Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Adi Putra didakwa kongsi gambar lucah dengan isteri orang 1808 hits  

Adi Putra didakwa kongsi gambar lucah dengan isteri orang

Adi Putra didakwa kongsi gambar lucah dengan isteri orang Hanya tinggal sebulan sebelum filem KL Gangster 2 ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia timbul pula gosip kurang enak tentang pelakon Adi Putra yang didakwa mempunyai skandal dengan isteri seoran

Teruskan Membaca..



skandal adi putra kongsi gambar sulit

wanita adi putra kongsi gambar sulit

skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

adi putra berpisah rumah dengan isterinya

isteri adi putra tepis gosip terbaharu tidak tinggal se..

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

isteri adi putra tepis gosip terbaharu tidak tinggal se..

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

isteri adi putra nafi tak tinggal sebumbung

adi putra dilanda kontroversi lagi

siapa rita rudaini pilih rosyam nor atau adi putra

isteri adi putra nafikan khabar angin rumahtangga berma..

adi putra dilanda kontroversi lagi

isteri adi putra nafi tidak tinggal sebumbung

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

isteri adi putra tepis gosip terbaharu tidak tinggal se..

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

adi putra tidak tinggal sebumbung dengan isteri

adi putra tinggal berasingan dari isteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 425
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,364

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,262
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • my air asia free seats
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • kenduri kahwin sana dan sini
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • makan malam di mr kb cyberjaya
  • mimi one nation emcees nak kahwin

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)