Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Adi Putra didakwa kongsi gambar lucah dengan isteri orang 1816 hits  

Adi Putra didakwa kongsi gambar lucah dengan isteri orang

Adi Putra didakwa kongsi gambar lucah dengan isteri orang Hanya tinggal sebulan sebelum filem KL Gangster 2 ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia timbul pula gosip kurang enak tentang pelakon Adi Putra yang didakwa mempunyai skandal dengan isteri seoran

Teruskan Membaca..



3 gambar anggota polis ditangkap ketika henjut dengan i..

gambar adi putra afdlin shauki tunaikan haji

alhamdulillah adi putra berangkat menunaikan fardu haji..

tok bomoh dan isteri didakwa cabul kehormatan wanita

aksi lucah wanita bertudung di twitter

wtf pengemis kirim isteri dan anak rm5200 tiap bulan up..

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

skandal adi putra sharekan photo sulitnya

gambar gambar anggota polis ditangkap ketika berz1na de..

man bai mengamuk di fb cari lelaki suka ganggu isteri o..

21 gambar fiffy natasya kini sah isteri muslim azman

merajuk dengan isteri suka membebel lelaki tidur atas p..

skandal adi putra kongsi gambar sulit

14 orang pegawai kastam didakwa di mahkamah hari ini

skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

gambar gambar anggota polis ditangkap ketika berz1na de..

gambar isteri johan ozlyn berpakaian sendat kau 3 gamba..

wanita adi putra kongsi gambar sulit

gambar orang jepun berperangai pelik dan aneh part 6

adi putra jamal abdillah dan afdlin shauki terima pangg..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 211
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,501

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,282
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • perlu ke google street view malaysia
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • suamiku encik sotong pengantin ekspres mena..
  • blog i love
  • tahniah hazzirah izzati dapat phd di usia 2..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • islam itu indah
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)