Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KENAPA PERLU INGAT MATI 157 hits  

KENAPA PERLU INGAT MATI

PERINGATAN DIHENING MALAM SETIAP MUKMIN sepatutnya ingatkan mati pada setiap hari ini kerana mengikut Ibn Kathir dalam kitabnya al Bidayah wa an Nihayah mengatakan bahwa MALAIKAT MAUT akan menjengok manusia itu sebanyak 5 kali sehari iaitu setiap kali sel

Teruskan Membaca..



kenapa anda perlu beli krim herba kemboja khk

ramai yang miskin che ta dah kaya kenapa perlu taja dia..

kenapa wanita perlu cantik ya

kenapa perlu hingga 12 000 pekerja bangladesh di sarawa..

kenapa ibu hamil perlu ambil soya esp

kenapa kita perlu marah pasal isu pegang anjing

kenapa perlu sampai dua payung tak muatkah

kenapa lelaki perlu pilih boxer

sebab kenapa anda perlu beli iphone 6

gadis perlu tahu kenapa lelaki memilih gadis tak mekap

10 sebab kenapa anda perlu memiliki bvsm

masihkah anda ingat dengan dua model proton yang pelik ..

perghh nik aziz tegur pkr dap kena ingat pas kakak tua

pkr dap kena ingat pas kakak tua

pkr dap kena ingat pas kakak sulung

pkr dap kena ingat pas kakak tua

pkr dap kena ingat pas kakak tua

saya ingat rumah jiran terbakar

ingat senang nak buka syarikat toyota

ingat pas kakak yang tua

pkr dap kena ingat pas kakak sulung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 6,577

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,304
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • seksl sangat peminat tegur nana mahazan mal..
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • hati itu umpama gelas
  • di tubir bibir mataku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • jika memang engkau jodohku
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)