Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KENAPA PERLU INGAT MATI 141 hits  

KENAPA PERLU INGAT MATI

PERINGATAN DIHENING MALAM SETIAP MUKMIN sepatutnya ingatkan mati pada setiap hari ini kerana mengikut Ibn Kathir dalam kitabnya al Bidayah wa an Nihayah mengatakan bahwa MALAIKAT MAUT akan menjengok manusia itu sebanyak 5 kali sehari iaitu setiap kali sel

Teruskan Membaca..



kenapa anda perlu biarkan anak anda bermain kotoran

kenapa perlu tubuh pps di pulau pinang

8 sebab kenapa perlu derma darah

kahwini alyah ramli ms hairan kenapa perlu disensasikan

kenapa lelaki perlu amalkan zinc complex nak tahu kenap..

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

kenapa anda perlu masak sendiri di rumah apa faedahnya

baca artikel ini antara sebab kenapa kita perlu kumpul ..

10 sebab kenapa perlu detox

kenapa rafizi perlu takut dengan bayang sendiri

sensasi kenapa saya boikot shaklee dr nik rahim

kenapa perlu baca buku mudahnya menjemput rezeki

kenapa jokowi perlu perkuat alutsista tni

masih ingat adik yang baca al quran merdu ini inilah se..

lori sewa malang tak berbau ingat nak jimat

agama ingat orang susah kekang pembaziran bulan ramadan

agama ingat orang susah kekang pembaziran bulan ramadan

jangan ingat jadi datuk tu kaya raya johan as ari bidas..

sedih anak linda rafar menangis teresak esak ingat arwa..

ingat menabur bunga di kubur adalah amalan yahudi dan k..

masihkah kalian ingat dengan doa dari israel buat geng ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,360

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,583
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)