembaziran bulan ramadan

kita selalu lupa atau jarang ingat apa yang kita miliki..

agama ingat orang susah kekang pembaziran bulan ramadan

jangan ingat jadi datuk tu kaya raya johan as ari bidas..

sedih anak linda rafar menangis teresak esak ingat arwa..

punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah

dia ingat kita kebulur sangat hehehe

semoga bro jual beger ni maju dia ingat lagi wa n geng ..

ingat jasa umno kerana umno telah

mati bunuh diri dilanggar kereta api dipandu bekas keka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 203
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,259

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,687
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah d..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • jenazah muhammad afif dan ibunya selamat di..
  • rahsia perangai anak
  • malaysia berkabung untuk mh17
  • punca kematian robin williams kini didedahk..
  • katak hidup disajikan kepada pengunjung seb..
  • kisah stokin koyak buat pengajaran
  • hasil kajiselidik dedahkan wan azizah lebih..
  • menarik kisah budak yang yakin rezeki darip..
  • lokasi halal mart jenama ramly

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)