Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KENAPA PERLU INGAT MATI 149 hits  

KENAPA PERLU INGAT MATI

PERINGATAN DIHENING MALAM SETIAP MUKMIN sepatutnya ingatkan mati pada setiap hari ini kerana mengikut Ibn Kathir dalam kitabnya al Bidayah wa an Nihayah mengatakan bahwa MALAIKAT MAUT akan menjengok manusia itu sebanyak 5 kali sehari iaitu setiap kali sel

Teruskan Membaca..



review kenapa perlu beli rd990 dan kenapa tidak perlu b..

kenapa perlu tulis

kenapa anda perlu memilih shaklee

kenapa perlu senyum

ingat mati dapat pahala

kenapa perlu solat

kenapa pengundi di dun pengkalankubor perlu teruskan le..

kenapa anda perlu takut berniaga

5 sebab kenapa perlu guna spss

ajaib magic kenapa tbh mati maklumat rasuah dap pun mat..

ingat rossalinda demi kelihatan seksi thalia patahkan t..

masihkah anda ingat lampu putar di kedai gunting rambut

masihkah kita ingat iklan ini

bai ah wakil rakyat pas masihkah kau ingat

masih ingat video kisah cinta budak tan hong ming umi q..

wordless wednesday 8 ingat orang tersayang

anwar ingat balik deklarasi permatang pauh 1998

ingat sihat sebelum sakit

pemberontak ingat mh17 pesawat aeroflot bukan mas ukrai..

pada mulanya kami ingat kereta ni tersalah cat sehingga..

ingat sihat sebelum sakit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,423

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 793,299
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • foto b0gel kim kardashian tersebar lagi kes..
  • ayo itu sam ketot sudah naik angin woo
  • hafiz hamidun sedia sahut jihad
  • gara gara di ejek setan oleh anak sendiri w..
  • 3 gambar letak anak kecil di tebing curam u..
  • mencari sponsor makanan kucing
  • anak perempuan prof ramzi alamuddin bakal k..
  • 5 tips menjaga kulit yang cantik dan sihat
  • 2 foto fesyen terkini yuna yang semakin ros..
  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • pencuci muka enfuselle skin care

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)