Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KENAPA PERLU INGAT MATI 155 hits  

KENAPA PERLU INGAT MATI

PERINGATAN DIHENING MALAM SETIAP MUKMIN sepatutnya ingatkan mati pada setiap hari ini kerana mengikut Ibn Kathir dalam kitabnya al Bidayah wa an Nihayah mengatakan bahwa MALAIKAT MAUT akan menjengok manusia itu sebanyak 5 kali sehari iaitu setiap kali sel

Teruskan Membaca..



ramai yang miskin che ta dah kaya kenapa perlu taja dia..

kenapa anda perlu beli krim herba kemboja khk

sebab kenapa anda perlu beli iphone 6

10 sebab kenapa anda perlu memiliki bvsm

kenapa perlu beli minyak ikut liter

ini alasan aneh pdip kenapa rakyat tak perlu tahu figur..

kenapa perlu beli minyak ikut liter

gadis perlu tahu kenapa lelaki memilih gadis tak mekap

kenapa ibu hamil perlu ambil soya esp

kenapa wanita perlu cantik ya

pkr dap kena ingat pas kakak tua

pkr dap kena ingat pas kakak sulung

perghh nik aziz tegur pkr dap kena ingat pas kakak tua

pkr dap kena ingat pas kakak tua

masihkah anda ingat dengan dua model proton yang pelik ..

pkr dap kena ingat pas kakak sulung

ingat pas kakak yang tua

ingat senang nak buka syarikat toyota

ketua polis negara ingat dia lembu suci guan eng

krisis mb selangor anwar pakatan perlu ingat sejarah hi..

saya ingat rumah jiran terbakar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 791
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,549

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,461
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • islam itu indah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)